Anmäl dig till Andelslotteriet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
Bli medlem
Tyresö Bostäder ny Huvudpartner!
2023-02-08 16:04


Efter en tids dialog kan vi äntligen presentera Tyresö Bostäder som ny Huvudpartner, där vi nått en överenskommelse om ett flerårigt avtal. Tyresö Bostäder är Tyresös kommunala fastighetsbolag, med fastigheter i flertalet områden i kommunen.

Kent Lundén, VD Tyresö Bostäder:
- För Tyresö Bostäder är det viktigt att vara en aktiv samhällsaktör, och engagera oss för en positiv utveckling I kommunen. Vi gillar verkligen Tyresö FF och deras hållbarhetsprofil, långsiktighet och nytänkande. Vi ser fram emot att arbeta för en positiv och hållbar utveckling i Tyresö tillsammans med Tyresö FF kommande säsonger.

Robin Grandin, Klubbchef Tyresö FF:
- Vi är jätteglada att ha nått en överenskommelse med Tyresö Bostäder inom segmentet Fastighet. Många spelare och ledare är boendes hos Tyresö Bostäder, och det känns helt rätt utifrån föreningens profil att vi aktiverar oss och våra sociala projekt med Tyresös kommunala fastighetsbolag. Tyresö Bostäder bedriver sitt arbete med "ett tryggare Granängsringen", där vi tillsammans kommer genomföra olika sociala aktiviteter under året för att stärka närvaron i området. Tillsammans bidrar vi till att Granängsringen blir en tryggare stadsdel, och Tyresö en tryggare kommun. Vi ser fram emot ett givande partnerskap kommande säsonger.

Tyresö FF hälsar Tyresö Bostäder välkommen som ny Huvudpartner! ❤


TACK TOMAS OCH PREMIUM MÅLERI!
2023-02-03 15:56


Föreningens eldsjäl Tomas Nilsson, driver vid sidan av sitt ideella engagemang i F2010 sin målerifirma Premium Måleri. Tomas brinner för föreningslivet, och ville hjälpa till och bidra till föreningen på något mer sätt. Resultatet av det är att Tomas tillsammans med sina kollegor varit på plats på Tyresövallen under en hel vecka och fräschat upp omklädningsrummen, helt gratis för föreningen! Denna vecka har herrarnas omklädningsrum fixats iordning, och nästa vecka är det damernas tur.

Förhoppningsvis så kan jag vara med och bidra lite till att våra talangfulla tjejer och killar i seniorlagen trivs när dom kommer ner till Tyresövallen hälsar Tomas.

Stort tack för din insats Tomas, du visar verkligen upp det ideella föreningslivets finaste sidor. Du är en riktig klippa! 

Vi rekommenderar självklart alla i Tyresö som behöver hjälp med något målerijobb att kontakta Tomas och Premium Måleri för både hög service och måleri av toppklass, besök www.premiummaleri.se ! 

Ledare sökes till Parafotbollen!
2023-02-03 09:08

Arbetet inför säsongen 2023 pågår för fullt, och vi vill nu stärka vårt ledarteam i Parafotbollen, vårt lag för barn och ungdomar med särskilda behov. Är du intresserad eller känner någon som hade passat för rollen? Maila klubbchef Robin Grandin på robin.grandin@tyresofotboll.se. 

 

Kravprofil 

Arbetsuppgifter 

 • Ha som eget mål att stanna kvar i verksamheten över en längre tid. 
 • Avsätta tid för planering av träningsupplägg och övningar utifrån spelarnas olika behov, tillsammans med övriga ledare. 
 • Genomföra och leda träningar tillsammans med övriga ledare. 
 • Ansvara (tillsammans med övriga ledare) för att material plockas fram och är förberett när spelarna kommer. 
 • Hålla i kort samling med genomgång av träningen. 
 • Avsätta tid för match- och cupspel, samt genomföra dessa. 
 • Sätta sig in i spelarnas olika behov samt förståelse för beteenden och svårigheter som kan uppstå. 
 • Gå utbildning kring NPF inom idrotten samt utbildning för fotbollsledare. 
 • Delta i ledarträffar som Tyresö FF anordnar. 
   

Önskvärda erfarenheter och kunskaper både privat och från arbete 

 • Kunskap och erfarenhet av NPF hos barn och ungdomar. 
 • Förmåga att anpassa för olika personers behov i grupp. 
 • Vana av att bemöta personer lågaffektivt.  
 • Vana av att leda och lära barn och ungdomar.  
   

Önskvärda personliga egenskaper 

 • Självgående och flexibel: viktigt att kunna ta ansvar över uppgifter och snabbt kunna ändra tillvägagångssätt. 
 • Bra samarbetsförmåga och prestigelös: för att verksamheten ska fungera krävs det att du kan sätta dina egna behov och åsikter åt sidan om ett annat sätt visar sig fungera bättre.  
 • Lugn, stabil och tydlig: kunna behålla lugnet i stressiga situationer och inte låta sig påverkas av upprörda känslor. Uttrycka sig på ett tydligt sätt som anpassas efter varje person.  

