spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Det blir träning på söndag
2020-03-06 17:15

Marcus kör träningen på söndag!

Kallelse kommer, vänligen svara på den. 

 

Trevlig helg önskar

Johan & Tina

Tränarbrist på söndag
2020-03-05 20:03

Hej,

 

Nu på söndag 8/3 kommer jag inte att kunna vara med och träna killarna då Ludwig ska testa annan aktivitet. Om det ska bli någon träning behöver någon/några andra föräldrar hoppa in som tränare då. 

 

Mejla mig om du kan tänka dig att ställa upp!

 

Snart drar utomhussäsongen igång och då kommer vi att ha träning på tisdagar och torsdagar 17.00 - 18.00 på Nybodas fotbollsplan.

 

Mvh Johan

Dagens träning
2020-02-16 20:55

Hej,

Jag har förstått att inga tränare fanns på plats idag och ber om ursäkt till de barn och föräldrar som var där. Jag hade aviserat min utevaro genom kallelsen som går ut till alla barn och tränare men borde ha kollat så att någon annan kunde hålla i träningen. Tyvärr kommer livet emellan ibland och mitt fokus har varit någon annanstans.

 

Nästa vecka är det ingen träning eftersom hallen är uppbokad för fotografering.

 

Mvh Johan

Tränarbrist
2020-01-28 20:00

Hej!

 

Nu på söndag 2/2 och även nästa söndag 9/2 kommer jag att vara bortrest och kan därför inte hålla i någon träning. Eventuellt kan inte heller Kenny närvara den 2/2. Därför behöver vi några föräldrar som kan hoppa in och köra träning med killarna. Tina kommer att vara med och hjälpa till men inte hålla i den.

 

Vi behöver också bli fler tränare permanent. Dels för att vi har svårt att få ihop träningarna då gruppen blivit ganska stor igen. Dels för att vi inte kommer att kunna närvara på samtliga träningar. Till våren kommer vi att ha två träningstider i veckan + match på helgen, så då måste vi vara fler. Om du känner att du vill vara med och hjälpa till så får du gärna ta kontakt med Kenny eller mig. Vi blir jätteglada! Du behöver inte ha några förkunskaper och träningsprogram fixar Tyresö FF. 

 

Skulle också vilja be er föräldrar prata med era barn om att det är viktigt att lyssna på oss tränare när vi går igenom övningar och så vidare. Ibland är det väldigt pratigt och stökigt. Ser ni att ert barn har svårt att hålla fokus, klättrar i ribbstolar eller hittar på andra saker som inte hör till träningen så får ni gärna ta barnet åt sidan så att det inte stör de andra barnen. Det kan ju räcka med ett par minuter för att sen kunna återgå till träningen igen.

 

Vill också passa på att säga tack till Joel och Sedat som ryckte in som extratränare i söndags!

 

/Johan

Träningstider
2020-01-02 18:00

Hej!

 

Vi har nu fått vårens träningstider, som kommer att vara samma tid och plats varje gång!

 

Fr.o.m 12/1 kommer vi att träna:

 

Söndagar* kl. 13.00-14.00 i Wättingehallen

 

*Söndag 23/2 och 15/3 = INGEN TRÄNING

 

Vi kommer att dela hallen med P12 Fårdala/Öringe och även samköra träningarna (beroende på hur många som deltar i träningen).

Kallelser kommer att skickas ut och vi ber er att fylla i om ert barn kommer att delta eller inte för att underlätta planeringen av träningen.

 

Vi ser fram mot en rolig fotbollsäsong med era barn!

 

/Tränarna

 

Inför nästa säsong
2019-12-26
Hej förälder! Nästa år kommer våra barn att börja spela i S:t Erikscupen, dvs seriespel med matcher på helgerna. Vi ska före årsskiftet anmäla ett eller flera lag och behöver därför veta hur många som kommer att fortsätta spela nästa säsong. Vänligen svara med Barnets namn och JA el. NEJ så snarast. Mvh Johan, TFF
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen
 
Våra sponsorer