SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli samarbetspartner i Tyresö FF

Tyresö FF är Tyresös ledande idrottsförening. Med 1 300 barn och ungdomar i regelbunden träning och ett 60-tal lag i seriespel är det självklart en styrka att synas och höras tillsammans med Tyresö FF, men det är ingen självklarhet. Därför jobbar Tyresö FF aktivt med att vara Tyresös starkaste marknadsverktyg för företag och organisationer. Varumärkesprofilering, samhällsansvar, kund-/personalvård samt nykundsrekrytering är de fokusområden som föreningen erbjuder.

 

För att lyckas med detta tillsammans så ser vi att:
Det handlar om att aktivt och kreativt samarbeta med våra partner så att bägge parter får ut så mycket som möjligt av samarbetet. Vi ser lyhördhet, delaktighet, relation och kommunikation som de viktigaste ingredienserna i detta arbete. I allt Tyresö FF gör är långsiktighet och ansvar nyckelord. Så också i vårat gemensamma marknadsarbete med våra partner.

 

Ingen är för stor eller för liten. Alla ska ha möjlighet att stötta Tyresös ledande idrottsförening!

 

För mer information, kontakta klubbchef Robin Grandin, robin.grandin@tyresofotboll.se 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen