SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tyresöavslutningen
 
Tid:lör 06 november, 13:30 - 15:00
Plats:Tyresövallen
Samling:13:25
Aktivitetsinfo:Lördag 6 November har Tyresö FF avslutning  på Tyresövallen, denna Lördag spelar även vårt Dam-lag sin sista match för denna säsong och det kan ju bli en härlig överraskning för vårt damlag att Tyresövallen fylls av alla härliga Sanktan spelare i Tyresö FF.

Planeringen ser ut som följande:
Samling 13.30 (vi i flickor 13 samlas 13:25 så vi kan sitta tillsammans) på Tyresövallens B-plan, utdelning av medaljer samt någon godisbit
14.00 börjar matchen, 14.45 dvs i halvtid för matchen så tar vi in alla ledare och spelare på planen och går ett varv.
15.00 fortsätter matchen och då är det valfritt att stanna kvar och stötta damerna eller att åka hem för dom som vill det.

På gräsytan ovanför stenläktaren kommer vi ha en mingelplats för våra ledare samt vår styrelse och även några sponsorer, vi kommer bjuda er ledare på korv och dricka.

Stort välkomna allihopa och vi hoppas att så många som möjligt kan komma och vara med på denna avslutning samt stötta och framförallt överraska vårt härliga damlag med massor av folk på plats.

<< Tillbaka