SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

S:t Eriks-Cupen 2018 är till ända
2018-09-28
Laget i sista matchen mot Sköndal 29/9 -18. Tränaren Richard Wiregård gömmer sig utanför bild till vänster. (Foto Fredrik Hultman)

Nu är S:t Eriks-Cupen 2018 avklarad i och med sista matchen mot Sköndal på ett mulet och höstruggigt Sandåkra BP. En av få matcher utan strålande sol den här säsongen. Annars kommer åtminstone jag minnas Sanktan 2018 med värme i bokstavlig mening. Många av matcherna var stekheta och vi fick kyla ner spelarna med blöta handdukar i paus. Säsongen bjöd på idel jämna och spännande matcher. Den enda matchen som inte var spelmässigt jämn var väl storsegern mot Västerhaninge i början av juni. Det har varit kul att se hur spelarna utvecklats individuellt men också hur lagspelet blivit bättre under året. Vi har bland annat övat på att våga gå in i närkamper, hålla positionerna bättre och att göra sig spelbara och det har hänt en hel del med detta under året även om vi naturligtvis har en del att jobba med framgent. Sanktan är över men nu ser vi fram emot många matcher på Tyresös egen höstcup i oktober och Nackacupen i november och St:cupen vid jul. Vi skall också försöka få till träningsmatcher mot vår broderklubb TFF Centrumlaget under hösten. Träningarna fortsätter utomhus tills det blir för kallt sen kör vi inomhus som vanligt under vintern. Vi vill rikta ett stort tack till våra trogna fans som följer oss land och rike runt och alltid ger oss stöd inte minst med de gröna korten.

Varma hälsningar från tränarna.     


Nyhetsarkiv
Sanktan 2020 är slut2021-03-01 16:58
Sanktan är igång!2020-04-19 15:42
Nollåttacupen2019-08-22