spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Tyresö FF söker klubbchef
2022-08-15 17:17

Med tillgänglighet och öppenhet i fokus ska Tyresö FF:s nya organisation byggas. Det är för medlemmarnas bästa vi finns och bär deras förtroende. Tillgången till föreningens servicefunktioner samt transparens och tydlighet i kommunikationen till våra medlemmar är vårt fokus när vi planerar och genomför verksamheten framåt. Tillsammans ska vi utveckla nya och kreativa idéer som bidrar till att Tyresö FF är södra Stockholms mest attraktiva fotbollsförening. 

 

Din roll som klubbchef

I din roll som klubbchef så ansvarar du för den operativa, dagliga ledningen/coachingen av kansliets medarbetare. Du har ansvar för ekonomi, genomförandet av verksamhetsplan, kommunikation samt företräder föreningen i olika sammanhang. 

Vi söker dig som 

  • är en naturlig, trygg och erfaren ledare med tidigare erfarenhet av personalansvar
  • inspirerar och drivs av mötet med andra människor, coacha och bygga team
  • är intresserad av fotbollens/idrottens roll i samhället
  • drivs av att leda förändrings- och utvecklingsarbete
  • trivs att arbeta med och tillsammans med andra för att nå framgång så väl som att självständigt ta saker från start till mål
  • har tidigare erfarenhet av budget- och ekonomiansvar
  • har goda kunskaper i svenska- och engelska i tal och skrift. Även andra språk är meriterande.

Tyresö FF eftersträvar mångfald och jämställdhet i allt arbete. Detta betyder bland annat att vårt mål är att rekrytera lika många kvinnor som män till vår förening samt att vår organisation bygger på styrkan i våra olikheter.  

 

Om Tyresö FF

Tyresö FF bedriver verksamhet för spelare från 5 år och äldre. De största delarna av vår verksamhet bygger på ideella insatser från våra närmare 300 fantastiska ledare. Deras bidrag är en förutsättning för att verksamheten ska finnas och samtliga förtjänar allas vår största uppskattning, respekt och support. 

Tyresö FF har en lång tradition av att skapa bra förutsättningar för att erbjuda de aktiva en attraktiv verksamhet som spelarna kan ta sikte på i sin strävan att utvecklas inom fotbollen. Sedan många år bedrivs senior verksamheterna under förutsättningarna att 7 av 10 spelare i trupperna ska vara fostrade i Tyresö FF. Kombinationen av unga, ambitiösa Tyresö Ungdomar tillsammans med äldre spelare med erfarenhet och ledaregenskaper skapar förutsättningar för en fantastisk föreningsmiljö. Det finns väldigt få exempel på andra föreningar som kan redovisa liknande siffror i andelen egenfostrade spelare med sina representationslag så högt upp i seriespel även när man jämför med föreningar i hela landet. 

Tyresö Fotbollsförening, som är en ideell förening, omsätter ca 7 miljoner kronor och vår uppgift är att främja och administrera fotboll idrott. 

 

Ansökan och tillträde

Tillträde: under 2022 enligt överenskommelse. Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Arbete på kvällar och helger förekommer. 

Ansökan med CV samt motivering varför just du passar för rollen skickas till styrelse@tyresofotboll.se 

Ansökningarna behandlas löpande.

 

Läs mer om föreningen på vår hemsida tyresofotboll.se 

 

Målvaktsträning
2022-08-10 15:08

Under våren bedrev Tyresö FF målvaktsträning för 8-14-åringar på måndagar vilket var välbesökt och uppskattat. Nu utökar vi utbudet så från och med nästa vecka kan man träna både måndagar och fredagar med våra duktiga målvaktsinstruktörer.

 

Måndagar: 17.00 - 18.00 på Tyresövallen

Fredagar: 16.30 - 17.30 på Strandplan

 

Man behöver inte anmäla sig innan och träningen är helt avgiftsfri.

Tyresö FF´s årsmöte 24 maj 2022
2022-08-08 00:16

I slutet av maj blev det framflyttade årsmötet äntligen av. Mötet hölls i kaféet på Tyresövallen och bevistades av cirka ett 20-tal medlemmar inklusive representanter från styrelse, revisorer, valberedning och kansli.

