Vill du spela fotboll i TFF? Klicka här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Stark start på S:t Erikscupen 2021
2021-05-30 14:59
Laget efter 3-3 matchen mot Älta på vackra Älta IP.

Efter en lång vinters träning i snöstorm, mörker och kyla så drog Sanktan i gång i april men de första matcherna ställdes tyvärr in på grund av pandemin. Efter att tävlingsmatcherna tilläts igen i maj så har vi spelat fyra matcher där vi vunnit tre och spelat en oavgjord. Vi toppar tabellen nu i slutet av maj. Inte så många matcher kvar innan sommaruppehållet men vi siktar på att anmäla oss till någon eller några cuper framöver. Nu vill vi se alla på träningarna så vi kan få passningspelet att sitta bättre och bli ännu mer samspelta.  

Sanktan 2020 är slut
2021-03-01 16:58
Glada spelare efter två roliga matcher mot Jarlaberg och Ösmo.
 
Sanktan är igång!
2020-04-19 15:42
Premiärmatch mot Älta på stor 7-mannaplan på ett soligt Tyresövallen.
Det mesta har som bekant ställts in den här dystra våren men S:t Erikscupen har ju fått klartecken att spelas som vanligt. Förutom vissa hälsorestriktioner ex att vi inte tar motståndarna i hand före och efter match så är skillnaden den här säsongen att planen är något större än förra året. Det kändes väldigt roligt att få sparka igång säsongen på hemmaplan med en stabil 7-3 seger mot grannarna från Älta. Det var glädjande att se att spelet fungerade så pass väl i den här matchen. Innan matchen pratade vi om att försöka hålla bollen inom laget, att bredda spelet, alltså komma ut på kanterna mer, och att slå passningar bakåt mer, något som vi övat mycket på under vintern. Detta fungerade också överraskande väl idag mot en jämbördig motståndare som kanske hade lite mer otur med avsluten men framförallt hade en storspelande Isak i mål mot sig. En klart positiv start på säsongen alltså. 
St-cupen 2019-2020 och vinterträning
2020-01-06 10:00
Vårt andra lag strax efter en extremt spännande och fartfylld 0-0 match mot Tyresö Strand den 5:e januari 2020.

Så är ännu en ST-cup över. Våra två lag spelade sammanlagt tio matcher på fyra speldagar med som vanligt pedagogiskt varierande resultat. Vi behöver öva ännu mer på att få upp intensivitet, rörelse utan boll och säkrare passningsspel...och kanske en del annat också. Som vanligt tar vi med oss den goda stämningen och kamratskapet i truppen. Stort tack för alla föräldrainsatser i Strandhallens cafeteria och sekretariat på söndagen. Jag tycker vi kan känna oss stolta över att vår lilla förening år efter år kan genomföra en sån här gigantisk cup; en av världens största. Det hade aldrig gått utan alla frivilliginsatser. Nu börjar vi ladda för vårsäsongen och S:t Erikscupen. Vi hoppas att vi under kommande säsong ska kunna vidareutveckla vårt samarbete med Centrumlaget och Strandlaget med träningsmatcher och annat. Vi fortsätter med inomhusträningar i Krusbodahallen på onsdagar kl 19.00 och utomusträningar på Tyresövallens A-plan på söndagar kl.9.00. Första utomhusträningen är söndagen den 19:e januari. Trots global uppvärmning och elektriskt uppvärmd A-plan gäller: Långkalsonger på! 

Allt gott/tränarna.


Säsongens sista match i Sanktan 2019.
2019-09-29
23 matcher spelade den här säsongen. 9 vinster, 10 förluster och 4 oavgjorda. Bra kämpat!
Idag avslutade vid St:Ericscupen 2019 med två matcher; en på Kärrtorps IP mot Hammarby och en hemma mot Dalarö i genommulet höstdis. Den här säsongen har vi deltagit i lätt och medel-nivå med två lag. Det har passat oss väl även om det varit svårt att avgöra skillnaden på vad som har varit lätt och medelmotstånd. Alla barn har fått spela såväl lätt som medelmatcher. Vi har även detta år fått spela mestadels jämna spännande matcher i Sanktan vilket ju är kul. De flesta matcher har vunnits eller förlorats med uddamål men vi har också vunnit med många mål några gånger och också pedagogiskt nog fått uppleva några få storförluster. Roligt är också att vår spelartrupp växt med flera spelare som kommit nya och gamla spelare som återvänt. Nu ser vi fram emot två höstcuper och kanske några vänskapsmatcher innan vi kliver inomhus för vinterträning. Nästa år kommer vi återigen spela med 7-spelslag men planen kommer vara större. Stort tack till alla våra trogna och fina supportrar för allt positivt stöd! 
Nollåttacupen
2019-08-22
Uppstartscup inför höstpremiären i Sanktan.
Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Hem, 21/03 09:58 
Hem, 19/03 19:53 
Hem, 19/03 10:48