Vill du spela fotboll i TFF? Klicka här.
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
Bli medlem
Vårcupen är igång!
2023-04-01 10:14

Vårcupen är i full gång nere på vallen, där totalt 135 lag deltar under helgen. Vi fick också precis finbesök av självaste TFF-älgen, som inte kunde hålla sig borta från vallen när han hörde alla glada fotbollsspelare och fotbollsföräldrar!

Stötta oss gärna genom att handla i vår cafeteria, som är öppen under hela helgen!

Varmt välkomna!

Tyresö FF mot Barncancer!
2023-03-31 07:57
 
Tyresö FF är som förening en del av manifestationen #fotbollströjefredag, ett initiativ av Barncancerfonden. Varje dag drabbas ett barn i Sverige av cancer. Många barn, både under och efter sin behandling, kan inte utöva sina favoritsporter på grund av behandlingen eller komplikationer de fått från sin sjukdom. Den här dagen går vi samman och visar stöd för de drabbade barnen och samlar in pengar till den livsviktiga forskningen.
 
Gör som Elsa Bengtsson i vårt damlag, stötta Barncancerfonden genom att:
 
1) Swisha 100 kr eller mer och stöd forskningen, klicka här.
2) Ta på dig valfri Tyresö FF-plagg på jobbet, i skolan eller hemma.
) Ta en selfie, dela i sociala medier och uppmana dina vänner att göra samma sak. Tagga #Fotbollströjefredag och @barncancerfonden (Instagram) eller @barncancerfond (Twitter).
 
Tillsammans gör vi skillnad! ❤
 
#tyresö #tyresöff #tyresösstolthet #barncancerfonden
Välkomna på Föräldrautbildning!
2023-03-27 16:52

 

Tyresö FF välkomnar dig som fotbollsförälder på föräldrautbildning. Utbildningen är en del av vårt hållbarhetskoncept Tyresös Hjärta, där vi verkar för att vara Tyresös ledande samhällsaktör, och genom diverse olika insatser bidra till en positiv utveckling i vår hemkommun.


Psykisk ohälsa är något som ökar bland barn och ungdomar, och det är ett samhälle i stark förändring som våra barn och ungdomar växer upp i idag. Ett samhälle där vissa utmaningar funnits under längre tid, samtidigt som exempelvis sociala medier bidragit till att förändra barn och ungas uppväxtmiljö.


Den 27/4 arrangerar Tyresö FF en föräldrautbildning i samarbete med Tyresö Kvinnojour och Manscentrum Södertörn. Föreläsningarnas grund är densamma, men är riktad utifrån tjejer och killars olika perspektiv.


Föreläsningen med Peter Eriksson på Manscentrum riktar sig till dig som är förälder i föreningens pojklagsverksamhet. Föreläsningen handlar om miljön att växa upp i som ung kille idag, miljön i sociala medier, mobbning, normer och förväntningar samt praktiska tips och råd hur man i rollen som förälder kan diskutera dessa frågor med sitt barn på ett positivt sätt.


Föreläsningen med Lena Pettersson och Anna Maria Yasdani från Tyresö Kvinnojour riktar sig till dig som förälder i föreningens flickverksamhet. Föreläsningen handlar om miljön att växa upp som ung tjej idag, unga tjejers utsatthet i sociala medier, psykisk ohälsa, mobbning samt praktiska tips och råd hur man i rollen som förälder kan diskutera dessa frågor med sitt barn på ett positivt sätt.

 

Föräldrautbildning, Tyresö FF/Tyresös Hjärta

Datum: 27/4

Plats: Kvarnhjulet, Hus B, Nyfors


Agenda
18:00-19.30    Föreläsning Peter Eriksson, Manscentrum
19:30-20:00    Paus
20:00-21:30    Föreläsning Lena Pettersson/Anna Maria Yasdani, Tyresö Kvinnojour

 

Tyresö FF ombesörjer med fika&kaffe

 

OBS! Det kommer inom kort gå ut två separata kallelser till föräldrautbildningen via sportadmin. Säkerställ att ni tackar ja till rätt föreläsning. Boka plats genom att tacka ja till kallelsen. Anmälan är bindande.

 

Begränsat antal platser, först till kvarn! 

TFF-DAGEN!
2023-03-26 16:14

Styrelsen och sportkontoret vill rikta ett stort tack till alla som besökte TFF-dagen igår!

Ett extra tack till Anders Linder som modererade årsmötet på bästa sätt, Johan Fallby som höll en mycket intressant föreläsning och workshop, samt såklart till vår alldeles egna Bosse Furugård. Vi är mycket tacksamma för Bosse hade ork att besöka oss och motta utmärkelsen som Hedersledamot personligen.

Vi vill också passa på att tacka Zandra Briseid, Mikael Chevalier och Angela Berg för värdefulla insatser under året i styrelsen. Vi hälsar samtidigt Jimmy Rossi och Torbjörn Backesten varmt välkomna som nya styrelseledamöter.

Nu kan vi lägga 2022 till handlingarna fullt ut, och jobba för ett fantastiskt 2023!

Sportkontoret STÄNGT 24/3
2023-03-24 11:22

Sportkontoret har idag fullt upp med förberedelser införs TFF-dagen imorgon. Sportkontoret kommer av den anledningen vara stängt idag.

 

Varmt välkomna nästa vecka!

TILLSAMMANS MOT BARNCANCER!
2023-03-22 10:12
 
Fredag 31 mars är det #Fotbollströjefredag - en manifestation i kampen mot barncancer. Som en av Tyresös största barn-&ungdomsföreningar vill vi självklart vara med och uppmärksamma detta.
 
Klubbar, spelare och fotbollsfans i hela landet uppmanas att ta på sig sitt favoritlags tröja, ta en selfie och dela på sociala medier, swisha 100 kr till Barncancerfonden och uppmana dina vänner att göra detsamma. Nu visar vi att Tyresö FF står enade i kampen mot barncancer.
 
Swisha 100 kr till 90 20 900 och stöd forskningen. Barn och cancer hör inte ihop!
 
Bli medlem
Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
Medlemskap, 29/03 12:30 
Medlemskap, 27/03 12:40 
Dam, 27/03 08:20 
Dam, 20/03 06:26 
Andelslotteri, 15/03 12:33