SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Uppstart Parafotboll 2023
2023-02-26 17:50

Äntligen är det dags för återstart av parafotbollen 2023! Nu på torsdag 2/3 kl 18-19.30 träffas vi på Tyresövallen för uppstart av parafotbollen 2023 samt genomför vår första träning kl 18-19 på Tyresövallen. Prognosen säger att det ska vara 7 grader, så se till att klä er varmt för träningen. Nytt för i år är att parafotbollen bedrivs av föreningen, just för att gruppen ska få det stöd ni behöver. 

Tyresö FF är i grunden en arbetarklubb, en öppen förening för alla tyresöbor oavsett förutsättningar. Utifrån detta, samtidigt som vi vet att det är tuffa tider i vår omvärld så har vi tagit beslut om en helt avgiftsfri parafotboll under 2023, den enda kostnaden som tillkommer är medlemsavgiften på 200 kr. Denna avgift är viktig då era barn som medlemmar i samband med sitt fotbollsutövande är försäkrade via Folksam, utifrån det ramavtal som tecknats med Svenska Fotbollsförbundet.

 

En kallelse har gått ut till er alla, vänligen besvara denna så fort som möjligt, så vi vet hur många som kommer på premiärträningen.

Ses på torsdag!

Mvh
Ledarna Parafotbollen Tyresö FF