SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
Bli medlem
Ledaravslutning!
2023-12-05 08:41

Vi tackar alla ledare som kom på ledaravslutningen igår för en givande kväll med många intressanta diskussioner! 

Ledaravslutning!
2023-12-02 15:00
På måndag och torsdag så är det äntligen dags för årets ledaravslutning. Förutom nätverkande med andra ledare så kommer ledaravslutningen bjuda på intressanta paneldiskussioner, diskussionsforum samt presentation av den nya sportsliga organisationen.
 
Vi hälsar våra fantastiska ledare varmt välkomna till årets ledaravslutning! 
 
SISTA CHANSEN!
2023-12-01 17:00
Det börjar dra ihop sig till årets upplaga av ST-Cupen, och vi har just nu 101 st fler anmälda lag än vid samma tid förra året, och många klasser börjar bli fullbokade. 
 
Idag är sista dagen att anmälan sig, så ni som inte säkrat er plats till vinterns stora fotbollsfest, gör det omgående! 
 
Säkra er plats till årets upplaga här.
Föreläsning för F2011!
2023-11-30 18:00
Som en del av Tyresö FF:s hållbarhetskoncept Tyresös Hjärta så genomför föreningen under hösten och vintern åldersanpassade föreläsningar inom områden som psykisk ohälsa, utsatthet i sociala medier, mobbning mm.
 
Näst på tur att ta del av detta är F2011 som var på plats i kvarnhjullet igår kväll och fick lyssna till Jasmine Melker och Ida Rasmusson, verksamhetsansvarig på Tyresö Kvinno- och tjejjour som pratade med tjejerna om psykisk ohälsa, sunda och osunda relationer samt utsatthet i sociala medier.
 
Vi tackar både Ida och F2011 för en givande kväll med flera intressanta frågor och diskussioner.
 
Vi vill också tacka våra trogna samarbetspartners som supportar föreningens hållbarhetsprojekt, där vi vill rikta ett extra tack till SkandiaMäklarnaDafoVehicleCopyOdd och Tyresö Bostäder för deras stöd till våra åldersanpassade föreläsningar.
TFF-TV träffar: Åsa Westhammar, Dafo Vehicle
2023-11-30 11:30

TFF-TV träffar Åsa Westhammar som berättar om det förlängda partnerskapet med Tyresö FF och om Dafo Vehicles verksamhet i Tyresö.

 

Se intervjun med Åsa på föreningens Facebook och Instagram.

Dafo Vehicle förlänger partnerskap med Tyresö FF
2023-11-29 17:00

Vi kan glädjande meddela att Dafo Vehicle förlänger sitt partnerskap som Officiell Partner till Tyresö FF till säsongen 2024.

 

- Att barn och ungdomar kommer i rörelse känns som en jätteviktig sak, och vi tycker Tyresö FF gör en väldigt bra jobb i kommunen som vi gärna vill stötta. Tyresö FF arbetar målmedvetet med sociala projekt i utsatta områden i Tyresö, samtidigt som man är en förening där alla barn och ungdomar får vara med och spela, vilket vi tycker är väldigt viktigt för oss säger Åsa Westhammar.

 

- Vi är glada och tacksamma för att vårt givande partnerskap med Dafo Vehicle fortsätter också 2024. Dafo Vehicle är en väldigt viktig arbetsgivare i Tyresö, och det är glädjande att Dafo Vehicle likt oss brinner för sociala frågor, och vill verka för en positiv samhällsutveckling i Tyresö säger klubbchef Robin Grandin.

 

Vi ser fram emot ett givande partnerskap med Dafo Vehicle framöver!

 

PS! Vill du läsa mer om Dafo Vehicle? Se här.

Bli medlem
Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
Andelslotteri, 15/11 13:44 
Dam, 26/10 08:31 
Dam, 23/10 08:06 
Andelslotteri, 16/10 16:30 
Dam, 16/10 07:46