spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Clara Andersson är tillbaka
2021-04-09 10:08

Efter säsongen 2018 lämnade Clara Andersson Tyresö FF för spel i AIKs akademi. Nu, dryga 3 år senare, är den unga ytterbacken tillbaka i den gulröda dressen. 

 

"Clara är en välskolad spelare. Hennes defensiva spelförståelse får henne att kliva in och vinna situationer innan de ens har uppstått och hennes offensiva egenskaper bidrar till att vi som kollektiv kan erövra ytor och spela förbi lagdelar i ännu större utsträckning. Hon är också ännu en i raden av unga spelare med ett intre utvecklingsdriv." säger huvudtränare Robin Carlén

Tyresö FFs fotbollsskola - Början på något stort!
2021-04-07 18:30

Den 1 maj sparkar vi igång fotboll för de allra yngsta spelarna i föreningen. Det är årets höjdpunkt att se alla dessa tjejer och killar äntligen få springa ut på planen och bli en del av vår fantastiska verksamhet. 

 

Är du minst 5 år och är sugen på att prova på fotboll, tveka inte. Anmäl dig och boka in 1 maj i kalendern - då ska du börja din resa till något stort!

 

Läs mer och anmäl dig här.

Nya Grönt Kort på väg!
2021-03-31 14:35

Tillsammans med Folksam har svensk fotboll initierat Grönt Kort, för att lyfta fram och visa på alla goda föredömen som finns inom barn- och ungdomsfotbollen. Kortet är matchens Fair play-pris och delas ut av ledarna och går till en spelare i varje lag som utmärkt sig på ett schysst sätt. Den som får kortet har utmärkt sig lite extra. Grönt Kort för Fair Play delas ut vid alla matcher i S:t Eriks-Cupen i åldrarna 8-14 år.

 

Klicka här för att läsa mer om Grönt kort och se filmen från Tyresövallen

S:t Erikscupens spelprogram är klart
2021-03-24 15:43

Nu är årets spelprogram klart och på förbundets hemsida hittar du alla våra lag och matcher. Klicka här och läs mer.

Tillsammans för en tryggare matchmiljö!
2021-03-22 09:45

2020 var året då vi inte fick följa med och titta på våra duktiga lag och heja fram våra hjältar. Ibland kunde vi ändå följa matcherna via någon av de streamingtjänster som finns kopplat till vår verksamhet. Lite frustrerande ändå att inte få stå där vid sidan om och stötta våra kämpar.

 

Stockholms Fotbollförbund har efter 2020 gjort en uppföljning med S:t Erikscupens domare om hur de upplevde matchmiljön och bland andra saker som kommit fram är att de upplevde året som lugnare runt planerna och därmed en lugnare matchmiljö. En tankeställare hos medarbetarna på förbundet och som resulterat i deras enda fokusområde 2021 - Bättre matchmiljö.

 

Tyresö FF kommer självklart vara med när Stockholms Fotbollförbund lanserar flera olika aktiviteter under året för att skapa just en bättre miljö för våra barn och ungdomar att spela match i. Till exempel kommer du att mötas av Trivsevärdar på Tyresövallen. Med ambitionen att negativa attityder och tillrop ska försvinna till förmån för uppmuntran, stöd och lyfta fram gläden och alla positiva värden som träningstillfället "Matchen" ska vara ska vi skapa ytterligare ett tillfälle till utbildning, utveckling och inspiration.

 

I 90 % av fallen är matchmiljön bra.
Tillsammans kan vi bättre.
Från 90 till 100.

 

Kolla in filmen, sprid den till dina vänner och bekanta, diskutera i föräldragruppen och nästa gång vi får följa med på matchen - Sprid glädje!

 

Är du intresserad av vad Trivselvärd på Tyresövallen innebär och kanske vill vara en del av den satsningen, hör gärna av dig till oss.

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Damer, 09/04 10:08 
P2009 Strand, 22/03 17:07 
P2009 Strand, 12/03 13:50 
P2011 Östra, 12/03 10:42 
P2011 Östra, 09/03 14:57 
 
Våra sponsorer