spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tränarbrist
2020-01-28 20:00

Hej!

 

Nu på söndag 2/2 och även nästa söndag 9/2 kommer jag att vara bortrest och kan därför inte hålla i någon träning. Eventuellt kan inte heller Kenny närvara den 2/2. Därför behöver vi några föräldrar som kan hoppa in och köra träning med killarna. Tina kommer att vara med och hjälpa till men inte hålla i den.

 

Vi behöver också bli fler tränare permanent. Dels för att vi har svårt att få ihop träningarna då gruppen blivit ganska stor igen. Dels för att vi inte kommer att kunna närvara på samtliga träningar. Till våren kommer vi att ha två träningstider i veckan + match på helgen, så då måste vi vara fler. Om du känner att du vill vara med och hjälpa till så får du gärna ta kontakt med Kenny eller mig. Vi blir jätteglada! Du behöver inte ha några förkunskaper och träningsprogram fixar Tyresö FF. 

 

Skulle också vilja be er föräldrar prata med era barn om att det är viktigt att lyssna på oss tränare när vi går igenom övningar och så vidare. Ibland är det väldigt pratigt och stökigt. Ser ni att ert barn har svårt att hålla fokus, klättrar i ribbstolar eller hittar på andra saker som inte hör till träningen så får ni gärna ta barnet åt sidan så att det inte stör de andra barnen. Det kan ju räcka med ett par minuter för att sen kunna återgå till träningen igen.

 

Vill också passa på att säga tack till Joel och Sedat som ryckte in som extratränare i söndags!

 

/Johan

 
Våra sponsorer