spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tyresö Fotboll är Tyresö Kommuns största fotbollsförening med nästan 100 lag i seriespel och cirka 1500 barn och ungdomar i regelbunden träning vilket innebär att klubben idag är en av Stockholms största fotbollsklubbar för barn och ungdomar.

Föreningens långsiktiga målsättning är att arbeta strukturerat och målmedvetet med en tydlig spelarutbildningsplan så att vi ger alla aktiva en möjlighet att utvecklas och spela fotboll utifrån varje individs förutsättningar. Som en ledande fotbollsförening vill TFF inte bara fokusera på sportsliga mål utan även sociala mål.

 

Våld, klotter, skadegörelse, droger mobbing, rasism med mera förebyggs genom tidig information, positiva förebilder och engagemang från vuxenvärlden. Tyresö Fotboll vill utifrån denna syn ta sitt sociala ansvar och påverka ungdomar positivt genom utbildningar, tydliga regler och avtal.

 

Tyresö Fotboll vill på ett positivt sätt bidra till att Tyresö Kommun ska kännetecknas av mångfald, multikultur, delaktighet, framgång, ansvar och framtidstro.

 

Tyresö Fotboll vill dessutom vara en drivande aktör i kommunen för att aktivera fler ungdomar genom olika att arrangera prova-på aktiviteter tillsammans med sina samarbetspartners, skolor, fritidsgårdar och vid andra evenemang.

 

För att göra allt detta är vi i behov av att Tyresös näringsliv stödjer oss i våra ambitioner och med våra sociala och sportsliga mål. Vi erbjuder ett seriöst och långsiktigt partnerskap som alla parter ska ha nytta av och utvecklas i.

 

Är du intresserad och vill veta mer, kontakta oss via telefon 08-410 583 00 eller e-post

 
Våra sponsorer