spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Styrkeappen Vamos även till Android
2020-07-09 20:26
Idag släpptes appen "Vamos! Football Fitness" även till Android. Ni som inte har kunnat ladda ner, nu kan ni. Kör igång! 
Ella , Emma och Elsa uttagna till utvecklingsläger
2020-07-07 22:38

Veckan efter rikslägret, med bla Anna och Sara, samlas ännu en trupp för att träna med distriktet under översyn av SvFFs förbundskapten. Då är Ella B, Emma S och Elsa Be kallade. Grattis!

Anders 

Sara F och Anna T uttagna till rikslägret
2020-07-06 19:04

Vi hade från början 10 spelare som deltog i distriktslagets verksamhet. Av dessa är nu Anna och Sara uttagna till rikslägret 3-7 augusti på Bosön. Stort grattis!

Just dessa två toppar träningsstatistiken under åren......

Veckan efter rikslägret kommer Stockholm genomföra ett läger i Hallstavik 11-12/8 för att ge fler spelare möjlighet att få träna inför ungdomsförbundskaptener bl.a. 

 

Träna på bra nu i kombination med skön ledighet så ses vi 28 augusti. Matchen mot Eskilstuna spelas förmodligen på söndag 2 augusti istället för på lördagen. 

 

Anders 

Tredje gången gillt i F17SM
2020-06-27 21:17

Efter två mållösa matcher i F17-serien var det ett anfallsglatt Tyresö som gästade Rävåsen i tredje omgången. 

 

I värmen, ca 30 grader, slarvade vi en del i inledningen och Rävåsen gjorde snart 1-0. Emma snappade direkt upp en bakåtpass men prickade snöpligt stolpen. Vi hade 20 riktigt bra minuter nu. Elsa tryckte in 1-1 efter en hörna. Emma vinklade in 2-1 och lobbade sedan snyggt in 3-1. Fler mål låg på lut men efter vattenpausen slutade vi av någon anledning att spela ihop. 3-2 och förändring av matchbilden. 

 

I andra tog vi åter över och skapar tillräckligt för att kunna avgöra. Men 4-2 dröjer till 71:a då Tilda kan stöta in ett av många inlägg från höger. Trötta Tyresötjejer kunde sedan spela av matchen och vi har äntligen en seger i denna serie.

 

Nu väntar egenträning, sköt den! Sedan ses vi 27 juli på Alby. Svara på kallelsen och ha en skön semester!

Kontrollerat spel och serieledning
2020-06-23 23:37

Vid seger mot Älta skulle vi efter halva div 1-serien åter inta serieledning. Och efter väl kontrollerade 3-0 kan vi summera vårsäsongen i div 1. Lite mer tid än i F17 har gett oss möjlighet att träna anfallsspel och matchen mot Älta var inget undantag. Vi spelade oss metodiskt framåt och skapade en hel del chanser. Lilly och Linnéa F förvaltade var sitt friläge och 2-0 i halvtid. I andra halvlek fastställde Linnéa 3-0 på nick efter en fint slagen hörna från Rebecka. Iza fick hålla nollan och rakt genom hela laget en helgjuten insats. 


Ny förlust i F17SM
2020-06-21 22:54

Efter en tung vecka kom ett nytt bakslag borta mot Örebro i andra omgången av F17SM. 

Vi skapade de första chanserna och våra forwards för dagen, Elsorna B, hade varsitt avslut som kunde resulterat. De mer kraftfulla vitsvarta lyckades göra både 1- och 2-0 före halvtidsvilan. 

I andra halvleks inledning tog vi ett bra grepp om matchen och jagade reducering. "Hade bara Sara Fs skott gått in....".  Men efter vattenpausen mitt i halvleken var det istället ÖSK som avgjorde med sitt tredje mål.

 

Vi möter något år äldre spelare som tävlar om SM. Det märks att vi inte riktigt är där ännu. När vi har sju spelare av olika anledningar indisponibla så blir det tufft att få med oss resultat. Men kanske är det förlusterna vi lär oss mest av? Målet att utvecklas så pass att vi kan skicka upp spelare till damlaget är övergripande. Dock behöver vi betydligt tuffare i försvaret av det egna målet. Idag lyckades vi inte heller göra något mål framåt så självklart hoppas vi på förbättring till tisdagens match mot Älta i div 1 och till helgens våravslutande match mot Rävåsen borta. Sedan är det några veckors egenträning och semester, även för de spelare som är hemma nu och tränar och spelar enligt kalendern;)

 

Påminner att höststarten är tisdag 27 juli och att vi har en viktig match i F17 SM hemma mot Eskilstuna 1 aug. Juli månads egenträning är inlagd i kalendern.

 
Våra sponsorer