SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Trevlig sommar önskar Sportkontoret!
2024-06-28 16:30

Idag genomförde sportkontoret sin sista arbetsdag innan sommarsemestern. Det har varit en intensiv och spännande vårsäsong med långa dagar och veckor, så vi ser alla fram emot lite välbehövlig ledighet med familj och vänner och ladda batterierna inför en riktig händelserik höst. Vi vill passa på och tacka alla fantastiska spelare, ledare och fotbollsföräldrar för att vi får ynnesten att arbeta med er. Ert oerhörda engagemang och driv är något som stimulerar och sporrar oss att lägga ner all den tid som vi gör för att utveckla ert Tyresö FF så mycket som möjligt.

Vi kan se tillbaka på en väldigt givande vårsäsong tillsammans med er där vi fått förmånen att få följa era träningar, matcher och utveckling på nära håll. Vi kan blicka tillbaka på en vårsäsong med massor av barn i Älgots Fotbollslekis och SkandiaMäklarnas Fotbollsskola, publikrekord för division 4-fotboll i samband med vår föreningsmatch, en vårcup som blev stockholms största med 170 anmälda lag och mycket mycket mer.

Nu laddar vi batterierna och ser fram emot en väldigt spännande höstsäsong tillsammans, med allt från mästarmötet Hammarby-Celtic till damernas föreningsmatch, nya huvudpartners och spännande projekt som ska presenteras mm.

Hoppas ni alla nu får en riktigt fin sommar med massor av sol, bad, glass och fotboll så ses vi i augusti.

Tillsammans är vi Tyresö FF! 

Mästarmöte på Tyresövallen!
2024-06-27 11:30
Det är nu klart att det kommer bjudas på en riktig godbit den 7 augusti då regerande svenska mästarna Hammarby IF kommer till Tyresövallen för att möta skotska mästarna Celtic FC.
Matchen spelas Onsdag den 7 augusti 18.00 och det är fri entré.
 
Vi ser fram emot en grym kväll och en fantastisk möjlighet att kunna bjuda alla barn och ungdomar i föreningen på internationell toppfotboll och att kunna se landslagsspelare på hemmaplan.
Damerna avslutar vårsäsongen!
2024-06-26 18:30
Imorgon spelar damerna vårsäsongens avslutande match då man beger sig till Djursholms IP för match mot FC Djursholm. Damerna kan se tillbaka på en stark vår där säsongen inledes med flera viktiga segrar.
 
Morgondagens motstånd placerar sig precis ovanför i tabellen, så vid rödgul seger får damerna möjlighet att avsluta serien på bästa sätt och klättra en placering uppåt i tabellen inför återstarten i augusti. Avspark 19.00! 
 
Vi håller tummarna för en riktigt fin avslutning och 3 nya poäng att ta med sig hem till Tyresö!
Uppflyttning för Clara, Alice och Indra!
2024-06-24 18:30
Det är nu klart att Clara Kasström, Alice Juthberg och Indra Njoo efter fina prestationer permanent flyttas upp från F17 till damlaget.
 
Fantastiskt kul att vi i Tyresö FF fortsätter att fostra spelare från vår ungdomsverksamhet till seniorlagen. Alla tre har ju varit med i både träning och match med damlaget de senaste säsongerna så de är förberedda för det här steget och kan komma in och bidra till lagets utveckling och resultat direkt. Clara används oftast som mittback eller ytterback, Alice spelar på mittfältet och Indra är en forward så vi fyller på truppen med en spelare i varje lagdel säger sportchef Jeppe Mauritzson om uppflyttningen.
 
Stort grattis till uppflyttningen tjejer! 
TACK!
2024-06-22 15:00

Utan våra fantastiska samarbetspartners skulle vårt arbete att vara Tyresös ledande samhällsaktör inte vara möjligt. Vi vill passa på och tacka alla lokala företagare som stöttar oss och vårt arbete att göra Tyresö till en liten bättre plats att leva på, både att skapa en meningsfull fritid för barn och unga och våra sociala projekt.

Under året har våra samarbetspartners varit med och bland annat bidragit till följande aktiviteter.

- Drive-In Fotboll i Granängsringen, där vi skapar meningsfulla aktiviteter för barn och ungdomar I området samt är med och förebygger att dom blir rekryteringsunderlag till det kriminella nätverk som finns i området.

- Möjlighet att erbjuda åldersanpassade föreläsningar inom områden som mobbning, psykisk ohälsa, utsatthet i sociala medier, sunda och osunda relationer mm till alla föreningens ungdomslag.

- Stöd till föreningens Gå-fotboll och arbete att erbjuda rörelse och gemenskap för kommunens äldre.

- Bidragit till vår insamling "En rödgul jul" och möjliggjort att vi kunnat dela ut presentkort på mat och julklappar till ekonomiskt utsatta barnfamiljer i Tyresö.

Tack för ert stöd! 

Dragning Andelslotteriet
2024-06-20 17:00
Nu är det äntligen dags för månadens dragning av andelslotteriet. Modererar sändningen gör vår klubbchef Robin Grandin.
 
2 st presentkort från White Rice ska lottas ut, samt månadens storvinst på 20 000 kr till en ensam vinnare! 
 
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag
Andelslotteri, 12/07 16:11 
Dam, 28/06 13:37 
Dam, 25/06 07:18 
Andelslotteri, 20/06 17:42 
Dam, 19/06 08:09 
Dam, 08/06 16:50