 

Bo Furugård valdes till mötesordförande och han guidade med erfaren hand deltagarna genom årsmötets dagordning.

Angela Berg valdes till mötets sekreterare och till justerare valdes Anders Frigren och David Westius.

 

Styrelsens verksamhetsberättelse och förvaltningsberättelse gicks igenom samt att revisor Charlie Granström redogjorde för deras granskning av styrelsens verksamhet och förvaltning.

 

Årsmötet beslutade att den ekonomiska vinsten förs över till 2022 års räkenskaper samt beviljade styrelsen ansvarsfrihet för verksamhetsåret 2021.

 

Nästa beslut var att fastställa medlemsavgift och verksamhetsplan samt budget. Årsmötet beslutade enligt förslag.

 

Sista delen av årsmötet var val av de som ska representera föreningen under 2022.

 

Årsmötet valde Andreas Lövdahl till ordförande samt ytterligare 8 ledamöter. Ni kan läsa presentationer av styrelsen på föreningens hemsida (fliken Om TFF - Styrelsen) via denna länk

www.tyresofotboll.se/sida/?ID=316279

 

 

Till revisorer valdes Charlie Granström och Bo Furugård.

 

Valberedningen som valdes består av: Åsa Swanberg (sammankallande), Robert Frinell och Thomas Nylén.

 

Mötet avslutades med att avtacka de som slutar i föregående års styrelse och speciellt ledamöterna Thomas Nylén och Lena Lindqvist efter många års styrelsearbete.

Även Robert Frinell tackades särskilt för de många år som chef för kansliet och lycka till i hans nya utmaningar inom svensk idrott.

 

Träna mera - höstterminen
2022-07-28 14:11

V.33 börjar Träna Mera igen. Är du 7-12 år och vill få möjlighet att träna på dina färdigheter tillsammans med andra spelare från framför allt Tyresö FF och med våra duktiga instruktörer, som du kanske träffat på Camperna, så anmäl dig redan idag för att vara säker på att få plats.

 

Vad är Träna Mera?

Tyresö FF erbjuder alla spelare mellan 7-12 år (födda 2010-2015) ett extra träningspass i veckan. Träningarna leds av duktiga instruktörer som internutbildats i Tyresö FF:s spelarutbildningsplan. Fokus i träningspassen ligger på individuella tekniska egenskaper.

 

Större flexibilitet i höst

Under höstterminen kommer Tyresö FF erbjuda två tider och på olika idrottsplatser.

 

Onsdagar: 16.45 - 18.00 på Tyresövallen

Fredagar: 16.45 - 18.00 på Strandskolans BP

 

Vi sänker avgifterna

Under höstterminen kommer vi sänka avgifterna och vi är stolta över att kunna erbjuda så låga avgifter för denna verksamhet.

 

295 kr för 11 pass (v.33-43) gäller för höstterminen :)

 

Anmälan

Klicka här för att anmäla dig idag!

 

Gå in under fliken "Camper & Träna mera" och välj "Träna Mera - vårtermin"

Sommarens sista camp
2022-07-25 10:19

Deltag på sommarens sista camp, v.32, det blir en vecka med fokus på fotboll, glädje, kamratskap och utveckling.

 

För dig mellan 7 till 13 år

 

Under Fotbollscamperna i sommar får du tillsammans med andra spelare från Tyresö FF och andra föreningar en rolig och innehållsrik start eller avslut på sommarlovet. All verksamhet bedrivs utifrån Tyresö FF:s spelarutbildningsplan och leds av internutbildade instruktörer som spelar i våra senior- och juniorlag. Vi har även målvaktstränare på plats alla veckor, så spelarna erbjuds målvaktsträning vissa eller alla pass, beroende på hur man själv vill.

 

Anmälan

Klicka här för att anmäla dig idag!

 

Ni hittar campen under fliken "camper och träna mera"

 

Priser (inkluderar lunch varje dag samt en frukt)

Vecka 32 (5 dagar) - 1 995:-

 

Campen hålls mellan 09.00 - 15.00 (personal på plats mellan 08.00 - 16.00) på Tyresövallens fina konstgräsplaner.

 

Frågor om camperna besvaras av Jeppe Mauritzson , jeppe@tyresofotboll.se

BLI MEDLEM

Nyheter från våra lag
 
Våra sponsorer