SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Emma Granlund är Månadens Ledare!
2024-05-22 12:00
Sportchef Jeppe Mauritzson i samband med prisutdelningen till Emma Granlund.
I vår förening är vi oerhört stolta och tacksamma för alla våra fantastiska ideella ledare, som möjliggör en meningsfull fritid för våra barn och ungdomar i Tyresö. Mycket av deras enorma arbete sker i det tysta, dessa vill vi lyfta fram i samarbete med vår Huvudpartner Trygg Bil Stockholm AB.
 
Varje månad under säsongen kommer vi att i samarbete med TryggBil utse "Månadens Ledare", ett sätt att uppmärksamma ett antal av alla våra fantastiska ledare som finns i föreningen. Vår huvudpartner TryggBil ordnar med pris till vinnaren!
 
Nästa pristagare och Månadens Ledare i maj är vår mycket uppskattade ledare Emma Granlund, som med sin lugna, trygga och inspirerande ledarstil skapar en härlig miljö för våra barn i Tyresö FF. Stort grattis Emma! 
 
 
Dragning Andelslotteriet
2024-05-21 18:30
Nu är det äntligen dags för månadens dragning av andelslotteriet. Dragningen sker hos vår samarbetspartner White Rice och med oss för att sköta dragningen är Derek från White Rice. Modererar sändningen gör vår klubbchef Robin Grandin.
 
2 st presentkort från White Rice ska lottas ut, samt 8 000 kr till en ensam vinnare! 
 
 
 
GRATTIS ALICE!
2024-05-21 16:00
TFF-fostrade Alice Bergström har av förbundskapten Martin Qvarmans Möller blivit uttagen till U23-landslagets kommande fyrnationsturnering i Växjö där Sverige möter Australien, Polen och Tyskland.
 
Stort grattis Alice önskar hela TFF-familjen! 
 
Tyresö FF presenterar sitt kommunikationsarbete på StFF Nätverksträff!
2024-05-21 12:30
Tyresö FF har idag tillsammans med IF Brommapojkarna och Mörtnäs IF fått möjlighet att presentera hur vi arbetar på ett framgångsrikt sätt med kommunikation i samband med Stockholms Fotbollförbundets nätverksträff och dela med oss av våra erfarenheter.
 
Stort tack Stockholms Fotbollsförbund för en lyckad nätverksträff! 
 
Föreningsmatch mot Degerfors IF!
2024-05-20 16:30
Det är nu spikat att säsongens andra och avslutande föreningsmatch blir lördag 24 augusti då våra grymma damer tar emot klassiska Degerfors IF hemma på Tyresövallen.
 
Säsongens högsta publiksiffra i Division 1 Mellersta ska slås, som just nu är IF Elfsborg mot Degerfors som spelades den 6 april på Borås Arena inför 479 åskådare. Alla till vallen!
Dragning Andelslotteriet
2024-05-20 13:52

Dragningen av maj månads andelslotteri kommer att ske 21/5 kl 18.00.

Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag