spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Omröstning Matchtröja
2022-11-25 16:55
Är rött eller gult vägen framåt?
 
 
Spännande tider i Tyresö FF!
 
Det diskuteras nu om vilken färg som faktiskt skulle ta föreningen framåt. Den klassiska gula har länge prytt Tyresö FF spelare ute på planerna. Men frågan är om det är detta matchställ vi också vill se framöver?
 
För att få en bild av våra följares åsikt så ställer vi nu frågan till dig. Vi har skapat en omröstning där ni får möjligheten att göra er röst hörd. Kort och gott: vilken färg anser ni att Tyresö FF borde ha på sina hemma-matchställ från och med 2023? 
 
För att rösten ska räknas måste du göra följande
 
1) Följ @Tyresö_FF på Instagram.
2) Klicka HÄR för att komma till omröstningen.
 
In och rösta, omröstningen stänger 30/11!
Tyresö FF startar reservlag för damer
2022-11-20 12:11
Tyresö FF är i planeringen att starta upp ett reservlag på damsidan. Vi strävar efter att alla spelare, oavsett fas i livet och ambitionsnivå ska kunna erbjudas möjlighet att utöva fotboll i vår vackra förening.
 
Upplägget för detta lag kommer att vara följande, och vi söker nu spelare till laget.
 
- Laget kommer träna 1 pass/vecka (april – okt)
- Laget kommer spela i reservlagsserien (Stockholmsserien)
- Vi söker spelare 16-40 år
- Man ska ha spelat fotboll tidigare
- Vi bjuder in till infoträff 14/12 18.30 på Tyresövallen
- Är du intresserad? Kontakta vår sportchef via jeppe@tyresofotboll.se 
Tyresö FF i samhället!
2022-11-16 07:33
Tyresö FF, en förening att vara stolt över!
 
Visste du att Svenska Fotbollsförbundet och UEFA har tagit fram ett beräkningsverktyg över vilka samhällseffekter en förening bidrar med?
 
Tyresö FF som förening bidrar själva till stat och kommun med Hälso- och sjukvårdsbesparingar motsvarande drygt 13(!) miljoner kronor. 
 
Bara i direkta intäkter så är den ekonomiska effekten av Tyresö FF hela 2,26 MSEK till samhället. 
Föreningen genererar sociala effekter till Tyresö Kommun till ett värde av 6,78 MSEK. Detta genom
minskad brottslighet, bättre förhållande för unga, utbildning och ideellt arbete. 
 
Tillsammans gör vi Tyresö bättre!
Tyresö FF erhåller solidaritetsersättning för Johanna Rytting Kaneryd!
2022-11-14 07:34

Tyresö FF erhöll tidigare i veckan ett meddelande från Chelsea Football Club där vi fick besked om att vi kommer att erhålla solidaritetsersättning för Johanna Rytting Kaneryd efter sin övergång från BK Häcken till Chelsea Football Club.

Med föreningens långsiktiga satsning på hållbarhet och egenfostrade spelare ser vi fram emot att få se fler spelare som representerat Tyresö FF på absolut högsta nivå.

Vi önskar dig lycka till i din nya klubb Johanna! ❤

Robin Grandin ny Klubbchef i Tyresö FF
2022-10-27 14:13
Robin Grandin

Efter en längre tids intensiv rekryteringsprocess är det nu klart att Tyresö FF utser Robin Grandin till ny Klubbchef. Robin är 32 år och kommer senast från tjänsten som Head of Sales på Human Performance.

 

- Vi är glada och nöjda över att ha kunnat rekrytera Robin Grandin som ny Klubbchef. Robin har en väldigt spännande profil, med gedigna erfarenheter från såväl föreningsliv och näringsliv, och har den profil vi anser kommer kunna hjälpa oss ta Tyresö FF till nästa nivå säger ordförande Andreas Lövdahl.

 

32-årige Robin Grandin är uppvuxen i Brålanda, Dalsland. Idag bor han i Tyresö tillsammans med frun Lina och deras två barn. Han har en gedigen utbildningsbakgrund inom Sports Management, med såväl examen från Yh Sportmarknadsförare vid Caddie Sport&Business samt Diplomerad Klubbchef/Sportchef vid Cruyff Sport Institute. Robin har genom åren verkat inom föreningslivet i en rad olika roller, allt från Ungdomskonsulent och Klubbchef hos Katrineholm Bandy till Föreningskonsulent hos Järla IF. Senaste 7 åren har Robin verkat inom näringslivet. först som säljare och sedemera Försäljningschef på Insplanet, och nu senast som Head of Sales på mediebyrån Human Performance.

 

- Jag är väldigt glad över att tillträda rollen som Klubbchef för Tyresö FF. Jag ser Tyresö FF som en förening med väldigt stor potential, och jag tror att mina erfarenheter och kunskaper från tidigare roller ska bidra till att bygga föreningen stark över tid. Jag hoppas kunna bidra med energi, struktur och affärsmannaskap. Tillsammans ska vi lyfta föreningen till nästa nivå och bygga en modern och hållbar organisation säger Robin Grandin.

 

Robin Grandin tillträder sin nya tjänst från den 1 November och utgår från Sportkontoret nere vid Tyresövallen. Vi hälsar Robin återigen varmt välkommen till Tyresö FF!

Höstlovscupen på Tyresövallen i helgen
2022-10-26 10:21

Nu till helgen (29-30 oktober) spelas Tyresö FF:s höstlovscup. Över 100 ungdomslag är anmälda och barn i åldrarna 7-11 år ska få en härlig fotbollsupplevelse. Matcher pågår på både A- och B-plan på Tyresövallen från 9.00 - 18.30 lördag och söndag.

 

Cafeterian och grillen är öppen under hela helgen, så varmt välkomna ner till Tyresövallen.

 

Länk till spelschemat:

https://www.procup.se/cup/cupstartgeneric900_skin02.php?Cup=35950&Lang_Current=SVE&wd=www.procup.se

BLI MEDLEM
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
P2011 Fårdala/Öringe, 20/11 14:59 
Parafotboll, 18/11 08:28 
Dam, 17/11 14:13 
P15, 07/11 20:11