SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tyresö FF F14

Här finner ni information och nyheter om F14-lagets aktiviteter.

 

Vilka är F14? 

F14 är en trupp av ca 20 tjejer som spelar i div 3 S:t Erikscupen, vi bygger verksamheten på vetenskaplig grund och arbetar utifrån:

 

  • Tyresö FF riktlinjer och värderingar
  • SvFF C-utbildning (nu spelformen 9 mot 9)
  • Barnkonventionen (ny 2020)
 

Vi är ETT LAG, F14 är ett lag som värnar om och kämpar för varandra.

 

 

/Ledarna

Ett stort tack!
2020-01-03 22:13

God fortsättning till er alla på fotbollsåret 2020

 

Ett stort tack!

Först ett stort STORT tack till er som ställt upp för laget(F10) och Tyresö FF genom att bemanna arbetspass på ST-cupen 2019. Ett extra tack till er som tagit flera pass samt till er som är bortresta och ändå lyckats lösa bemanning av passen. 

 

Den ultimata uppskattningen

Vi ledare för F10 är mycket tacksamma och stolta över våra tjejer och deras föräldrar för att ni hjälpt oss med detta. För oss är detta den ultimata uppskattningen, dvs att ni vill ställa upp för laget och för oss som ledare, så att vi inte behöver arbeta på cupen utöver det “vanliga” arbetet med tjejerna. Tillsammans är vi starka!

 

TACK!

 

Anders, Adnan, Tomas, Tony, Stefan och Fredrik

Nya F10-planen (fd B-planen)
2019-11-30

Fast beslutna att spela planerad match trots 5 cm snö så var det några ledare och spelare som skottade upp 2500 m2 grön yta i går. Många spelare såg verkligen fram emot ett spel i gnistrande vintersol.

 

Det blir inte alltid som man tänkt sig då Älta anmälde sent avhopp från deras sida. Vi får glädjas åt att det nu i alla fall finns en 7x7-plan uppskottat spela på. 

 

Förslag till kansliet är att B-planen från och med nu heter F10-planen :-)

Kämparanda i november!
2019-11-09
Vega FC minicup
Det var en kall och regning novemberdag men våra tjejer visade hur bra vår spelidé är samt hur långt vi kommer när vi kämpar som ett lag. Det rullades boll, byttes kant, vi stannade upp och rullade hem och anföll igen. Riktigt trevlig fotboll även om inte vädret erbjöd det samma. Tack till Vega som arrangerade och till kämpande tjejer och tappra föräldrar.
Inomhusträning
2019-10-17

Tillgång till inomhushallar är en bristvara och TFF har fått tillgång till ett begränsat antal tider vilka i sin tur ska fördelas mellan alla klubbens lag. Målet är att alla lag ska ha möjlighet till minst 3 inomhusträningar innan slutet av december då ST-cupen går av stapeln.

Vi i F10 har fått 3 träningstillfällen vilka är förlagda lördagmorgnar, varannan vecka med start 17/11. Vid inomhusträning är det viktigt med innefotbollsskor (ljus sula) samt benskydd och vattenflaska.

 

Nya och fler tider kommer efter nyår.

 

Den 4/11 har vi inomhuscup. Vi hoppas på att få tillgång till minst en träning innan dess. Lyckas vi så kommer en kallelse.


Spelschema Höstcupen 5 oktober
2019-10-01

Nu har spelschemat för höstcupen kommit. Första matchstart är internmatch mellan våra två anmälda lag med start kl 8. Samling vid spelplanerna på Tyresövallen kl 07:30. Sista matchstart är kl 13.

 

Det här är en prova-på cup för oss som byter från 5-manna till 7-manna spel. Det innebär större plan och så även mer spring för alla spelare så ladda för en aktiv dag.

 

Det är bra att ha med något lätt att fylla på energireserven med mellan matcher så som frukt och kanske en smörgås. Och vatten att dricka förstås.


Tänk på att ta med varma och skyddande kläder att ha mellan matcherna samt underställ under matchkläderna om det blir kallt väder. 

Som vanligt är det krav på benskydd och fotbollsskor, samt inga örhängen under match. Om örhängena inte får tas av så ska de tejpas. Kom även ihåg hårsnodd och hårband.


Ses på lördag!!