SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

2023-04-28 10:29

Manscentrum Östra Södertörn erbjuder rådgivning, stödsamtal och terapi. Organisationen vänder sig i första hand till personer i Tyresö, Haninge och Nynäshamn. Kontakten är kostnadsfri och har sekretess.

 

De som kontaktar oss har ofta problem som handlar om:

- Svårigheter i föräldraskapet

- Oro och/eller nedstämdhet

- Problem med ilska och våld

- Relationskonflikter och bristande kommuniktion

- Separationer

- Vårdnad- och umgängesfrågor kring barn

- Svartsjuka och kontrollerande beteende

- Problem med mansrollen

 

Vill du veta mer om Manscentrum eller är i behov av samtalsstöd? besök www.manscentrumsodertorn.se 

 

Föräldrautbildning med Manscentrum!
2023-04-28 10:20

Stort tack till alla föräldrar som besökte vår föräldrautbildning igår, som arrangerades i samarbete med Tyresö Kvinnojour och Manscentrum. En lyckad kväll full av givande samtal och diskussioner.

 

Samarbetet med Tyresö Kvinnojour och Manscentrum är en del av föreningens hållbarhetskoncept Tyresös Hjärta, som är samlingsnamnet på alla sociala projekt som bedrivs i föreningens regi.

 

-Tyresö FF strävar efter att vara Tyresös ledande samhällsaktör, och den mest attraktiva fotbollsföreningen i Södertörn. Då vi ser att psykisk ohälsa ökar bland barn och unga vill vi som förening vara med och bidra till att förebygga detta. Dessa forum är viktiga då detta är frågor som alla vi föräldrar funderar kring. Hur mår mitt barn, och hur kan jag som förälder diskutera dessa frågor med mitt barn på ett konstruktivt sätt utan att vara ”pinsamma mamma eller pappa”. Vi är jätteglada för den positiva feedback vi fått och vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med Tyresö Kvinnojour och Manscentrum säger klubbchef Robin Grandin.

 

Tyresö FF vill också marknadsföra våra åldersanpassade föreläsningar som vi kommer genomföra tillsammans med Tyresö kvinnojour och Manscentrum under hösten

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen