SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Parafotboll i Tyresö

Välkommen till Tyresö FFs parafotbollslag
för barn och ungdomar mellan 10-16 år

 

Vi i Tyresö FF vill självklart vara med och ta ansvar för parasporten (idrott för personer med funktionsnedsättning) i linje med idrottens strategi 2025. Men då antalet utövare är begränsat så har vi valt att inte starta upp egen verksamhet i dagsläget, detta för att skapa
ett underlag av utövare i redan befintliga verksamheter. 

 

Har du några frågor är du välkommen att kontakta någon i vår organisation, du hittar kontaktuppgifterna här.

Uppstart Parafotboll 2023
2023-02-26 17:50

Äntligen är det dags för återstart av parafotbollen 2023! Nu på torsdag 2/3 kl 18-19.30 träffas vi på Tyresövallen för uppstart av parafotbollen 2023 samt genomför vår första träning kl 18-19 på Tyresövallen. Prognosen säger att det ska vara 7 grader, så se till att klä er varmt för träningen. Nytt för i år är att parafotbollen bedrivs av föreningen, just för att gruppen ska få det stöd ni behöver. 

Tyresö FF är i grunden en arbetarklubb, en öppen förening för alla tyresöbor oavsett förutsättningar. Utifrån detta, samtidigt som vi vet att det är tuffa tider i vår omvärld så har vi tagit beslut om en helt avgiftsfri parafotboll under 2023, den enda kostnaden som tillkommer är medlemsavgiften på 200 kr. Denna avgift är viktig då era barn som medlemmar i samband med sitt fotbollsutövande är försäkrade via Folksam, utifrån det ramavtal som tecknats med Svenska Fotbollsförbundet.

 

En kallelse har gått ut till er alla, vänligen besvara denna så fort som möjligt, så vi vet hur många som kommer på premiärträningen.

Ses på torsdag!

Mvh
Ledarna Parafotbollen Tyresö FF

Avslutning på utomhussäsongen
2022-11-18 08:28

Sista utomhusträningen för säsongen är gjord och vi avslutade med en rolig träning såklart, men också med pizza som Chrilles sponsrade oss med. Coop i Tyresö centrum har sponsrat oss med frukt till alla träningar samt dricka till avslutningen. 

 

Det blev en härlig avslutning och nu väntar vi på att förhoppningsvis få tider för träning inomhus. 

 

Den 7 januari kommer vi delta i ST-cupen vilket vi ser fram emot!

Sjätte träningen
2022-10-05 19:24

Det är fullt ös på träningarna, alla spelare utvecklas och närvaron är hög. 

 

Förra veckan införde vi lite målvaktsträning med Dala för de spelare som vill testa på. 

Från klarhet till klarhet
2022-09-14 23:49

Tre träningar har laget nu haft och vid varje tillfälle syns en tydlig utveckling hos alla spelare. 

 

Vi ledare utvärderar alla övningar och hur träningen gått. Finns det något vi behöver göra annorlunda, anpassa, förtydliga osv. Vi lär oss hela tiden, precis som våra härliga spelare!

Första träningen
2022-08-31 21:44

Första träningen avklarad med bravur, 9 spelare var med och det var glatt humör träningen igenom!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen