SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Dragning Andelslotteriet
2024-06-20 17:00
Nu är det äntligen dags för månadens dragning av andelslotteriet. Modererar sändningen gör vår klubbchef Robin Grandin.
 
2 st presentkort från White Rice ska lottas ut, samt månadens storvinst på 20 000 kr till en ensam vinnare! 
 
Helgens Seniormatcher!
2024-06-20 12:00
Det är dags för sista hemmamatchen på Tyresövallen innan sommaruppehållet för våra damer. Laget får chans att avsluta en fin vårsäsong på hemmaplan på bästa sätt då Boo FF gästar Tyresövallen. Får damerna till en fin prestation finns alla möjligheter till 3 poäng. Avspark på söndag kl 15!
 
För herrarna blir det chans till revansch mot Newroz FC efter förra helgens förlust på hemmaplan. Vårsäsongens sista match för herrarna, och vi håller tummarna för en fin prestation och att laget kan stänga vårsäsongen på bästa sätt. Avspark Söndag kl 18!
Varmt välkomna ner i helgen och heja fram våra damer till seger. Stötta oss gärna genom att handla i vår cafeteria som är öppen.
 
Erik Frigren är Månadens Ledare i Juni!
2024-06-19 18:00
I vår förening är vi oerhört stolta och tacksamma för alla våra fantastiska ledare, som möjliggör en meningsfull fritid för våra barn och ungdomar i Tyresö. Mycket av deras enorma arbete sker i det tysta, dessa vill vi lyfta fram i samarbete med vår Huvudpartner Trygg Bil Stockholm AB .
 
Varje månad under säsongen kommer vi att i samarbete med TryggBil utse "Månadens Ledare", ett sätt att uppmärksamma ett antal av alla våra fantastiska ledare som finns i föreningen. Vår huvudpartner TryggBil ordnar med pris till vinnaren!
 
Vinnaren för Juni är vår mycket uppskattade ledare Erik Frigren, som dom senaste säsongerna varit en fantastisk kraft i vår förening. Stort grattis Erik!
 
Butiksöppet till 26/6!
2024-06-19 11:00
Vår pop-up butik i Tyresö Centrum har öppet fram till 26/6. Passa på att införskaffa era TFF-produkter innan vi stänger butiken.
 
Våra TFF-kepsar som varit slutsålda under en tid finns nu åter att köpa i butik!
 
TFF-TV träffar: Philipe Njoo, Blockansvarig 7-12 Strandplan
2024-06-18 17:30

Philipe Njoo summerar sitt första halvår i rollen som blockansvarig 7-12 Strandplan.

 

Se intervjun med Philipe via Instagram>>

Se intervjun med Philipe via Facebook>>

Emil Kaufmann ny verksamhetsansvarig!
2024-06-17 11:00

Vi vill börja med att tacka Oskar Kaufmann för sina fina insatser på profilfritids under våren. Oskar kommer efter sommaren att flytta till USA för studier och fotboll, vi önskar honom stort lycka till framöver och varmt välkommen tillbaka i Tyresö FF i framtiden. Vi kan glädjande meddela att det nu är klart att brodern Emil blir ny verksamhetsansvarig för profilfritids från augusti.

 

-Vi är jätteglada att ha fått in Emil som ny verksamhetsansvarig. Precis som Oskar är Emil ett välbekant TFF-ansikte hos många efter alla år i föreningen, och har erfarenheter och personliga egenskaper som lämpar sig väldigt bra i rollen. Emil har också under våren varit med och täckt upp i samband med ledighet och annat, vilket underlättar hans uppstart mycket då han är väl bekant med verksamheten säger klubbchef Robin Grandin.

 

Varmt välkommen i din nya roll Emil!

Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
Andelslotteri, 20/06 17:42 
Dam, 19/06 08:09 
Dam, 08/06 16:50 
F2015, 04/06 16:05 
Dam, 03/06 06:43