SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tränings matcher ute i vällingby
2020-05-01 21:05

Medans vi hade ett gäng tjejer som spelade match på vallen så hade vi ett gäng som hade tagit sig till Vällingby på inbjudan från BPs flickor 11. 

Upplägget var en mini cup där vi skulle få möta djurgården, Hammarby och bp i 7 mot 7. 

dagens första match var mot djurgården som började i ett högt tempo där båda lagen hade fina chanser på mål och som resulterade i både mål framåt som bakåt. 
andra perioden så kändes det som att vi blev mer bekväma med nya spelformen och vi visade att vi kan rulla boll och även här. 
tredje perioden var som matchen började med många chanser för båda lagen. Även fast matchen slutade med fördel till djurgården med udda målet  så bjöd vi dem på en hård och jämn match som vi ska vara stolta över. 

dagens andra match var mot Hammarby. I hällregn så 
börjar vi matchen på lite stela ben men allteftersom 

så kommer vi in i matchen och vi börjar känna igen tjejerna igen. 
andra och tredje perioden så spelar vi vårat så inövade spel med fina vändningar, riktigt snygga passningar och tjejerna kämpar verkligen för varandra. 
matchen slutar till våran fördel vilket vi är förtjänta av. 

dagens sista match var mot BP. Vi börjar starkt och ger dem en riktigt kamp. Båda lagen får slita för varje meter men vi börjar nu känna av dem tidigare matcherna i benen. Vi fortsätter kämpa och viljan finns hos tjejerna men orken räcker inte riktigt. Matchen slutar till BPs fördel men vi visade dem riktig kämpar anda och att vi aldrig ger upp,
vi kämpar för varandra och vi har kul på fotbollsplanen oavsett hur det går. 

dagens "gröna kort" måste vi ledare ändå ge till Molly som blir ganska så hårt kapad men skakar av sig det och frågar hur det gick för motståndaren. Starkt av dig Molly 

 

vi ledare tar med oss lärdomar av dem här matcherna och ser fram emot mera 7 mot 7 matcher   

vi tackar även inlånade Signe Grahn för sin insats då vi fick ett avhopp


Nyhetsarkiv
Följ F11 på Instagram2021-08-06 22:29
Bjurfors cup2020-02-22 20:55
Tigercupen2020-02-08 15:24
Föräldramöte2019-03-26