SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Välkommen till Tyresö P14 (P09)

Vi är ett glatt gäng killar som älskar att spela fotboll och bor i Tyresö. Tidigare har vi varit uppdelade geografiskt och hette då P09 Strand respektive P09 Krusboda/Fårdala men från säsongen 2023 tränar och spelar vi tillsammans som ett lag.

Boka ditt utvecklingssamtal
2021-03-22 17:07

Nu är det dags för en ny fotbollssäsong med ordinarie träningar och matcher (snart hoppas vi). Ni har kommit ytterligare en bit i er fotbollsutveckling. Innan allt drar igång på allvar med matcher vill vi ha en chans att prata individuellt med alla er spelare och höra hur era tankar går kring fotbollen. 

Ta kontakt med en av tränarna och boka upp ditt utvecklingssamtal. Antingen tar vi samtalet i samband med en träning, eller via någon digital app. Du väljer själv om du vill ha samtalet själv eller med en förälder.

Samtalen ska vara genomförda innan april är slut. Så boka upp ditt samtal nu.

Här hittar du underlaget inför samtalet.
https://www.tyresofotboll.se/dokument/?ID=287007

 

Nu flyttar vi
2021-03-12 13:50

Som ni säkert har läst har klubben bytt medlemssystem och för att du inte ska missa nästa träning, match eller annan lagaktivitet rekommenderar vi att du laddar ner vår nya medlemsapp. Klubben egna hemsida har också fått en ny adress, du hittar den och massor med andra saker på www.tyresofotboll.se

I MedlemsAppen kan du som medlem få full koll på föreningsvardagen och innehåller bland annat:
- Nyheter (få alla nyheter från alla kopplade personer i ett flöde)
- Kallelser
- Kalender
- Kontakter
- Utskick

Gå in och ladda ner den idag!

Appstore (iOS): https://itunes.apple.com/se/app/sportadmin-medlemsapp/id1225556243

Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportadmin.medlemsapp

Om ni har några frågor eller funderingar når ni SportAdmin på info@sportadmin.se

Träning i sommar
2020-06-16 12:40
Nu lägger vi en intensiv vårsäsong bekom oss och kan se fram emot lite vila. Onsdag 17 juni kör vi den sista "ordinarie" träningen för denna säsong. Under sommaren kommer vi att fortsätta med valfria "tema-träningar" på liknande sätt som vi hade under vintern, exakt hur ofta och när är inte spikat. Under denna vecka, men främst nästa och näst-nästa vecka är många med på Tyresös camp, så då blir det antagligen ganska lugnt. Håll utkik efter kallelser.

Söndag 9 augusti samlas vi alla för säsongspremiär på samma sätt som vi hade i mars. VI drar igång de ordinarie träningarna igen 10 augusti.

Ha en trevlig sommar.   
Sommarcamp på vallen
2020-05-18 21:27

Tyresö FF kör fem stycken camp-veckor under sommaren, perfekt för hemstrande fotbollsälskare som vill komma upp ur sängen på morgonen och gärna ha svettats lite innan det är dags att åka och bada. Varje vecka har olika tema.
V 25, 1 mot 1 samt målvakt (olika camp)
V 26, Målskytte 
V 27, Spelförståelse
V 32, Målvakt
V 33, 1 mot 1.

Kolla in länken för information kring priser, datum, anmälningsinfo mm. Sommarcamp 


Träningstider ute i vår
2020-02-25 12:47

Nu har vi fått våra plantider för våren. Vi fortsätter med måndagar (16.45-18:00) och onsdagar (18:00-19:15). Bägge träningarna är på planen vid Strandskolan. Som vi informerat tidigare sätter de ordinarie träningarna igång måndag 23 mars.

 

Tematräningarna som vi kört under vintern på onsdagar fortsätter fram tills dess så länge vädret tillåter.

Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen