Vill du spela fotboll i TFF? Klicka här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
Bli medlem
Sportkontoret STÄNGT 24/3
2023-03-24 11:22

Sportkontoret har idag fullt upp med förberedelser införs TFF-dagen imorgon. Sportkontoret kommer av den anledningen vara stängt idag.

 

Varmt välkomna nästa vecka!

TILLSAMMANS MOT BARNCANCER!
2023-03-22 10:12
 
Fredag 31 mars är det #Fotbollströjefredag - en manifestation i kampen mot barncancer. Som en av Tyresös största barn-&ungdomsföreningar vill vi självklart vara med och uppmärksamma detta.
 
Klubbar, spelare och fotbollsfans i hela landet uppmanas att ta på sig sitt favoritlags tröja, ta en selfie och dela på sociala medier, swisha 100 kr till Barncancerfonden och uppmana dina vänner att göra detsamma. Nu visar vi att Tyresö FF står enade i kampen mot barncancer.
 
Swisha 100 kr till 90 20 900 och stöd forskningen. Barn och cancer hör inte ihop!
 
CUPSUCCÉN FORTSÄTTER!
2023-03-21 09:58
 
Vi har precis stängt anmälan till Vårcupen 1-2 april, och vi kan glädjande se ett fortsatt ökat intresse för Tyresö FF:s evenemang. Som tidigare nämnt en ökning i antal anmälda lag med hela 40% mot vår senast arrangerade cup i höstas. Cuperna planeras och arrangeras av föreningens sportkontor ihop med stöd av våra spelare i dam- och herrlaget.
 
- Föreningens utvecklingsarbete med cuperna fortsätter, och vi kan glädjande se att Tyresö FF har ett fortsatt mycket gott anseende som arrangör. För vår förening är det en strategiskt viktig fråga att utveckla våra egna evenemang över tid. Vi kan på så sätt både bygga en starkare ekonomi, samt erbjuda möjlighet för våra ungdomslag att delta avgiftsfritt på cuper på hemmaplan. Vi vet att det är mycket uppskattat både bland föräldrar och ledare att istället för att åka runt i Stockholm kunna erbjudas möjlighet till cupspel på hemmaplan, då det både är bekvämt och blir mindre stress och utmaningar kring logistik. Vi på sportkontoret fortsätter målmedvetet med att utveckla föreningens evenemang över tid säger klubbchef Robin Grandin.
 
Anmälan har nu också öppnat för vår nästa cup på hemmaplan, som är Kristi Himmelfärdscupen. Den går av stapeln den 18/5, och vänder sig till alla flicklag födda 2009-2011. Varmt välkomna med er anmälan redan idag!
 
Anmäl er här! 
ROFFE SOLEM BLIR HEDERSMEDLEM!
2023-03-20 08:59


På lördagens årsmöte kommer vi likt tidigare kommunicerat att rösta in vår kära grundare Bosse Furugård som hedersledamot i föreningen, den första att erhålla denna utmärkelse. Vi kommer också i samband med detta hylla Roffe Solem, som föreslagits att väljas in som ny hedersmedlem i föreningen.


- Genom instiftandet av dessa två utmärkelser får vi möjlighet att hylla ambassadörer för Tyresö FF som bidragit med ovärderliga insatser till vår förening. Vi ser fram emot att hylla både Bosse och Roffes gärning på årsmötet säger ordförande Andreas Lövdahl.

ÅRSREDOVISNING UTE!
2023-03-19 19:53
 
Vi kan nu sammanfatta 2022 års säsong.
 
Ekonomi 2022
- Omsättning 6,6 MSEK
- Resultat: +35 164 kr
- Eget kapital: +129 390 kr
 
- Vi fortsätter den inslagna vägen i styrelsen med ansvarsfulla och hållbara finanser som ledord, där vi eftersträvar att över tid bygga upp föreningens egna kapital. Genom ett starkt eget kapital kan vi fortsätta vårt arbete att skapa ännu bättre förutsättningar för våra ungdomsledare, spelare och föräldrar säger ordförande Andreas Lövdahl.
 
- Vi avslutar 2022 med en positiv känsla. Genom ett fortsatt fokus på att bygga en modern sportorganisation, och vara en ledande aktör såväl på som utanför planen, kan vi över tid skapa ännu bättre förutsättningar för våra fantastiska ideella ledare och spelare. Vi ser på framtiden med stor tillförsikt säger klubbchef Robin Grandin.
 
Läs dokument till årsmötet här.
Handelsbanken ny Partner!
2023-03-19 10:48


Vi kan nu stolt presentera Handelsbanken som ny Partner till Tyresö FF. Handelsbanken är Tyresös enda lokala bank, det självklara valet för alla Tyresöbor!

Linda Norman Monteil, Handelsbanken:
- Handelsbanken är Tyresös lokala bank, som brinner för att vara en aktiv aktör och verka för en positiv samhällsutveckling i Tyresö. Vid Tyresös näringslivsdag 2022 frågade vi boende i Tyresö vilka lokala initiativ de vill se att vi stödjer. En sammanställning av alla svar pekade på barn och idrottsverksamhet. Nu utökar vi vårt lokala stöd och engagemang till barn och idrott genom partnerskap med Tyresö FF. Tack alla Tyresöbor som deltog i vår undersökning!

Vi är mycket glada över att ha nått en överenskommelse med Tyresö FF som verkligen är en förebild med sitt stora sociala engagemang. Vi är med glädje med och stöttar föreningens barn- och ungdomsverksamhet samt deras hållbarhetskoncept Tyresös Hjärta kommande säsong.

Robin Grandin, Klubbchef Tyresö FF:
- Tyresö FF eftersträvar i vårt arbete att vara Tyresös ledande samhällsaktör, Tyresös Stolthet! Som ett led i detta så är det en självklarhet att söka ett djupare samarbete med våra lokala företag. Med denna bakgrund så känns det fantastiskt att ha nått en överenskommelse med Handelsbanken som är den enda banken som finns på orten, och som vi verkligen känner brinner för samhällsfrågor lokalt. Vi ser fram emot vårt partnerskap under säsongen!

Tyresö FF hälsar Handelsbanken välkommen som Partner! 

#tyresö #tyresöff #tyresösstolthet #vibyggervidare

Bli medlem
Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
Dam, 20/03 06:26 
Andelslotteri, 15/03 12:33 
Dam, 12/03 11:11 
Dam, 10/03 16:00 
Dam, 05/03 11:10