spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Föreningens sommarcamp
2020-05-20 12:15

Hej, ni har säkert redan sett det men jag påminner här om att föreningen ordnar sommaraktiviteter i form av en sommarcamp. 

Jag tänker att ni kan, i brist på annan plattform, använda denna nyhets kommentatorsfunktion för att se vilka killar i lagen som tänker gå och när om ni vill samordna.

Mer info om sommarcamp finns här

Med vänlig hälsning, Markus

St Erikscupen
2020-04-13 20:47

Hej!

Det har varit lite olika bud och vi väntar fortfarande på slutligt klartecken gällande om det kommer att bli seriespel i "Sanktan" enligt plan, vilket i så fall innebär spel redan nu till helgen!

 

I torsdags hade vi ett nytt ledarmöte där vi bestämde lagindelning för att vara redo för spel. Vi går därför ut till er nu med lagen och hoppas att det ska gå att spela matcher från och med kommande helg. 

 

Lagen har vi skapat utifrån samma princip som träningsgrupperna - att hålla barnen till de konstellationer de ändå ses i, i så stor utsträckning som möjligt.

 

Lagen blir därför:

1. Brevik (Alla som går på Breviksskolan). Ledare: Mattias Rex, Christina, Martin. Detta är lag vit på Tyresö FF:s sida. 

2. Tyresö (Alla som går på Tyresö skola). Ledare: Markus, Mattias Ringqvist, Hanna. Detta är lag blå på Tyresö FF:s sida. Vi har döpt dessa lag till Brevik och Tyresö i våra "Aktiviteter" som ni hittar på Svenska lag.

3. Lag RÖD
Ledare: Johan, Mathias A
Anton
Axel
Bill
Charlie
Julian
Leon R
Ludvig S
Ludvig T

4. Lag GUL
Ledare: Johanna, Emil, Andreas
Camaro
Frank
Isak T
Joel
Noah W
Teo B
Isak B
Victor H
Erik

5. Lag LILA
OBS Ledare saknas! Vi hoppas att det finns fler ledarsugna föräldrar som kan tänka sig att kliva in och hjälpa till. Snälla, om ni kan ställa upp, prata med ledarna på onsdagsträningen! 
Benjamin S
Caspar
Elliot
William
Mio
Oscar
Alex
Luca

 

Alla killar i lagen kommer att kallas till matcherna. Kallelser kommer att skickas ut några dagar innan match men alla matcher är alltså inlagda som aktiviteter på Svenska lag så det går fint att gå in och se spelschemat.

 

Väl mött!

Ledargänget

Träning Annandag Påsk
2020-04-08 08:43

Hej!

Vi kör träning som vanligt med måndagsgruppen trots röd dag v 16.

 

//Ledarna


Träning som vanligt v 15
2020-04-04 17:22

Hej!

Vi kör träning måndag och onsdag som vanligt nästa vecka och hoppas på lite värme.

 

Väl mött!

Ledarna

 

Uteträningen drar igång!
2020-03-20 09:57

Hej på er!

 

Det är märkliga tider just nu och vi hoppas att ni alla har det bra utifrån rådande omständigheter. Här kommer information om vad som gäller för fotbollen i nuläget.

 

Igår kväll hade vi ledare ett möte (via Skype:)) där vi kom fram till att vi redan nästa vecka sätter igång med träningen utomhus för killarna i Strand-Breviks P 12-lag. Vi har två tider, måndagar och onsdagar och kommer därför att dela killarna på två grupper. Vi ser en stor vinst i att få igång detta just när så mycket annat inte går att genomföra.

 

Vårt utgångsläge är att vi strikt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer. I nuläget utgör inte dessa något hinder för att vi i dessa, mindre grupper tränar utomhus med killarna. Detta kan dock komma att förändras och vi alla kommer därför att behöva hålla oss ā jour med utvecklingen i samhället samt vara beredda på snabba och flexibla lösningar samt risken för inställda träningar, med kort varsel. Vi ser också att det kan finnas behov av föräldrar som stöttar upp vissa träningar om ledare är sjuka så att vi är få på plats.

 

Vi delar in killarna utifrån skoltillhörighet och de som går på Tyresö skola och Breviksskolan kommer att träna på måndagar kl 16.45-18 på Strandplanen och de som går på Strandskolan kommer att träna på onsdagar kl 16.45-18 på Strandplanen. Detta är en helt jämn fördelning gällande både spelare och ledare och känns därför i rådande läge som en lämplig indelning. Dessutom tänker vi, ur smittspridningssynpunkt, att killarna som går på samma skola redan i nuläget träffas och att vi därför bidrar så lite som möjligt till smittspridning. Vi kommer därför inte att tillåta killarna att vara med på båda passen eller att byta pass. Vi ber om er förståelse för detta!

 

För att komma på träningen ska man vara frisk och inte ha förkylningssymptom vilket självklart gäller såväl barn som ledare. Om något barn uppvisar symptom under träning kommer vi att be dem avsluta träningen.

 

Då Tyresö FF håller på att byta system för information etc har vi beslutat att vi inte skickar kallelser som tidigare utan att dessa träningstider gäller och att ni alltså inte behöver anmäla huruvida barnen kommer eller ej. Beroende på hur det nya systemet fungerar kan vi komma att återuppta kallelserna i ett senare skede.

 

Vi har fått spelschema för S:t Erikscupen som drar igång i mitten av april. Vi kommer att skapa lag inom några veckor då vi, förhoppningsvis, kunnat träna ett par gånger och ser hur närvaro/frånvaro verkar vara. Vi återkommer givetvis så fort vi kan meddela lagindelning och spelschema. 

 

Slutligen så vill vi informera om att vi hade planerat att ha ett föräldramöte nu i mars men vi beslutade igår att vi i nuläget kommunicerar skriftligen och skjuter detta på framtiden.

 

Med hopp om att träffa så många som möjligt av killarna under nästa veckas träningar!

 

//Ledargänget

 

Påminnelse: Fotograferingen inställd idag!
2020-03-15 09:43

Hej, ni fick säkert alla klubbens utskick om att de valde att ställa in fotograferingen idag men hoppas kunna genomföra den senare. Jag vill bara påminna om det så ni inte åker dit i onödan. 

Vi återkommer i veckan med information om utomhussäsongen och träningstider. 

Mvh

Tränargänget 

 

 
Våra sponsorer