spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Välkomna till Tyresö FF Fotbollsskola som är öppen för killar och tjejer i åldrarna 5 till 7 år. Träningen (fotboll och lek) bedrivs på Tyresövallens konstgräsplaner varje lördag.

Tyresö FFs fotbollsskola – Början på något stort

Vi vill att så många som möjligt ska vara med så länge som möjligt vilket vi tror ger bästa möjligheten till utveckling över tid. Ett av många verktyg vi arbetar med för att nå dit är våra fyra värdeord vilka blir ledstjärnor för våra ledare när vi planerar och genomför verksamheten.

 

- Glädje, Trygghet, Gemenskap och Utveckling -

 

 

Säsongsplanering

Fotbollsskolan startar 1 maj

 

Vårsäsongen - 1 maj -- 19 juni

Höstsäsongen - 21 augusti -- 9 oktober

 

Tider

08.45 - Barn födda 2015 och 2016

09.45 - Barn födda 2014

 

Plats

Vi startar verksamheten på Tyresövallens konstgräsplaner

Grupperna som kommer från östra Tyresö kommer efter en inledning att flyttas till Strandskolans bollplan.

 

Alla får vara med - anmäl dig redan idag genom att fylla i formuläret som du hittar via denna länk.

 


Välj rätt grupp när du fyller i anmälan
I samband med att du anmäler dig så ska du välja vilken grupp som du ska vara med i. Är du kille behöver du välja den grupp som passar dig bäst beroende på var i Tyresö du bor. För alla gäller att det är viktigt att du väljer rätt åldersklass.

 

Våra gruppindelningar

Grupp 1          Krusboda (pojkar)

Grupp 2          Fårdala/Öringe (pojkar)

Grupp 3          Centrum/Trollbäcken (pojkar)
Grupp 4          Strand/Brevik (pojkar)

Grupp 5          Flickor, oavsett var man bor

 

För flickor gäller grupp 5 (oavsett var man bor), välj rätt åldersgrupp.

 

Efter att du skrivit in dig får du ett automail där det framgår att du är välkommen och att anmälan har landat rätt. 


Avgift
Avgiften är 1400kr för hela året och du får en faktura i mitten av maj så du har ett par tillfällen på dig att prova. Avgiften inkluderar medlemskap, fotbollsverksamheten, fotbollsskolans tröja samt en fotboll som du får med dig hem efter sista träningen.

Avgiften betalas oavsett vilken tid på året man går med, detta pga av kostnadstäckning för material och ingen del återbetalas om man slutar under säsong.

 

Fotbollsutrustning

Inledningsvis, innan man vet att fotboll är något som ens barn vill hålla på med, rekommenderar vi inte att ni skaffar massa fotbollsgrejer. Vi handlar våra klubbprylar hos Länna Sport i Haninge, läs mer om detta här.

 

Ledarrekrytering

Tyresö FF:s verksamhet bygger helt och hållet på ideella insatser från föräldrar och andra vuxna. Det handlar om allt från att träna och leda barnen, lagledaruppgifter och materielfrågor. Vill du vara med och hjälpa till får du i gengäld, förutom år av gemenskap, idrott och glädje, även kostnadsfri utbildning av Tyresö FF inom respektive område.

 

Vill du delta i våra utbildningar är du välkommen att kontakta Kenta Johansson via e-post kenta@tyresofotboll.se.

 

Inledningsvis kommer fotbollsskolans ledare bestå av aktiva spelare och ledare i Tyresö FF men redan efter 2:a eller 3:e träningspasset överlämnas ledarskapet till de föräldrar och andra som hoppat på som ledare.

 

Är du intresserad av ledarskap är fotbollsskolan bästa tänkbara ingång. Kontakta någon av ledarna på plats i fotbollsskolan eller föreningens personal, kontaktuppgifter hittar du här.

 

Välkommen till Tyresö FF och Början på något stort!

 
Våra sponsorer