SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tyresö FF F2012

2023

- Början på något stort -

 

Vi hoppas på ett år full av möjligheter och hopp. Där vi tillsammans växer och blir för varje månad som går bättre och utvecklas som spelare och individer. Vårt löfte är att inte lämna någon bakom oss samt ge alla chansen att bli bättre både inne- och utanför planen.

 

Tillsammans skapar vi tillvaron vi vill ha, så att alla känner sig välkomnade och kan komma till ett andra hem.

 

Vill du börja spela fotboll, har du frågor eller funderingar klicka dig vidare till "Kontakt" så kan du antingen, ringa eller skicka e-mail.

 

Ta hand om varandra och vi ses!

 

 

Debut/Premiär i ST-Cupen. Omgång 1
2023-04-24 09:16

Gustavsbergs IF FK - Tyresö FF 1

Ösby BP

 

Spelartrupp Tyresö F12 + F13:

F12 = Evie, Elisia (C), Yhosselin, Aliya, Sophia, Stella, Rebecka

F13 = Ella, Märta, Lovisa, Amanda

 

Sköna 20 grader, solig fin dag för att spela match. Första gången för några i laget som spelar i ST-Cupen eller en riktig tävlingsmatch. Nervositeten var synlig, men dämpades och slutligen försvann ju längre in i matchen vi kämpade oss igenom.

 

Det var en god stämning, föräldrar och åskådare hejade på men i god ton, det är alltid trevligt att se när det är en fin atmosfär i luften. Tuffa kamper, några grymma insatser från alla tjejer både som lag och individuellt.

 

Vi får hjälp av några riktigt duktiga tjejer från F13 som trots en match redan spelad samma dag åker ut från Kärrtorp till Ösby och hjälper oss och ger allt dem har även här. Kom in i gruppen snabbt och det var roligt att se hur dem växte och tog för sig snabbt på plan.

 

Det var en jämn match och saker gick vår väg ofta, men sedan tappar vi fokus stundtals med defensiva spelet och förlorar mark. Men sett till relativt korta tiden vi har tillsammans och nästintill ingen erfarenhet av match-action i tävlande former så går det enkelt att säga att vi är riktigt stolta över ALLA tjejer, det vi tränat på finns där och med tiden vet vi att allt kommer att klicka. Ingen gav upp vilket är det viktigaste, alla gav sitt allt vilket är det viktigaste, alla fick och ville spela vilket är det viktigaste. Lång resa, mycket känslor - Ja, en grym fotbollsfylld dag! Även för oss ledare är vi emotionella och blir glada av att se glöden i deras ögon.

 

Gustavsberg IF FK tar hem vinsten - Grattis till dem! Vi tar med oss nya lärdomar och erfarenheter, tjejerna är glada och lättade att det är över men längtar redan nu inför nästa match på söndag 30/4 mot Hanvikens SK på hemmaplan i Tyresövallen eller som vi kallar det Vallen! Ses där kl. 14.00!

 

- Vår egen Märta från F13 får ta emot Gröna kortet för Fair Play, välförtjänt och grattis till henne, en fin insats både som målvakt och utespelare. -

 

Tack till alla som kom ända ut och visade sitt stöd! Vi uppskattar er också, ses snart.

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen