SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Flickor 07 har fått jobb!
2018-09-19

Flickor 07 har fått möjlighet att tjäna pengar genom att plocka äpplen till musteriet (135Äpplen) som ligger på vandrarhemmet/lilla Tyresö vid Tyresö slott! Vi högg direkt på erbjudandet eftersom vi tycker det är bra att tjejerna själva är med och tjänar in pengar till cuper, träningsläger mm. Vi hoppas att ni delar den inställningen med oss och att ni är beredda att hjälpa till lite med det vuxenansvar som krävs.

 

Upplägget är så här:

Vi sätter ihop plocklag om 4 tjejer och en vuxen. Varje plocklag hämtar ut utrustning (säckar, plockpinnar mm) på vandrarhemmet och åker sen till 2-4 adresser och plockar äpplen. Antalet adresser kan variera utifrån hur mycket äpplen det finns och hur länge man orkar.

Plockad frukt lämnas i säckar på platsen och när laget plockar färdigt meddelar den vuxne till 135 Äpplen vilka adresser som är plockade. De hämtar sen upp all frukt (och plockutrustning).

 

Plockning sker på fredagar och lördagar. Vi räknar med att vi kan plocka de kommande tre veckorna. Vi kommer kalla till tiderna 17 på fredagar och 10 alternativt 14 på lördagar (beroende på hur matcherna ligger). Till varje plockning vill vi om möjligt sätta ihop två plocklag vilket innebär 8 tjejer och 2 vuxna.

Utifrån vilka som anmäler sig och var de ska plocka bestämmer vi ställe för samling men utgångspunkten är att den vuxna ansvarar för att hämta ut utrustningen. 

 

Vi får betalt 2,5 kr per kilo och efter varje helg kommer vi få en uppdatering om hur vi ligger till.

 

Kallelser - hur fungerar det?

Jag kommer nu skicka kallelse till kommande fredag och lördag. Ni anmäler er dotter till det tillfälle som fungerar. När vi har åtta tjejer är det stopp för just den plockningen. Jag kommer då sätta ihop två plocklag och bestämma var ni ses. Dessutom kommer ni få de adresser som ni ska plocka på samt en instruktion för hur det hela går till.

Observera att hela arrangemanget förutsätter att vi har en vuxen med bil per plocklag (per fyra tjejer). Om ni kan vara den föräldern skriver ni det i textraden när ni anmäler ert barn.

 

Kan ni inte denna helgen svarar ni nej på kallelsen. i helgen skickar jag en ny kallelse till nästa helg. Vår utgångspunkt är att alla tjejerna deltar vid åtminstone en plockning. Vi tror också att det kan blir ganska kul! :)

 

/Tränarna