spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Hjälp önskas imorgon
2020-05-21 09:34

Imorgon fredag så kör vi en gemensam träning med 09:orna. Träningen blir lekfull och består av stationer med olika tävlingsmoment. Sista timmen blir det spel i det lag man blir indelad i.

 

Vi behöver nu minst två föräldrar som kan stå vid stationer imorgon mellan 10-11. Det kan röra sig om att stå och skriva i resultat från en trixningstävling eller räkna ribbträffar. Kräver alltså noll fotbollskunskap:)

 

Maila eller messa Lars om ni kan.

 

Efter träningen imorgon kl 12 är pojkar 08 välkomna till uteplatsen på Scheffers Gränd 4 (ett stenkast från plan) där några lagföräldrar har fixat i ordning hamburgare och dricka. 

 

Tränarna 


Sommarcamper
2020-05-19 11:33

En påminnelse om att Tyresö FF anordnar sommarcamper för killar och tjejer som känner för att lira lite extra. 

https://www.tyresoff.se/tyresoff/sida/23271/sommarcamper


Gothia Cup ställs in
2020-04-21 10:19

Hej föräldrar!


Som väntat så ställs Gothia Cup in. Det är såklart jättetråkigt för killarna men även för oss ledare och er föräldrar. 

 

Vi får funderar på vad man kan göra istället. Vi får hitta eventuellt hitta någon annan cup i höst eller spara pengarna till Gothia 2021. 

 

Har ni några idéer så är det bara att skicka in dom.

 

/Tränarna 


Påskmatch 9 april kl 18:00
2020-04-08 20:38

Träningen imorgon är inställd men förslag har lyfts om att vi använder tiden till en föräldrar-barn match kl 18 imorgon. 

Jag skickar ut en kallelse och önskar att ni svara ja eller nej och lägger till i fritexten om förälder/föräldrar kan spela.

Blir det få föräldrar så mixar vi så helt enkelt. Men borsta av dojorna nu för jag tror detta är sista året vi har en rimlig chans. Forza föräldrar!!!!!

/Tränarna 

Info om Åland och Strandcupen
2020-03-23 23:19

Hej föräldrar! 

Lite info om Åland. Enligt OLKA (resebyrån) så är cupen fortfarande aktuell. Ställs den in eller om UD avråder från att åka så kommer avgiften återbetalas.

 

Sannolikt så lutar det väl åt att cupen kommer ställas in men vi planerar som att den blir av. 

När det gäller Strandcupen så gör vi likadant. Vi planerar business as usual men är redo att ställa in beroende på vad som rekommenderas.

 

Vi planerar ett föräldramöte i mitten av april där vi delar in lite ansvarsområden och sen håller vi tummarna att det blir av. Sannolikt fimpar vi åldersklasserna 2011 och 2012 för att få dit färre personer. Vi återkommer med mer info.

 

/Tränarna 

 

Julkalender på Insta
2019-11-30

Hej förälder!


Vi skulle vilja presentera pojkarna på Instagram under december i form av en julkalender. Ett foto och en kortare presentation. Om någon pojke eller förälder inte vill så är det bara att hojta till. 

 

Imorgon har vi inneträning och jag skulle vilja ha hjälp att fotografera pojkarna i matchtröja.

 

Om nån förälder vill hjälpa till att styra upp det under träningen så blir vi mycket tacksamma.

 

Intressenter får gärna höra av sig till mig innan träningen.


För övrigt så lämnar jag gärna över Instagramdetaljen till någon som är bättre på det. Så har ni intresse och kunskap så lämnar jag med varm hand över inloggningsuppgifterna till nån som är mer tekniskt och estetiskt lagd.

 

Lars 

 

 
Våra sponsorer