spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Välkomna till Tyresö FF Fotbollsskola som är öppen för killar och tjejer i åldrarna 5 till 6 år. Träningen (fotboll och lek) bedrivs på Tyresövallens och Strandskolans konstgräsplaner varje lördag.

Tyresö FFs fotbollsskola – Början på något stort

Vi vill att så många som möjligt ska vara med så länge som möjligt vilket vi tror ger bästa möjligheten till utveckling över tid. Ett av många verktyg vi arbetar med för att nå dit är våra fyra värdeord vilka blir ledstjärnor för våra ledare när vi planerar och genomför verksamheten.

 

- Glädje, Trygghet, Gemenskap och Utveckling -

 

 

Säsongsplanering

Fotbollsskolan startar 15 april 2023

 

Vårsäsongen - 15 april - 17 juni

Höstsäsongen - 19 augusti - 7 oktober

 

Tider

08.45 - 09.45

 

Plats

Strandskolans Bollplan ligger i Östra Tyresö mellan Strandskolan och Tyresö Skola.

Tyresövallen ligger granne med simhallen nära Tyresö Centrum.

 

Alla får vara med - anmäl dig redan idag genom att fylla i formuläret som du hittar via denna länk.

 


Välj rätt grupp när du fyller i anmälan
I samband med att du anmäler dig så ska du välja vilken grupp som du ska vara med i. Välj den grupp som passar dig bäst beroende på var i Tyresö du bor så att du får nära till träningen. Var noga med att välja rätt åldersklass. Alla åldersgrupper är indelade i minst två grupper - Strandskolan och Tyresövallen.

 

Utgångspunkten är alltid att vara tillsammans med sina kompisar och närheten till hemmet. Fotbollen delar i stort in sig i ålder och kön vilket påverkar hur vi bygger vår medlemsstruktur men vi är samtidigt öppna för att blanda barnen utifrån deras önskemål och behov. Kontakta oss om du har frågor eller önskemål om ditt barns deltagande utifrån detta - du når oss enklast på info@tyresofotboll.se

 

I åldersgrupper som varit verksamma tidigare har vi i vissa fall gjort finare indelningar, t ex delat upp barn boende i Strand respektive Brevik i två grupper. Du väljer den som passar dig bäst i samband med din anmälan.

 

Efter att du skrivit in dig får du ett automail där det framgår att vi tagit emot din anmälan.

 

Fotbollsutrustning

Inledningsvis, innan man vet att fotboll är något som ens barn vill hålla på med, rekommenderar vi inte att ni skaffar massa fotbollsgrejer. Vi handlar våra klubbprylar hos Länna Sport i Haninge, läs mer om detta här.

 

Ledarrekrytering

Tyresö FF:s verksamhet bygger helt och hållet på ideella insatser från föräldrar och andra vuxna. Det handlar om allt från att träna och leda barnen, lagledaruppgifter och materielfrågor. Vill du vara med och hjälpa till får du i gengäld, förutom år av gemenskap, idrott och glädje, även kostnadsfri utbildning av Tyresö FF inom respektive område.

 

Vill du delta i våra utbildningar är du välkommen att kontakta Jeppe Mauritzson via e-post jeppe@tyresofotboll.se.

 

Inledningsvis kommer fotbollsskolans ledare bestå av aktiva spelare och ledare i Tyresö FF, vartefter vi rekryterar och utbildar nya ledare lämnas så småningom ledarskapet över till dessa nya ledare under fortsatt ledning av föreningens ledare.

 

Är du intresserad av ledarskap är fotbollsskolan bästa tänkbara ingång. Kontakta någon av ledarna på plats i fotbollsskolan eller föreningens personal, kontaktuppgifter hittar du här.

 

Välkommen till Tyresö FF och Början på något stort!