SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
Bli medlem
Profilfritids verksamhet fortsätter!
2023-12-06 17:00

Efter en tids osäkerhet och interna diskussioner hos Tyresö Kommun är det nu klart att det befintliga avtalet om profilfritids verksamhet förlängs.

 

Kommunen har under 2023 gjort en utvärdering av profilfritids, och har nu beslutat att förlänga det befintliga avtalet för profilfritids. Profilfritids har bedrivits i Tyresö kommun under lång tid, och i nuläget bedriver Tyresö FF, Hanvikens SK och Tyresö Handboll profilfritids.

 

- Tyresö FF har bedrivit profilfritids under väldigt lång tid, och det är en väldigt uppskattad verksamhet av såväl barn som föräldrar. Vi är glada över dom fina omdömen som givits i utvärderingen, och vi ser fram emot att fortsätta utveckla och skapa en givande fritidsverksamhet för alla barn säger verksamhetsansvarig Niklas Tomassson.

Ledaravslutning!
2023-12-05 08:41

Vi tackar alla ledare som kom på ledaravslutningen igår för en givande kväll med många intressanta diskussioner! 

Ledaravslutning!
2023-12-02 15:00
På måndag och torsdag så är det äntligen dags för årets ledaravslutning. Förutom nätverkande med andra ledare så kommer ledaravslutningen bjuda på intressanta paneldiskussioner, diskussionsforum samt presentation av den nya sportsliga organisationen.
 
Vi hälsar våra fantastiska ledare varmt välkomna till årets ledaravslutning! 
 
SISTA CHANSEN!
2023-12-01 17:00
Det börjar dra ihop sig till årets upplaga av ST-Cupen, och vi har just nu 101 st fler anmälda lag än vid samma tid förra året, och många klasser börjar bli fullbokade. 
 
Idag är sista dagen att anmälan sig, så ni som inte säkrat er plats till vinterns stora fotbollsfest, gör det omgående! 
 
Säkra er plats till årets upplaga här.
Föreläsning för F2011!
2023-11-30 18:00
Som en del av Tyresö FF:s hållbarhetskoncept Tyresös Hjärta så genomför föreningen under hösten och vintern åldersanpassade föreläsningar inom områden som psykisk ohälsa, utsatthet i sociala medier, mobbning mm.
 
Näst på tur att ta del av detta är F2011 som var på plats i kvarnhjullet igår kväll och fick lyssna till Jasmine Melker och Ida Rasmusson, verksamhetsansvarig på Tyresö Kvinno- och tjejjour som pratade med tjejerna om psykisk ohälsa, sunda och osunda relationer samt utsatthet i sociala medier.
 
Vi tackar både Ida och F2011 för en givande kväll med flera intressanta frågor och diskussioner.
 
Vi vill också tacka våra trogna samarbetspartners som supportar föreningens hållbarhetsprojekt, där vi vill rikta ett extra tack till SkandiaMäklarnaDafoVehicleCopyOdd och Tyresö Bostäder för deras stöd till våra åldersanpassade föreläsningar.
TFF-TV träffar: Åsa Westhammar, Dafo Vehicle
2023-11-30 11:30

TFF-TV träffar Åsa Westhammar som berättar om det förlängda partnerskapet med Tyresö FF och om Dafo Vehicles verksamhet i Tyresö.

 

Se intervjun med Åsa på föreningens Facebook och Instagram.

Bli medlem
Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
Andelslotteri, 15/11 13:44 
Dam, 26/10 08:31 
Dam, 23/10 08:06 
Andelslotteri, 16/10 16:30 
Dam, 16/10 07:46