SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tränings match mot Hägersten
2020-05-01 20:59

Stark träningsmatch mot Hägersten.

Fredagsförmiddagen bjöd på en spännande träningsmatch mot Hägersten.

I en uppskattad paus under dagens ihållande regn spelade Tyresö mot besökande Hägersten.

Matchen började lite avvaktande där besökande Hägersten hade klart mer tryck och chanser, Tyresö bjöd dock på bra försvarsspel och kunde freda det egna målet, om än med hjälp av stolparna.

Den första halvleken slutade mållös, mycket på grund av starkt målvaktsspel av Bonnie.

I andra halvlek vaknar Tyresö till allt mer. Nu kommer plötsligt de löpningar på kanterna som vi tränat på från bland annat Hedda, Livia och Olivia vilket ger flera vassa chanser framåt och några mål.

I tredje halvlek lyckas Tyresö ytterligare växla upp en nivå samtidigt som Hägersten blir allt tröttare. Almalii visar stort mod i målet och laget jobbar som en enhet både framåt och bakåt på planen. Inte minst Uma och Tea jobbar som om det inte fanns någon morgondag. Lovisa får lära sig vad ”hat-trick” betyder och även Bonnie får sätta några mål i matchens slutskede.

Vi lämnar en bra träningsmatch mot bra motstånd med en bra känsla. Framförallt tar vi med oss ett starkt försvarsarbete och bra kantlöpningar som gav både chanser och mål. Till nästa match funderar vi på hur vi kan starta matchen i lite högre tempo.

Vid pennan Leif


Nyhetsarkiv
Följ F11 på Instagram2021-08-06 22:29
Bjurfors cup2020-02-22 20:55
Tigercupen2020-02-08 15:24
Föräldramöte2019-03-26