spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Flerdagsaktivitet
 
Tid:fre 14 januari, 08:00 - sön 16 januari, 18:00
Plats:Övrigt
Samling: Centralstation
Aktivitetsinfo:Hej,
Detta är slutgiltig kallelse för de som vill åka med på cup till Sundsvall 14-16jan. Vi kommer åka tåg på morgonen och således ta ledigt en skoldag. För dem som vill undvika ta ledigt, går det såklart bra att ansluta fre kväll.

Vi kommer bo på Scandic som det ser ut med gångavstånd till arenan. Kostnad för hotell och mat inkluderat, är 1495kr per barn. För er som har pengar i lagkassan finansieras detta med halva beloppet därifrån, andra halvan skjuter man till (kolla med Maja om ni vill veta vad ni har i lagkassan). Lagkassan finansierar också ledares resor. Tillkommer gör tågbiljett som man betalar själv, ca 200kr per barn.
För medföljande förälder kostar det 2000kr med hotell och måltider. Ange isf i kallelsen om vi ska boka in er.

Det blir 4-5 matcher på konstgräs inomhus. Lag som anmält sig hittills, är: Danderyd, GIF Sundsvall, ifk Östersund, ifk Skellefteå, Östersunds fk, Stuvsta, Sörskogen, Sundsvalls fr, Östersunds ff.

Vi har satt ett Max på 20 medföljande i första hand för att få ihop det med antal lag. Första 20 är garanterade plats. Vi anmäler ett tredje lag i mån om intresse och om fler vill åka med.

Vi har satt ett svarsdatum till på sön kl 20, så det brådskar med er anmälan. Svarar man inte innan dess har man ingen självklar plats.

Med vänlig hälsning, Daniel med ledare

<< Tillbaka

 
 
Våra sponsorer