SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Utbildning i Tyresö FF

Utbildning av spelare och ledare är Tyresö FFs fokus. Vi tror nämligen att det är nyckeln till framgång för oss i vår strävan att få fler spelare att spela fotboll längre och bättre. 


Ledarutvecklingsplanen

Bland våra riktlinjedokument hittar du vårt resonemang kring hur vi vill att våra ledare ska vara utbildade. Du hittar det här.

 

Fotbollszonen

Fotbollszonen har funnits sedan 2018 och tanken med zonerna är att på ett mer effektivt sätt utnyttja de bidragsresurser som finns tillgängliga för Stockholmsfotbollens alla klubbar och ledare, samtidigt skapar zonerna en möjlighet till större erfarenhetsutbyte när man träffar ledare från andra föreningar.

 

Samtliga utbildningar som du hittar under Nacka/Tyresö-zonen är kostnadsfria och du anmäler dig till de utbildningstillfällen som passar din kalender.

 

Länk till Fotbollszonens aktuella utbildningar

 


Även Stockholms Fotbollförbund arrangerar utbildningar löpande. Deras aktuella kursutbud hittar du här och om du är intresserad av att delta så kontakta någon på vårt Sportkontor för godkännande och anmälan.

Vi utbildar i samarbete med SISU Stockholm och Stockholms Fotbollförbund

Bli domare

En som har en av de viktigaste rollerna inom fotbollen är domaren. Att prova på domarskapet är inte bara ett roligt sätt att utöka sitt engagemang inom sin favoritsport, det är även oerhört utvecklande. Man får lära sig att leda andra ungdomar, ta ansvar och planera. Att ha förståelse för domarskapet kan även vara lönsamt när man spelar själv. Att man dessutom har möjlighet att tjäna en slant gör ju inget! 


Vi i Tyresö FF är extra måna om att ta hand om våra domarindivider. Vi utbildar våra föreningsdomare i egen regi och har ofta matchvärdar som följer upp både nya och gamla domare och hjälper dem i sin utveckling. 

 

2022 välkomnar vi medlemmar i Tyresö FF födda 2008 eller tidigare!

Utbildningen kostar 300 kr / person och betalas när man får besked om att man blivit antagen.

 

För att få delta gäller det att under året fylla 14 år. Antalet platser är begränsat, om kursen blir fulltecknad fördelas platserna i tur och ordning efter ålder där äldst går först. Vid återbud senare än 3 dagar före kursstart debiteras deltagaren hela kursavgiften, 495:-.

Kurstillfällen 2022 är enligt följande

(vi planerar för att genomföra kurser med fysiska träffar, kan komma att ändras beroende på pandemin. Om vi tvingar genomföra kurserna digital behöver du ha tillgång till dator med internetuppkoppling)

Fortbildningskurs 7 mot 7 - tisdag 8 mars kl. 17.30 - 21.00

Grundkurs 7 mot 7 - tisdag 22 och torsdag 24 februari kl. 17.30 - 21.00

 

Klicka här för att anmäla dig till någon av våra domarkurser