SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
Bli medlem
Trollbäckens Trafikskola ny Stödpartner!
2023-05-31 11:19

 

Vi är glada att kunna meddela att @trollbackenstrafikskola är klara som ny Stödpartner till Tyresö FF. Trollbäckens Trafikskola är den nyaste trafikskolan i kommunen!

Cecilia Nilsson&Victor Johansson, Trollbäckens Trafikskola:
- Vi är jätteglada över att ha nått ett samarbete med Tyresö FF, som precis som oss känns både innovativa och nytänkande i rollen som Tyresös ledande samhällsaktör. Vi har själva idrottat som unga och vet hur viktig barn&ungdomsidrottens roll i samhället är. Vi ser fram emot ett givande samarbete denna säsong.

Robin Grandin, Klubbchef Tyresö FF:
- Vi är jätteglada över att ha nått ett partnerskap med Trollbäckens Trafikskola, som likt oss är väldigt offensiva och nytänkande i sitt sätt att arbeta. Vi ser fram emot ett givande partnerskap denna säsongen!

Tyresö FF hälsar Trollbäckens Trafikskola välkommen som ny Stödpartner! 

ÖPPETTIDER CAFETERIA
2023-05-30 14:44

Helgens öppettider i Cafeterian ligger nu uppe.

 

För mer information, se här. 

VÅRAVSLUTNING AV DRIVE-IN FOTBOLL!
2023-05-28 10:33
 
Vi tackar alla barn och ungdomar som besökte vårens sista tillfälle av Drive-In Fotboll vid Multisportarenan I Granängsringen igår!
 
Vi tackar vår samarbetspartner Tyresö Bostäder, som bjöd alla på kexchoklad och festis!
 
Vi håller tummarna för att alla barn och ungdomar får en skön sommar, så är vi tillbaka med vår uppskattade Drive-In Fotboll igen till hösten! 
 
 
Mohammad Rostami är Månadens Ledare!
2023-05-26 16:08


I vår förening är vi oerhört stolta och tacksamma för alla våra fantastiska ideella ledare, som möjliggör en meningsfull fritid för våra barn och ungdomar i Tyresö. Mycket av deras enorma arbete sker i det tysta, dessa vill vi lyfta fram i samarbete med vår Huvudpartner TryggBil.

Varje månad under säsongen kommer vi att i samarbete med TryggBil utse "Månadens Ledare", ett sätt att uppmärksamma ett antal av alla våra fantastiska ledare som finns i föreningen. Vår huvudpartner TryggBil ordnar med pris till vinnaren!

Vinnaren för Maj är vår mycket uppskattade ledare Mohammad Rostami, stort grattis Mohammad!

#tyresö #tyresöff #tyresösstolthet

MJ ELINSTALLATIONER NY HUVUDPARTNER!
2023-05-25 11:18

 

Efter en tids dialog är vi glada att äntligen kunna meddela att MJ Elinstallationer är klara som ny Huvudpartner till Tyresö FF, där vi nått en överenskommelse om partnerskap kommande 3 åren. MJ Elinstallationer är en helhetsleverantör inom el, från lampor i ditt hem till solceller på ditt tak.
 
Madi Ellekvist, VD MJ Elinstallationer:
- Vi är jätteglada över att ha nått ett samarbete med Tyresö FF, som precis som oss känns både innovativa och nytänkande. Jag har själv ingen egen koppling till Tyresö, men varit i Tyresö en hel del under min uppväxt. Utifrån min egen uppväxt så känner jag starkt för hållbarhetskonceptet Tyresös Hjärta, och vad betydelsefullt det hade varit för mig om jag hade haft möjlighet att kunna ta del av någonting liknande som ung. Vi är väldigt stolta och taggade inför vårt partnerskap med Tyresö FF, som med sitt hållbarhetsfokus bedriver en fantastisk verksamhet för barn och unga!
 
Robin Grandin, Klubbchef Tyresö FF:
- Vi är jätteglada över att ha nått ett partnerskap med MJ Elinstallationer. Vi har haft en dialog med Madi under en tid, som visat stor entusiasm för vårt hållbarhetsarbete lokalt. Vi ser båda fram emot ett långsiktigt och framgångsrikt partnerskap, där vårt avtal med MJ Elinstallationer har förutsättningar att bli vårt största partneravtal över tid.
 
Tyresö FF hälsar MJ Elinstallationer varmt välkommen som ny Huvudpartner!
 
ÖPPETTIDER CAFETERIA
2023-05-25 07:52

Helgens öppettider i Cafeterian ligger nu uppe.

 

För mer information, se här. 

Bli medlem
Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
Dam, 29/05 13:53 
Dam, 22/05 13:44 
Andelslotteri, 18/05 08:49 
Dam, 15/05 07:16