SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tyresö FF P16
 
Nu startar vi upp träningen säsong 2024
2024-01-14 10:35

På måndag den 15 januari startar vi den nya säsongen och är laddade att komma igång igen efter julledigheten. 

 

2023 spelade vi i division 3 där vi fick spela många jämna och bra matcher och slutade på plats 3 i serien. Nu är vi redo för nya utmaningar och kommer i år spela i division 2 i Sanktan.

 

Stort tack till alla spelare och föräldrar för 2023 med många härliga minnen från Sanktan, träningar och ett roligt avslut med Rosvalla Cup! 

Nu kör vi 2024!

Stark start på S:t Erikscupen 2021
2021-05-30 14:59
Laget efter 3-3 matchen mot Älta på vackra Älta IP.

Efter en lång vinters träning i snöstorm, mörker och kyla så drog Sanktan i gång i april men de första matcherna ställdes tyvärr in på grund av pandemin. Efter att tävlingsmatcherna tilläts igen i maj så har vi spelat fyra matcher där vi vunnit tre och spelat en oavgjord. Vi toppar tabellen nu i slutet av maj. Inte så många matcher kvar innan sommaruppehållet men vi siktar på att anmäla oss till någon eller några cuper framöver. Nu vill vi se alla på träningarna så vi kan få passningspelet att sitta bättre och bli ännu mer samspelta.  

Sanktan 2020 är slut
2021-03-01 16:58
Glada spelare efter två roliga matcher mot Jarlaberg och Ösmo.
 
Sanktan är igång!
2020-04-19 15:42
Premiärmatch mot Älta på stor 7-mannaplan på ett soligt Tyresövallen.
Det mesta har som bekant ställts in den här dystra våren men S:t Erikscupen har ju fått klartecken att spelas som vanligt. Förutom vissa hälsorestriktioner ex att vi inte tar motståndarna i hand före och efter match så är skillnaden den här säsongen att planen är något större än förra året. Det kändes väldigt roligt att få sparka igång säsongen på hemmaplan med en stabil 7-3 seger mot grannarna från Älta. Det var glädjande att se att spelet fungerade så pass väl i den här matchen. Innan matchen pratade vi om att försöka hålla bollen inom laget, att bredda spelet, alltså komma ut på kanterna mer, och att slå passningar bakåt mer, något som vi övat mycket på under vintern. Detta fungerade också överraskande väl idag mot en jämbördig motståndare som kanske hade lite mer otur med avsluten men framförallt hade en storspelande Isak i mål mot sig. En klart positiv start på säsongen alltså. 
St-cupen 2019-2020 och vinterträning
2020-01-06 10:00
Vårt andra lag strax efter en extremt spännande och fartfylld 0-0 match mot Tyresö Strand den 5:e januari 2020.

Så är ännu en ST-cup över. Våra två lag spelade sammanlagt tio matcher på fyra speldagar med som vanligt pedagogiskt varierande resultat. Vi behöver öva ännu mer på att få upp intensivitet, rörelse utan boll och säkrare passningsspel...och kanske en del annat också. Som vanligt tar vi med oss den goda stämningen och kamratskapet i truppen. Stort tack för alla föräldrainsatser i Strandhallens cafeteria och sekretariat på söndagen. Jag tycker vi kan känna oss stolta över att vår lilla förening år efter år kan genomföra en sån här gigantisk cup; en av världens största. Det hade aldrig gått utan alla frivilliginsatser. Nu börjar vi ladda för vårsäsongen och S:t Erikscupen. Vi hoppas att vi under kommande säsong ska kunna vidareutveckla vårt samarbete med Centrumlaget och Strandlaget med träningsmatcher och annat. Vi fortsätter med inomhusträningar i Krusbodahallen på onsdagar kl 19.00 och utomusträningar på Tyresövallens A-plan på söndagar kl.9.00. Första utomhusträningen är söndagen den 19:e januari. Trots global uppvärmning och elektriskt uppvärmd A-plan gäller: Långkalsonger på! 

Allt gott/tränarna.