spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
BLI MEDLEM

Fotbollsskolan

Anmäl dig till fotbollsskolan redan idag

Corona

Senaste infon om Corona

Medlemsappen

Er länk för info om medlemsappen

Parafotboll i Tyresö
2021-09-11 12:02

Under hösten kommer Tyresö FF att starta verksamhet för barn och ungdomar med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF). Ett viktigt steg för kommunen för att ge möjlighet för så många barn och ungdomar som möjligt att få röra på sig och utöva sina favorithobbies.

 

Läs mer om verksamheten på lagsidan. 

Äntligen dags för Träna Mera igen
2021-08-19 17:08

Vecka 35 drar vi igång Träna Mera igen, vår populära extra träningsverksamhet för de i åldrarna 8-12 år som vill. Träna Mera har tagit en paus sedan förra hösten på grund av pandemin men nu försöker vi igen.

Läs mer och anmäl dig redan idag - klicka här.

5 spelare kallade till distriktslagssamling
2021-08-14 15:10
Foto: Katarina Bromé

25-26 augusti arrangerar Stockholms Fotbollförbund distriktlagssamlingar för F05. Från Tyresö FF är Elsa Bengtsson, Ella Bergström, Sara Frigren, Linnea Stridsberg och Meja Frimmel kallade. 

Alice Bergström till Djurgårdens IF
2021-07-29 10:01

Tyresöfostrade Alice Bergström är klar för spel i Djurgårdens IF, detta kommunicerade den Damallsvenska klubben ut i sina kanaler under onsdagen. Bergström ansluter till Djurgården 1 december.

 

Bergström tog steget upp till Tyresö FFs damlag 2019 och vann skytteligan i Division 1 året därpå. Inför innevarande säsong lämnade hon för spel i Elitettan och Älvsjö AIK där hon snabbt vuxit ut till en nyckelspelare. 

 

Alice Bergström sällar sig nu till den skara av Damallsvenska spelare som fått sin fotbollsfostran på Tyresövallen.   

Camp med Tyresö FF v.32
2021-07-27 08:22

För dig mellan 7 till 13 år

 

Under Fotbollscamperna i sommar får du tillsammans med andra spelare från Tyresö FF och andra föreningar en rolig och innehållsrik start eller avslut på sommarlovet. All verksamhet bedrivs i enlighet med fotbollens Spela, Lek och Lär som är grunden till vår egen spelarutvecklingsplan. Vi utgår från spelet och fokusområdet är 1 mot 1 denna vecka. Vecka 32 erbjuder vi även speciella målvaktsteman för dig som är intresserad.

 

Anmälan gör du genom att välja din/dina veckor på vår bokningssida som du hittar här.

 

Ni hittar camperna under fliken "övrigt"

 

Priser (inkluderar lunch varje dag)

Vecka 32 pågår måndag till fredag - 2 295:-/deltagare & vecka

 

 

Specialerbjudande till dig som deltar mycket
Deltar du på två campveckor eller mer? Under hösten planerar vi att starta Träna mera igen och om de lättade restriktionerna håller i sig kommer vi att köra igång i samband med att skolan startar. Om du deltagit på minst två camper kommer du att få delta på Träna mera utan kostnad. Du behöver inte göra något, vi har koll på det i samband med registrering till Träna mera.

 

Frågor om  campen besvaras av Jeppe Maurtzson, jeppe@tyresofotboll.se

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Damer, 21/09 06:20 
Parafotboll, 14/09 23:42 
U15 1, 14/09 10:11 
Damer, 12/09 09:01 
 
Våra sponsorer