spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
BLI MEDLEM

Fotbollsskolan

Anmäl dig till fotbollsskolan redan idag

Corona

Senaste infon om Corona

Medlemsappen

Er länk för info om medlemsappen

Tyresö FF fyller 50 år
2021-11-25 16:24
Grattis alla TFF:are för idag, 25 november 2021, fyller Tyresö FF 50 år och under det kommande året kommer vi att fira vårt jubileum vid olika evenemang. Första tillfället är 9 januari i samband med ST Cupens avslutning.
 
Under året kommer vi även att publicera en artikelserie som beskriver viktiga händelser i vår historia, allt från hur Tyresö FF egentligen startades till saker som precis hänt!
 
Artiklar om händelser och föreningsprofiler kommer att publiceras löpande och redan nu kan du läsa om hur Tyresö FF bildades på vår jubileumssida - klicka här!
Frigren och Bengtsson kallade till landslagssamling
2021-11-15 08:47

25-28 november samlas F16-landslaget för läger på Bosön. Från Tyresö FF har mittfältaren Sara Frigren och anfallaren Elsa Bengtsson kallats.

 

Sara Frigren har varit ordinarie på det gulröda innermittfältet under säsongen och har noterats för 13 poäng på sina 21 matcher. 5 mål och 8 assist.

Elsa Bengtsson har varvat inhopp med spel från start och gjort fyra mål från sin ytterposition.

 

”Vi känner stor glädje och stolthet över att Sara och Elsas utveckling och prestationer under säsongen belönas med en landslagssamling. De har jobbat hårt och bevisat under en längre tid att de är två av Sveriges bästa fotbollsspelare i sin ålderskategori. Samtidigt är detta ytterligare ett bevis på att Tyresö FF är en bra utvecklingsmiljö för unga spelare.” Säger damlagets huvudtränare Robin Carlén

Triss i distriktslagsuttagningar
2021-11-12 10:50

F05
Helgen 19-21 november spelas Cup Kommunal på Bosön. Cup Kommunal är en SM-turnering där Sveriges olika distriktslag tävlar mot varandra. Stockholm kommer spela mot Ångermanland och sedan Västerbotten eller Västmanland.

Från Tyresö FF är mittfältaren Sara Frigren och anfallaren Elsa Bengtsson kallade. Dessutom har ytterbacken Ella Bergström kallats som reserv.

Alla tre spelade för Stockholm i söndags när man besegrade Uppland med 4-0. 

 

F07
Nu på söndag, 14 november, samlas distriktslaget för F07 på Skytteholms IP. Ett träningspass på förmiddagen kommer följas upp med en internmatch på eftermiddagen.

Från Tyresö FF är Indra Njoo kallad. 

ST Cupen närmar sig!
2021-11-09 09:40

Efter ett års uppehåll är det äntligen dags för vinterns höjdare - ST Cupen! Mellan 2-9 januari är det full fart i idrottshallarna runt om i kommunen när såväl våra egna lag och spelare tillsammans med många av Stockholmslagens barn- och ungdomslag gästar kommunen och bjuder upp till skönlir. 

 

Boka in ST Cupen i din kalender, du kommer att bjudas på många fantastiska och oförglömliga upplevelser och om du inte kan närvara när ditt favoritlag spelar är det ingen fara - vi sänder alla matcher live och i efterhand!

 

Läs allt om ST Cupen på www.stcupen.se

 

Vill du veta när din åldesklass ska spela klicka här och gå direkt till sidan med planeringen av spelprogrammet.

Avslutning för både barn och damlag
2021-11-05 17:01

Imorgon lördag 6 november spelar damlaget sin sista seriematch för året när Stuvsta IF gästar Tyresövallen. Ytterligare en kanonsäsong med en topplacering med väldigt små marginaler för att vara med och slåss om seriesegern.

 

Samtidigt arrangerar vi avslutning för våra yngsta spelare som kommer uppmärksammas på innerplan i damlagets paus med medaljutdelning och alla spelare får en överraskning från vår samarbetspartner Coop Tyresö Centrum.

 

Avspark för damlaget 14.00, välkommen till Tyresövallen!

BLI MEDLEM

Nyheter från våra lag
Damer, 29/11 16:58 
Damer, 25/11 12:05 
Damer, 24/11 10:11 
Damer, 23/11 11:05 
Parafotboll, 16/11 19:34 
 
Våra sponsorer