SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

 

 

Välkomna till Tyresö FF/SkandiaMäklarna Fotbollsskola som är öppen för killar och tjejer i åldrarna 5 till 6 år. Träningen (fotboll och lek) bedrivs på Tyresövallens och Strandskolans konstgräsplaner varje lördag.

Fotbollsskolan – Början på något stort

Vi vill att så många som möjligt ska vara med så länge som möjligt vilket vi tror ger bästa möjligheten till utveckling över tid. Ett av många verktyg vi arbetar med för att nå dit är våra fyra värdeord vilka blir ledstjärnor för våra ledare när vi planerar och genomför verksamheten.

 

- Glädje, Trygghet, Gemenskap och Utveckling -

 

Säsongsplanering

Fotbollsskolan startar 15 april 2023

 

Vårsäsongen - 15 april - 17 juni

Höstsäsongen - 19 augusti - 7 oktober

 

Tider

08.45 - 09.45

 

Plats

Strandskolans Bollplan ligger i Östra Tyresö mellan Strandskolan och Tyresö Skola.

Tyresövallen ligger granne med simhallen nära Tyresö Centrum.

 

Alla får vara med - anmäl dig redan idag genom att fylla i formuläret som du hittar via denna länk.

 

Avgifter Fotbollsskolan 2023

Verksamhetsavgift 600 kr

Medlemsavgift 200 kr

 

Alla deltagare, både gamla och nya provar ett par gånger innan man betalar sin avgift. Vi fakturerar avgiften som totalt är 800 kr per barn och år, då ingår förutom fotbollsverksamheten även vår fotbollsskoletröja och vattenflaska. Ledare för fotbollsskolan är våra duktiga tjejer och killar i våra äldre ungdomslag, som är mycket uppskattade hos barnen. 


Välj rätt grupp när du fyller i anmälan
I samband med att du anmäler dig så ska du välja vilken grupp som du ska vara med i. Välj den grupp som passar dig bäst beroende på var i Tyresö du bor så att du får nära till träningen. Var noga med att välja rätt åldersklass. Alla åldersgrupper är indelade i minst två grupper - Strandskolan och Tyresövallen.

 

Utgångspunkten är alltid att vara tillsammans med sina kompisar och närheten till hemmet. Fotbollen delar i stort in sig i ålder och kön vilket påverkar hur vi bygger vår medlemsstruktur men vi är samtidigt öppna för att blanda barnen utifrån deras önskemål och behov. Kontakta oss om du har frågor eller önskemål om ditt barns deltagande utifrån detta - du når oss enklast på info@tyresofotboll.se

 

Efter att du skrivit in dig får du ett automail där det framgår att vi tagit emot din anmälan.

 

Fotbollsutrustning

Inledningsvis, innan man vet att fotboll är något som ens barn vill hålla på med, rekommenderar vi inte att ni skaffar massa fotbollsgrejer. Vi handlar våra klubbprylar hos Länna Sport i Haninge, läs mer om detta här.

 

Ledarrekrytering

Tyresö FF:s verksamhet bygger helt och hållet på ideella insatser från föräldrar och andra vuxna. Det handlar om allt från att träna och leda barnen, lagledaruppgifter och materielfrågor. Vill du vara med och hjälpa till får du i gengäld, förutom år av gemenskap, idrott och glädje, även kostnadsfri utbildning av Tyresö FF inom respektive område.

 

Inledningsvis kommer du som förälder få en "mjukstart" då föreningens äldre ungdomsspelare håller i träningen dom första två åren(5-6 år). Året ditt barn blir 6 år kommer Tyresö FF att genomföra ett uppstartsmöte på våren för alla föräldrar, där vi berättar om årsplaneringen framåt, samt ett uppföljningsmöte under hösten, där vi går igenom tillsättningen av dom ledarfunktioner som behövs när fotbollsskolan ska gå över till lagverksamhet. Tyresö FF stöttar er under hela denna processen, och säkerställer att övergången från fotbollsskolan till lagverksamhet ska ske så enkelt och smidigt som möjligt.

 

Vill du delta i våra utbildningar är du välkommen att kontakta Jeppe Mauritzson via e-post jeppe@tyresofotboll.se.

 

Är du intresserad av ledarskap är fotbollsskolan bästa tänkbara ingång. Kontakta någon av ledarna på plats i fotbollsskolan eller föreningens personal, kontaktuppgifter hittar du här.

 

Välkommen till Tyresö FF och Början på något stort!