Anmäl dig till Andelslotteriet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
Bli medlem
Tyresö Buss ny Huvudpartner!
2023-01-31 16:51

Efter en tids dialog kan vi äntligen presentera Tyresö Buss som ny Huvudpartner till Tyresö FF, där vi nått en överenskommelse om ett 3-årsavtal. Tyresö Buss är Tyresös ledande företag inom transport.

 

Thomas Swärdsén, Tyresö Buss:
- Tyresö Buss är Tyresös enda renodlade bussbolag, och för oss känns det jättebra att vara med och stötta Tyresös ledande idrottsförening. Vi gillar verkligen föreningens fokus på socialt engagemang och hållbarhet. Precis som för Tyresö FF är också just Tyresö hjärtat i vår verksamhet. Vi ser fram emot ett spännande samarbete framöver. 

 

Robin Grandin, Klubbchef Tyresö FF:
- Vi fick flertalet anbud inom segmentet Transport, men för oss som Tyresös stolthet var det aldrig aktuellt att samarbeta med en aktör utanför kommunen när förutsättningarna till partnerskap med Tyresö Buss fanns. För oss är det en självklarhet att lyfta fram våra lokala företagare, och bygga långsiktiga samarbeten på hemmaplan. Tyresö Buss går in som branschexklusiv Huvudpartner inom segmentet Transport. Vårt partnerskap passar perfekt då Tyresö Buss likt oss är den ledande aktören inom sin bransch, som hela tiden strävar efter att vara i framkant. Vi ser fram emot ett givande partnerskap kommande säsonger.

 

Tyresö FF hälsar Tyresö Buss välkommen som ny Huvudpartner! 

Andelslotteriet rullar vidare!
2023-01-31 09:42
 
Försäljningen av andelslotter inför premiärdragningen den 15/2 rullar vidare. Just nu leder våra grymma tjejer i damlaget lagförsäljningen med totalt 22 sålda andelslotter, till förmån för föreningens ungdomsverksamhet.
 
Vi vill också passa på att lyfta fram Gunnar Augustsson, som stöttar föreningen med köp av hela 4 andelslotter. Tack för din insats och stöd till våra barn och ungdomar! 
 
Har du inte anmält dig till föreningens andelslotteri, till förmån för vår barn- och ungdomsverksamhet och Tyresös Hjärta? Säkra din andelslott redan idag! Förutom pengar lottas det även ut priser från våra trogna samarbetspartners.
 
Mer information och anmälan till andelslotteriet finner du nedan!
 
Anmäl dig här. 
Avgifter 2023
2023-01-30 14:39

Verksamhetsavgifter och medlemsavgifter för säsongen 2023. Verksamhetsavgifterna är baserade utifrån föreningens åldersblock, dvs 5-6 år(fotbollsskola), 7 år,  8-13 år, +14 år. Verksamhetsavgiften för fotbollsskolan har sänks mot föregående verksamhetsår, i övrigt är verksamhetsavgifterna oförändrade.

 

Födelseår Verksamhetsavgift Medlemsavgift
2018 600 kr 200 kr
2017 600 kr 200 kr
2016 1 200 kr 200 kr
2015 2 000 kr 200 kr
2014 2 000 kr 200 kr
2013 2 000 kr 200 kr
2012 2 000 kr 200 kr
2011 2 000 kr 200 kr
2010 2 000 kr 200 kr
2009 3 500 kr 200 kr
2008 3 500 kr 200 kr
2007 3 500 kr 200 kr
2006 3 500 kr 200 kr
2005 3 500 kr 200 kr

 

 

Vad är verksamhetsavgift?

Tyresö FF är en ideell allmännyttig förening, vilket gör att vi precis som dom flesta andra idrottsföreningarna i Sverige är beroende av verksamhetsavgifter, försäljningsaktiviteter och ideellt arbete för att kunna bedriva verksamheten. För många föräldrar, som inte är uppväxta eller har egna föräldrar och anhöriga med kopplingar till föreningslivet kan detta kännas lite ovanligt, då man ofta liknar föreningen vid ett företag. Att vara en del av en ideell förening kan snarare liknas vid en väldigt stor bostadsrättsförening, där du är en av tusentals föräldrar som delar ett gemensamt intresse, att era barn ska ha en meningsfull och aktiv fritid. Föreningen saknar helt vinstintresse och allt överskott återinvesteras i den dagliga verksamheten. 

 

Vad är medlemsavgift?

Medlemsavgiften ger dig som person möjlighet att bli en del i en av Tyresös största idrottsföreningar, ledande samhällsaktörer och påverka föreningens fortlöpande arbete. I rollen som barn- och ungdomsspelare i Tyresö FF innebär medlemsavgiften att du i samband med din idrottsutövning är försäkrad via Folksam, genom ramavtal som framförhandlats av Svenska Fotbollsförbundet. 

 

 

 

Kampanj "Våra fantastiska ungdomslag!"
2023-01-25 12:42

I Tyresö FF är ungdomsverksamheten hjärtat i föreningen. Av den anledningen håller föreningen just nu på med en kampanj på sociala medier, där vi vill lyfta fram dessa lag enskilt, samt våra ideella ledare, som gör en fantastisk insats för våra barn och ungdomar!

 

Få allt det senaste från vår kampanj, ungdomslagen och föreningen, följ oss på sociala medier!

 

Facebook: Tyresö FF

Instagram: @tyreso_ff

 

Statusuppdatering Herrlaget
2023-01-22 19:11

Hej medlemmar!  

