Anmäl dig till Andelslotteriet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tyresö Fotbollsförening P 14 Centrum
vs
Tyresö Fotbollsförening P14 Strand
Tyresö Fotbollsförening P 14 CentrumvsTyresö Fotbollsförening P14 Strand

  INFORMATION

Matchstart:lör 05 februari, 11:00
Plats:Wättingehallen
Samling: Wättingehallen
Aktivitetsinfo: Hej!

P14 Strand vill möta oss i lite träningsmatcher nu på lördag 5/2!

Det är i Wättingehallen, och blir då istället för vanlig inomhusträning. Vi kommer att hålla på lite längre, det är planerat till kl.13.00.

Vi ser gärna att ni svarar på denna kallelse och meddelar om ni kommer eller inte! VI måste kunna planera för matchen med deltagare, så om det är för många anmälda och ert barn inte är anmäld kan det tyvärr bli så att ert barn inte kan få spela. VI vill att alla ska ha möjlighet att spela såklart, men vi planerar också matcher och träning beroende på antalet deltagare!

I den här kallelsen finns en länk ni klickar på, välj då "Svara på kallelsen på webben" för att inte behöva logga in eller använda appar! Det är superenkelt! Om ni mot förmodan inte får det att fungera, maila gärna mig: sandberg.natalie@hotmail.com


Det vore bra om ni tog med en frukt eller smörgås till ert barn eftersom vi håller på längre än vanlig träning! Som vanligt tar ni med inomhusskor & vattenflaska!Vänligen respektera att det fortfarande är en pandemi, och även säsong för många andra sjukdomar! Vi ber er som har förkylningssymptom och/eller nyligen haft magsjuka att tänka er för och avstå från träningen!

OBS! Endast 1 vuxen per barn får medfölja under träningsmatchen!

<< Tillbaka