spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Årets viktigaste match!
2018-11-06

Årets viktigaste match stod på schemat. Föräldrar matchen!

Efter svidande uddamåls förlust i sommar avslutningen så hade vi ett revanschsuget lag vill jag lova.

Killarna var taggade till tusen. Snacket hade spridit sig till skolkamrater, lärare, far och morföräldrar killarna skulle bara vinna! Taktiken var glasklar vi kör över föräldrarna med vårat fina passningsspel , teknik och kämpar glöd! Föräldrarna kommer aldrig ha en chans!.

 

Första15 min kom inte föräldrarna ens över mittlinjen det var spel mot ett mål och inte orättvist ledde killarna med 3 mål mot 0.

 

Vi fortsätter med vårat fina spel som vi utvecklat under året med spel från målvakt till backar spelar igenom lagdelar med precision, fintar ena föräldern efter den andra spelar fint till fristående rättvända lag kompisar. Fina inlägg massor med avslut mot mål. Vid omställningar är killarna som bin runt föräldrarna och erövrar tillbaksbollen spelar snabbt upp på fria ytor där en lagkompis kommer springande. Härligt och se från tränar ögon!

Föräldrarna då? Ja vad kan de göra! Börjar spela fult så klart. Fäller och tacklas, någon skjuter en boll i sin sons huvud (Jag såg T—as!) Oliver har blivit en tuffing så de knepen funkar inte längre.

Sen dessa långbollar herregud trodde vi kommit längre än så trodde ni hade kollat hur era barn spelar. Men det var föräldrarnas ända chans att spela som Engelsmännen gjorde på 60talet!

Resultatet då! Stor vinst för killarna!. Tror ni föräldrar fick höra en del gliringar på väg hem!

Som ni märker är jag lite partisk i mitt referat om matchen men så får det vara en sådan härlig dag.

 

Vill bara säga stort TACK till er alla föräldrar, syskon som var nere i går kväll och förgyllde våran träning med match! Och stort tack till alla föräldrar som har era barn i våran grupp! Verkligen super kul att lära känna alla nya som gamla i våran trupp, underbart och se killarna lära känna nya kompisar utveckla sig som spelare, kompisar och individer.

Nu blir det något lugnare period med inomhusträning några gånger innan jul och nyår.

Sen avslutar vi året med ST-Cupen.

Efter nyår går vi ut med lite info om cuper, föräldrar möte och lite annat info som kan vara bra inför kommande säsong.

 

Återigen Killarna och tränarna tackar för allt erat stöd under säsongen på träningar, cuper och match! Det betyder väldigt mycket.

 

Stora hälsningar P09 (Galaxy) K/F


 
Våra sponsorer