SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

TACK!
2024-05-18 18:00
Ladda album (+11 bilder) >>
Vi tackar dom 686 åskådarna som besökte Föreningsmatchen och herrarnas match mot Spårvägens FF. Stort tack för att vi fått tillbringa en dag full av glädje, solsken och fotboll tillsammans med er i TFF-familjen. All kärlek till er!
 
Boka redan nu in 24 augusti i er kalender, då är det dags för säsongens andra och sista föreningsmatch hemma på Tyresövallen då damerna tar emot anrika Degerfors IF! 
 
 
PUBLIKINFORMATION: TYRESÖ FF - SPÅRVÄGENS FF
2024-05-17 19:00

Välkommen till Tyresövallen imorgon lördag den 18 maj och Föreningsmatchen där herrlaget möter  Spårvägens FF i omgång 7 av Division 4 Södra. Här hittar du all information du behöver inför ditt besök på arenan.

 

 

INFÖR MATCHEN 

Det är ett stort intresse för Föreningsmatchen, och det kommer att vara mycket mer besökare än vanligtvis. Se till att vara på plats i god tid innan för att hitta en bra plats innan matchstart. Det pågår samtidigt som evenemanget aktiviteter på B-plan, så vi vill betona vikten av att visa hänsyn till dom matcherna som spelas och ej beträda B-plan.

 

Personal i cafeterian på matchen är föräldrar i Tyresö FF P15. Våra duktiga tjejer Tess, Cassandra och Amelia i Tyresö FF F17 ansvarar för ansiktsmålningen. Maskotar är P2015 Krusboda och P2013 Centrum. P2013 Centrum är också bollkallar under matchen.

 

Biljetter

Det finns två kategorier av biljetter, spelarbiljetter med en värdekupong som ger en smakis och kexchoklad och en vuxenbiljett med en värdekupong som ger en kaffe. Det är fri entré till matchen och inga biljetter behövs för att komma in på anläggningen.

 

Läktare

Det finns till matchen inga angivna platser, utan fri sittning på huvudläktaren.

 

Avspärrningar

Det kommer att finnas avspärrningar kring A-planen, det är viktigt att alla respekterar dessa avspärrningar och inte beträder planområdet. 

 

Supporterinformation

En “klack-sektion” kommer finnas vid stenläktaren närmast Bollmoravägen, där TFF-flaggor och andra supporterartiklar kommer att finnas tillgängliga för dom som önskar. Föreningens supporterorganisationer kommer att finnas på plats. Vi vill betona att all form av pyroteknik är förbjuden enligt lag och kan innebära konsekvenser för föreningen om detta använts.

 

Bortasupportrar

Tyresö FF hälsar besökare från Spårvägens FF varmt välkommen till Tyresövallen. För parkering se mer detaljerad information nedan.

 

Supporterartiklar 

Föreningens supportertält kommer att finnas på plats och sälja supporterartiklar och ett enklare utbud av träningskläder. Varmt välkommen förbi och säkra din supporterartiklar innan matchen.

 

Matchtröja

Vi uppmanar alla aktiva spelare i föreningen att bära  TFF-kläder denna dag, vilket kommer bidra till en väldigt fin inramning. Det kommer bidra till en väldigt fin inramning på plats, samtidigt som alla spelare kan se vilka barn och ungdomar som är aktiva i föreningen.

 

Aktiviteter

På arenaområdet kommer det finnas ett tält där alla aktiva kan kvittera ut en kexchoklad och smakis med sin biljett och alla vuxna kan kvittera ut sin kaffe med hjälp av biljetten.

 

I ett av tälten kommer några av våra duktiga tjejer i F17 att ansvara för ansiktsmålning för dom barn som är intresserade av detta.

 

Vårt supportertält håller öppet och ligger likt dom övriga tälten i anslutning till föreningens cafeteria.

 

Vår uppblåsbara fotbollsplan kommer finnas belägen på den stora gräsytan bakom stenläktaren. 

 

Vår maskot Älgot kommer att finnas på plats för att hälsa och busa med alla barn.

 

I halvlekspausen genomförs en straffsparkstävling mellan ett antal av föreningens ungdomsspelare, där vinnaren får ett pris.

 

Matchprogram

Ta del av vårt digitala matchprogram, du finner det via länken här.

 

Parkering

Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser i direkt anslutning till arenan. Vi rekommenderar därför att du lämnar bilen hemma, alternativt hittar en parkering vid Tyresö Centrum. 

 

MATCHSTART 

 

Insläpp

Då det förväntas mer publik än vanligt rekommenderar vi alla att vara på plats i god tid före avspark.

 

Servering

Café Tyresövallen kommer att hålla öppet under hela matchen med ordinarie kioskutbud. Möjlighet att köpa grillad hamburgare finns från 13.30.

 

Kontantfritt

Tyresövallen är en kontantfri arena. För smidig betalning vid våra betalstationer, välj swish-betalning. 

 

Matchvärd

Matchvärd är Coop, Tyresö Centrum!

 

 Varmt välkomna till Tyresövallen!

Praktikant i TFF-butiken!
2024-05-13 17:00
Denna veckan är det ett nytt ansikte som möter er i vår butik i Tyresö Centrum. Sebastian Georgsson spelar i Tyresö FF P15 och går till vardags på Dalskolan och gör under två veckor sin praktik hos oss.
 
Kom gärna förbi och hälsa på under veckan! 
 
TFF-TV träffar: Milian Herrera, P2013 Krusboda
2024-05-12 11:30

TFF-TV träffar Milian Herrera som berättar om sina målsättningar med den nuvarande säsongen.

 

Se intervjun med Milian via Instagram>>

Se intervjun med Milian via Facebook>>

Butiken STÄNGD 9/5
2024-05-08 12:00

Med anledning av Kristi Himmelsfärdscupen som anordnas på Tyresövallen är TFF-butiken stängd 9/5.

Sommarcamper med Tyresö FF
2024-05-08 09:55

Delta på en eller flera av våra camper under sommaren, det blir glädjefyllda veckor med fokus på fotboll, glädje, kamratskap och utveckling.

 

För dig mellan 7 till 14 år

 

Under Fotbollscamperna i sommar får du tillsammans med andra spelare från Tyresö FF och andra föreningar en rolig och innehållsrik start eller avslut på sommarlovet. All verksamhet bedrivs utifrån Tyresö FF:s spelarutbildningsplan och leds av internutbildade instruktörer som spelar i våra senior- och juniorlag. Vi har även målvaktstränare på plats alla veckor, så spelarna erbjuds målvaktsträning vissa eller alla pass, beroende på hur man själv vill.

 

Anmälan

Klicka på länken för anmälan

 

Ni hittar camperna under fliken "camper och träna mera"

 

Priser (inkluderar lunch varje dag samt en frukt)

Vecka 24 (2 dagar) - 795:-

Vecka 25 (4 dagar) - 1 595:-

Vecka 26 (5 dagar) - 1 995:-

Vecka 32 (3 dagar) - 1 195:-

Vecka 33 (5 dagar) - 1 995:-

 

Rabatt

Alla som deltar på campen V.26 får 1000 kr rabatt på campen V.33

 

Camperna hålls mellan 09.00 - 15.00 (personal på plats mellan 08.00 - 16.00) på Tyresövallens fina konstgräsplaner.

 

Frågor om camperna besvaras av Jeppe Mauritzson , jeppe@tyresofotboll.se

Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag