Tyresö FF

Så var det dags för Sankt Eriks cup premiären
2020-04-21 20:13

Premiären av sankt Eriks cupen startade med att möta Ösmo på hemma plan.

Våra tjejer började matchen lite trevande med ett spel där vi både fick känna press från Ösmo men även att vara spelförande.

I andra perioden så började vi att spela boll som vi är vana vid och det märktes att vi kom in i matchen mer och mer.

Tredje perioden bjöd på fin fotboll från våran sida och det vi har lagt ner så mycket tid på märker vi att det ger resultat

Vår andra match var borta mot Farsta

Farsta FoC stod för motståndet på Farsta IP. Det var ett spelsuget gäng från Tyresö som gjorde årsdebut idag.

Matchen inledes lite trevande där de två lagen kände på varandra och försökte hitta spelet. Farsta gjorde de första målen men Tyresö svarade snabbt med några fina mål framåt. Som ofta kom spelet igång allt mer under matchen och mot slutet var det klart högre tempo för det gulröda laget med spelare som var i ständig rörelse.

Man kunde se på Tyresöspelarna att detta var ett lag som tränat mycket på passningar, bollkontroll och vändningar under vintern. Bra teknik och stark kämpaglöd tar vi med oss från dagens debut inför året.

Trots att matchen spelades i styva 3x15 minuter känns det som om Tyresöspelarna kunde kört en match till direkt efter, så spelhungriga var dem.

Ny vecka med träningar sedan är det match igen. Härligt att säsongen är igång!