 

Då det har hänt mycket med vårt herrlag senaste tiden så kommer här en sammanfattning av nuläget i herrlaget.  

 

Vad är status i herrlaget just nu?  

Som ett led i föreningens långsiktiga utvecklingsarbete är syftet med föreningens representationslag är att erbjuda möjlighet till seniorfotboll för våra äldsta ungdomsspelare. Vi eftersträvar efter att bygga en högmotiverad seniorverksamhet på herrsidan, precis på samma sätt som vårt arbete med damlaget. Vi har i nuläget en högmotiverad grupp spelare där 20 av 21 spelare är fostrade i Tyresö FF:s ungdomsverksamhet, som är i full gång med träningsverksamheten efter några veckors julledighet.  

 

Vi välkomnar ny tränare! 
Vi har i veckan fått in en ny herrtränare i Erik Barrulf, som förutom herrlaget också kommer vara övergripande ansvarig för våra äldsta pojklag, som ett led att bygga ihop senior med ungdomsverksamheten. Erik har en gedigen utbildningsbakgrund och delar vår filosofi om att vårt primära syfte är att lyfta fram våra egna yngre talanger och förmågor. David Othérus som är en mycket uppskattad ledare bland våra äldsta ungdomsspelare kommer säsongen 2023 att vara assisterande tränare i vårt herrlag. Det känns väldigt givande att vi både kan fostra duktiga spelare och duktiga ledare i Tyresö FF:s regi.  

 

Laget 
Vi har haft en löpande dialog med herrspelarna som varit med under föregående säsong, och hade för någon vecka sedan ett avstämningsmöte. Vi presenterade föreningens vision framåt, vad syftet med vår seniorverksamhet är, och vad som är viktigt inför kommande säsong. Vi eftersträvar som sagt att vi ska ha en hög ambitionsnivå med våra representationslag, vilket för herrlaget inledningsvis innebär 5 träningsaktiviteter per vecka, och så småningom träningsmatcher mot lag högre upp i seriesystemet.  


Ett antal av spelarna som deltog i herrverksamheten under föregående säsong kommer antingen att gå vidare till föreningar högre upp i seriesystemet, alternativt att trappa ner då man känner att möjligheten och ambitionsnivån inte ligger i paritet med föreningens ambitionsnivå med en så hög träningsdos. Samtalstonen har på våra möten varit god, och dom spelare som tidigare representerat herrlaget har i möten visat förståelse och support för föreningens ambition.  

 

Vi eftersträvar att bedriva en högmotiverad seniorverksamhet, och eftersträvar att nå ett så bra sportsligt utfall som möjligt. Dock vill vi inte frångå föreningens linje att satsa på våra egenfostrade spelare som har ambitionen att ta nästa kliv i sin fotbollsutveckling. Vi är en växande förening med en tydlig breddprofil.  

 

Vad är senaste nytt gällande ledarorganisationen i herrtruppen?  

Erik Barrulf blev i veckan klar som ny huvudtränare för vårt herrlag, samt övergripande ansvarig också för vårt äldsta pojklag. Assisterande tränare blir som sagt David Othérus för vårt herrlag.  

 

Föreningens materialare för herr- och damlaget Rolf Solem i dagarna har valt att tacka nej till föreningens kontraktserbjudande om en förlängning. Vi önskar såklart att formellt tacka Rolf för alla dessa fantastiska år i föreningen och mer information kring avtackning kommer.  

 

Vi har fått till oss att vissa rykten sprids gällande huruvida vi har eller inte har önskemål om att Rolf stannar. Vi kan dementera all information om att vi inte önskar att Rolf stannar och vi tycker att det är extremt tråkigt att liknande information sprids. Anledningen till att vi i skrift önskar dementera detta är i respekt för Rolf. Vi önskar inte att ett rykte sprids gällande att föreningen är missnöjd med Rolfs arbete och önskar avsluta honom då det inte är sant. Vi har även fått frågan kring avtal och dess innehåll.

 

Vi kommer i rollen som arbetsgivare aldrig att kommentera enskilda anställdas avtal. Vi eftersträvar i alla avtalsförhandlingar att vara marknadsmässiga, professionella, etiska och hantera föreningens pengar med största respekt.  

 

CopyOdd ny Huvudpartner!
2023-01-16 08:32


Efter en tids dialog kan vi äntligen presentera CopyOdd som ny Huvudpartner till Tyresö FF, där vi nått en överenskommelse om ett 3-årsavtal. CopyOdd är Tyresös ledande företag inom tryckeri och reklam.

Laila Fasth, CopyOdd
- Vi på CopyOdd är Tyresös ledande företag inom trycksaker och reklam. Vi har varit en trogen samarbetspartner till Tyresö FF under lång tid, och brinner precis som dom för en meningsfull fritid för våra barn och ungdomar. Vi tycker föreningen gör ett ovärderligt socialt arbete genom Tyresös Hjärta, och vi vill självklart genom Tyresö FF vara med och bidra till en positiv utveckling i Tyresö.

Robin Grandin, Klubbchef Tyresö FF:
- CopyOdd går in som branschexklusiv Huvudpartner inom segmentet Tryckeri/Reklam. Vårt partnerskap passar perfekt då CopyOdd likt oss är en ledande aktör inom sin bransch, som hela tiden ligger i framkant. Vi ser fram emot ett givande partnerskap kommande säsonger.

Tyresö FF hälsar CopyOdd välkommen som ny Huvudpartner! 

 

 
Bli medlem
Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
Dam, 15/01 13:00 
P2014 Fårdala/Öringe, 12/01 20:06