Önskvärda utbildningar 

 • Någon pedagogisk utbildning samt utbildning i NPF (viktigast med personlig erfarenhet, förståelse och intresse av att lära sig).  
 • Fotbollsledarutbildning.  
 • Utbildning i lågaffektivt bemötande. 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Tyresö Buss ny Huvudpartner!
2023-01-31 16:51

Efter en tids dialog kan vi äntligen presentera Tyresö Buss som ny Huvudpartner till Tyresö FF, där vi nått en överenskommelse om ett 3-årsavtal. Tyresö Buss är Tyresös ledande företag inom transport.

 

Thomas Swärdsén, Tyresö Buss:
- Tyresö Buss är Tyresös enda renodlade bussbolag, och för oss känns det jättebra att vara med och stötta Tyresös ledande idrottsförening. Vi gillar verkligen föreningens fokus på socialt engagemang och hållbarhet. Precis som för Tyresö FF är också just Tyresö hjärtat i vår verksamhet. Vi ser fram emot ett spännande samarbete framöver. 

 

Robin Grandin, Klubbchef Tyresö FF:
- Vi fick flertalet anbud inom segmentet Transport, men för oss som Tyresös stolthet var det aldrig aktuellt att samarbeta med en aktör utanför kommunen när förutsättningarna till partnerskap med Tyresö Buss fanns. För oss är det en självklarhet att lyfta fram våra lokala företagare, och bygga långsiktiga samarbeten på hemmaplan. Tyresö Buss går in som branschexklusiv Huvudpartner inom segmentet Transport. Vårt partnerskap passar perfekt då Tyresö Buss likt oss är den ledande aktören inom sin bransch, som hela tiden strävar efter att vara i framkant. Vi ser fram emot ett givande partnerskap kommande säsonger.

 

Tyresö FF hälsar Tyresö Buss välkommen som ny Huvudpartner! 

Andelslotteriet rullar vidare!
2023-01-31 09:42
 
Försäljningen av andelslotter inför premiärdragningen den 15/2 rullar vidare. Just nu leder våra grymma tjejer i damlaget lagförsäljningen med totalt 22 sålda andelslotter, till förmån för föreningens ungdomsverksamhet.
 
Vi vill också passa på att lyfta fram Gunnar Augustsson, som stöttar föreningen med köp av hela 4 andelslotter. Tack för din insats och stöd till våra barn och ungdomar! 
 
Har du inte anmält dig till föreningens andelslotteri, till förmån för vår barn- och ungdomsverksamhet och Tyresös Hjärta? Säkra din andelslott redan idag! Förutom pengar lottas det även ut priser från våra trogna samarbetspartners.
 
Mer information och anmälan till andelslotteriet finner du nedan!
 
Anmäl dig här. 
Avgifter 2023
2023-01-30 14:39

Verksamhetsavgifter och medlemsavgifter för säsongen 2023. Verksamhetsavgifterna är baserade utifrån föreningens åldersblock, dvs 5-6 år(fotbollsskola), 7 år,  8-13 år, +14 år. Verksamhetsavgiften för fotbollsskolan har sänks mot föregående verksamhetsår, i övrigt är verksamhetsavgifterna oförändrade.

 

Födelseår Verksamhetsavgift Medlemsavgift
2018 600 kr 200 kr
2017 600 kr 200 kr
2016 1 200 kr 200 kr
2015 2 000 kr 200 kr
2014 2 000 kr 200 kr
2013 2 000 kr 200 kr
2012 2 000 kr 200 kr
2011 2 000 kr 200 kr
2010 2 000 kr 200 kr
2009 3 500 kr 200 kr
2008 3 500 kr 200 kr
2007 3 500 kr 200 kr
2006 3 500 kr 200 kr
2005 3 500 kr 200 kr

 

 

Vad är verksamhetsavgift?

Tyresö FF är en ideell allmännyttig förening, vilket gör att vi precis som dom flesta andra idrottsföreningarna i Sverige är beroende av verksamhetsavgifter, försäljningsaktiviteter och ideellt arbete för att kunna bedriva verksamheten. För många föräldrar, som inte är uppväxta eller har egna föräldrar och anhöriga med kopplingar till föreningslivet kan detta kännas lite ovanligt, då man ofta liknar föreningen vid ett företag. Att vara en del av en ideell förening kan snarare liknas vid en väldigt stor bostadsrättsförening, där du är en av tusentals föräldrar som delar ett gemensamt intresse, att era barn ska ha en meningsfull och aktiv fritid. Föreningen saknar helt vinstintresse och allt överskott återinvesteras i den dagliga verksamheten. 

 

Vad är medlemsavgift?

Medlemsavgiften ger dig som person möjlighet att bli en del i en av Tyresös största idrottsföreningar, ledande samhällsaktörer och påverka föreningens fortlöpande arbete. I rollen som barn- och ungdomsspelare i Tyresö FF innebär medlemsavgiften att du i samband med din idrottsutövning är försäkrad via Folksam, genom ramavtal som framförhandlats av Svenska Fotbollsförbundet. 

 

 

 

Bli medlem
Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
FAQ, 03/02 08:29 
Dam, 15/01 13:00 
P2014 Fårdala/Öringe, 12/01 20:06