spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Välkommen till Tyresö FF F2008

Är man intresserad av att spela med oss är det bara att kontakta Tobias Berglund, se under kontakt. Har man tidigare erfarenhet av fotboll välkomnar vi året runt för några träningstillfällen innan man bestämmer sig. Är man helt ny inom fotboll är man välkommen prova på när vi inte har seriespel, dvs.  under november - mars.

 

Ni som vill spela träningsmatch mot oss är välkomna att ta kontakt med Elin Johansson som är kontaktperson för träningsmatcher.  

 

Följ oss gärna på Instagram under #tyresoff_f08

Träningstider under vintersäsong
2021-10-24 22:23

Hej,

 

Har varit en grymt kul sanktan-säsong men nu har vi spelat den sista sanktan-matchen för säsongen och går därför över till lite färre träningar under vinterhalvåret.

 

Under höstlovet kör vi kl.1915-2040 måndag och torsdag på Stand BP (ingen fys), samt en futsal-träning i Standhallen på lördagen kl.1000-1200.

 

Efter höstlovet kör vi träning måndagar kl.1915-2040 på Strand BP (ingen fys) samt fysträning (löpning därefter cirkelträning) kl.1940-2045 på onsdagar i idrottshallen på Njupkärr skola. 

 

Kallendern hålls uppdaterad.

 

/Ledarna

Nu drar Futsal igång
2021-10-17 19:47

Hej tjejer,

 

Nu har vi fått spelschemat för vinterns futsal-serie. Kalendern är uppdaterad så bara att gå in och kolla om ni vill. Det kan vara svårt att se vilka matcher som är futsal men enklast ser ni det genom att ni märker att platsen är en idrottshall (inte en fotbollsplan). Alla våra hemmamatcher kommer att ske i Strandhallen på söndagkvällar.

 

Vi har anmält två lag vilket innebär att alla ni som brukar spela seriespel kommer att kallas till match varje helg. Spelstart är 31 okt resp 7 nov för våra två lag så se till att ni har innefotbollsskor redo!

 

Till varjer hemmamatch kommer några av era föräldrar att behöva bistå som funktionär och i sekretariat. Detaljer om detta återkommer vi med.

 

För kännedom så har vi även anmält ett lag i Ersan cup, en utspridd cup som går under hela vinterhalvåret i vilken vi spelar fyra 9-manna matcher samt ev slutspel. Detta för att förbereda oss för stor 9-manna plan till våren.

 

Slutligen,

Känner man att man under vintern vill ta en paus från fotbollen eller fokuserar på andra aktiviteter så är det inga problem. Vi är dock tacksamma om ni meddelar det i så fall då det underlättar kallelser.

 

/Ledarna

 

 

Tidigarelagd svarstid samt tillfälligt ändrad träningsdag
2021-09-13 08:54

Hej,

 

Med anledning av att vi tränar tillsammans med F07 nu på torsdag (16/9) så är svarstiden tidigarelagd till onsdag kl 1200 för att möjliggöra bästa möjliga gemensamma planering.

 

Vidare så är torsdagsträningen 23/9 ersatt av en tisdagsträning 21/9 då vi lånat ut vår tid till seriespel för F07 på torsdagen.

 

Kalendern är uppdaterad.

 

/ledarna

Sommarens träningstider beslutade
2021-06-17 15:26

Hej,

 

Vi kommer träna enligt förljande:

Vecka 25 mån och tors enl rutin på strand BP. (Tors mer lättsam med "midsommarfotbollslek")

Vecka 26-30 torsdagar i Alby 1830-2000

Vecka 30-31 måndagar strand BP 1845-2040 för att komma igång inför cupen helgen vecka 31

Vecka 32 och framåt enligt ordinarie rutin mån, tors och fre.

 

Kalendern är uppdaterad.

 

Som komplement till ovan kommer vi även dela ut ett fysträningsprogram som vi gärna ser att tjejerna genomför själva under sommaren.

 

Info och packlista för cupen kommer under sommaren.

 

Ses på sommaravslutning och sista sanktan-matcherna för terminen i helgen!

 

GLAD SOMMAR önskar vi Ledare

Publik åter tillåten på matcher
2021-06-04 08:32

Med anledninga av vissa lättnader i pandemi-restriktioner så är det från 1 juni åter tillåtet med publik vid våra matcher. Max 100 personer vid en 11-manna plan gäller. Var vaksam på eventuella lokala restriktioner.

 

Och som vanligt, stanna hemma om ni har symptom.

 

Mer info på https://www.stff.se/nyheter/2021/mars/verksamhetslista-covid-19-1-mars/

 

 
Våra sponsorer