SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

 
Träna mera - för dig mellan 7 - 13 år

Träna mera är en verksamhet där vi kommer erbjuda mer fotbollsträning med internutbildade instruktörer, mot en kostnad (295kr/termin), för att tillgodose behovet till en högre träningsgrad som många medlemmar efterfrågat. Denna verksamhet kommer vara tillgänglig under två perioder, vårterminen (v.16-23) och höstterminen (v.33-43)

 

Antalet platser är begränsat och det är "först till kvarn" som gäller.

Träningen genomförs 16.45 - 18.00,  onsdagar på Tyresövallen och fredagar på Strandplan.

 

Maximalt antal platser: 100 deltagare/dag

 

Mer information om vad Träna mera är hittar du längre ner på denna sida.

Vill du anmäla dig direkt, klicka här.

Vad är Träna mera

Vår verksamhet bygger på ideella insatser från nästan 300 fantastiska vuxna som skapar möjlighet för Tyresös barn och ungdomar att få en möjlighet till en fantastiskt rolig fritidssysselsättning med möjlighet till ett livslångt intresse för idrottande.

 

Ofta är det kompisar som har störst betydelse till varför man börjar spela fotboll. Just fotboll är en av de bästa idrotterna som passar många och fungerar också perfekt till att vara en plats där barn och ungdomar från olika bakgrund kan mötas och skapa relationer.

I takt med att man blir äldre växer ibland intresset och ambitionen kring sitt idrottande. Tyresö FF möter detta behov genom Träna mera. 

Träna mera 
är till för alla spelare mellan 7-13 år, både tjejer och killar som vill träna lite mer än vad vår ordinarie verksamhet erbjuder. Det blir ytterligare en plats där man får träffa andra barn och ungdomar med det gemensamt att alla är spelare i Tyresö FF!

Tränarna i Träna mera är personer med mångårig erfarenhet av avancerad individuell träning och tillsammans med ambitiösa föreningstränare som deltar i vår kompetensutvecklingssatsning på tränare bildar de tillsammans en gedigen ledargrupp.

Vår verksamhet 

Spelare som anmäler sig till Träna mera tillhör fortfarande sin ordinarie träningsgrupp där man tränar, matchas och umgås.


Vilka får vara med 

Träna mera är öppen för flickor & pojkar i åldern 7–13 år (födda 2010-2016).

Nedanstående kravbild förväntas av deltagare: 

  • En fotbollsmässig uppfattningsförmåga, kunna tillgodogöra sig utbildningens tempo och utförande av praktiska moment
  • En hög närvaro i sitt ordinarie lag
  • En inre drivkraft att vilja utvecklas
  • Vara en god kamrat inom den egna lagverksamheten 


Träningsupplägg

Träningspass 75 minuter en gång per vecka
Träningen startar 16.45 - 18.00

Alla träningspass är hämtade från Tyresö FF:s spelarutbildningsplan 
 

Varför ska du vara med?
Genom Träna mera träffar man nya vänner inom föreningen. Men framför allt ges man möjlighet till att träna extra med andra barn med hunger att lära sig och med inställningen att fotboll är det roligaste som finns.

Anmälan och kostnad

Du anmäler dig genom att registrera ditt deltagande via vårt formulär. Betalning görs i samband med registreringen och kostnaden är 295 kr/termin

Här klickar du för att komma till anmälan.