SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
Bli medlem
Grattis Liv!
2023-06-05 11:00
Vi säger stort grattis till Liv Borgman som blivit uttagen av förbundskapten Lotta Hellenberg till Svenska Fotbollsförbundets riksläger för flickor födda 2008.
 
Rikslägret går av stapeln i Halmstad 26-30 Juni, och är ett förberedande läger inför höstens uttagningar till pojk- och flicklandslag.
 
Vi är så stolta över dig Liv, stort lycka till på rikslägret önskar hela föreningen!
Caféteria STÄNGD
2023-06-03 09:07

Pga sjukdom så är cafeterian stängd idag.

Tyresö FF söker Säljare/Blockansvarig!
2023-06-02 08:28

 

Tyresö FF fortsätter att växa, och vi söker nu en Säljare/Blockansvarig till vårt Sportkontor! I denna rollen blir du en viktig person i vårt fortsatta arbete att vara Tyresös ledande samhällsaktör och Södertörns attraktivaste fotbollsförening.

 

- Tyresö FF är en förening i snabb tillväxt, genom denna tjänsten får vi möjlighet att ta nästa steg i arbetet att både vara Tyresös ledande samhällsaktör och erbjuda en fotbollsutbildning av högsta klass. För att lyckas med våra målsättningar är den fortsatta utvecklingen av vårt sportkontor oerhört viktigt. Det ställs idag allt högre krav på föreningslivet, och för att kunna både möta dessa krav och förväntningar samt utveckla verksamheten växlar vi nu upp vår organisation säger klubbchef Robin Grandin.

 

Är du intresserad av att läsa mer om tjänsten? Läs här.

 

Trollbäckens Trafikskola ny Stödpartner!
2023-05-31 11:19

 

Vi är glada att kunna meddela att @trollbackenstrafikskola är klara som ny Stödpartner till Tyresö FF. Trollbäckens Trafikskola är den nyaste trafikskolan i kommunen!

Cecilia Nilsson&Victor Johansson, Trollbäckens Trafikskola:
- Vi är jätteglada över att ha nått ett samarbete med Tyresö FF, som precis som oss känns både innovativa och nytänkande i rollen som Tyresös ledande samhällsaktör. Vi har själva idrottat som unga och vet hur viktig barn&ungdomsidrottens roll i samhället är. Vi ser fram emot ett givande samarbete denna säsong.

Robin Grandin, Klubbchef Tyresö FF:
- Vi är jätteglada över att ha nått ett partnerskap med Trollbäckens Trafikskola, som likt oss är väldigt offensiva och nytänkande i sitt sätt att arbeta. Vi ser fram emot ett givande partnerskap denna säsongen!

Tyresö FF hälsar Trollbäckens Trafikskola välkommen som ny Stödpartner! 

ÖPPETTIDER CAFETERIA
2023-05-30 14:44

Helgens öppettider i Cafeterian ligger nu uppe.

 

För mer information, se här. 

VÅRAVSLUTNING AV DRIVE-IN FOTBOLL!
2023-05-28 10:33
 
Vi tackar alla barn och ungdomar som besökte vårens sista tillfälle av Drive-In Fotboll vid Multisportarenan I Granängsringen igår!
 
Vi tackar vår samarbetspartner Tyresö Bostäder, som bjöd alla på kexchoklad och festis!
 
Vi håller tummarna för att alla barn och ungdomar får en skön sommar, så är vi tillbaka med vår uppskattade Drive-In Fotboll igen till hösten! 
 
 
Bli medlem
Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
Dam, 29/05 13:53 
Dam, 22/05 13:44 
Andelslotteri, 18/05 08:49