SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tyresö FF, en viktig arbetsgivare för unga!
2024-05-27 16:00
Ungdomar i Tyresö FF erbjuds flera olika möjligheter att arbeta i föreningen. Förutom uppdrag som domare och ledare i SkandiaMäklarnas Fotbollsskola och Älgots fotbollslekis har föreningen en personalpool där det löpande skickas ut förfrågningar om arbete vid föreningens olika evenemang och sociala projekt.
 
Att få möjlighet att arbeta och skapa sin egna inkomst är ett viktigt steg för alla ungdomar i självständighetsprocessen och en väg mot vuxenlivet. Detta är en viktig fråga också för vår förening och ett led i vårt arbete att inte bara fostra duktiga fotbollsspelare, utan också goda samhällsmedborgare. 
 
Är du 15-18 år, verksam i Tyresö FF och intresserad av att vara med i föreningens personalpool? Kontakta vår klubbchef Robin Grandin.
 
Samarbetet fortsätter!
2024-05-25 17:00
Vi fortsätter vårt fina samarbete med Hanvikens SK och Älta IF då vi idag arrangerar ett sammandrag för alla flickor och pojkar födda 2017 på Tyresövallen.
 
Tidigare har första året i lagverksamhet varit ett väntans år på att sanktan ska dra igång. Genom vårt samarbete så arrangeras återkommande sammandrag på Tyresövallen, Trollbäckens IP och Älta IP som ett sätt att kunna erbjuda matchspel också för våra yngsta spelare i lagverksamhet. 
 
 
Helgens Seniormatcher!
2024-05-23 11:00
 Det är dags för ännu en dubbelhelg på bortaplan för vårt dam- och herrlag. För damerna väntar bortamatch mot Husqvarna FF. Till matchen kommer damerna med gott självförtroende efter att studsat tillbaka på vinnarspåret efter hemmasegern förra helgen mot P18 IK med 1-0. Laget befinner sig just nu på en fin 3:e plats i tabellen, 3 poäng efter serieledande IFK Värnamo.
 
För herrarna väntar en bortaresa till Alby och match mot Konyaspor. Laget kommer senast från ett oavgjort resultat i publikmatchen mot Spårvägens FF. Vid seger hakar laget på i toppstriden där man just nu är 4 poäng efter serieledande Newroz.
 
Vi håller tummarna för våra seniorlag i helgen. Får båda lagen till en fin prestation finns alla förutsättningar att vi får med oss två segrar hem till Tyresö. Forza TFF! 
 
 
 
Emma Granlund är Månadens Ledare!
2024-05-22 12:00
Sportchef Jeppe Mauritzson i samband med prisutdelningen till Emma Granlund.
I vår förening är vi oerhört stolta och tacksamma för alla våra fantastiska ideella ledare, som möjliggör en meningsfull fritid för våra barn och ungdomar i Tyresö. Mycket av deras enorma arbete sker i det tysta, dessa vill vi lyfta fram i samarbete med vår Huvudpartner Trygg Bil Stockholm AB.
 
Varje månad under säsongen kommer vi att i samarbete med TryggBil utse "Månadens Ledare", ett sätt att uppmärksamma ett antal av alla våra fantastiska ledare som finns i föreningen. Vår huvudpartner TryggBil ordnar med pris till vinnaren!
 
Nästa pristagare och Månadens Ledare i maj är vår mycket uppskattade ledare Emma Granlund, som med sin lugna, trygga och inspirerande ledarstil skapar en härlig miljö för våra barn i Tyresö FF. Stort grattis Emma! 
 
 
Dragning Andelslotteriet
2024-05-21 18:30
Nu är det äntligen dags för månadens dragning av andelslotteriet. Dragningen sker hos vår samarbetspartner White Rice och med oss för att sköta dragningen är Derek från White Rice. Modererar sändningen gör vår klubbchef Robin Grandin.
 
2 st presentkort från White Rice ska lottas ut, samt 8 000 kr till en ensam vinnare! 
 
 
 
GRATTIS ALICE!
2024-05-21 16:00
TFF-fostrade Alice Bergström har av förbundskapten Martin Qvarmans Möller blivit uttagen till U23-landslagets kommande fyrnationsturnering i Växjö där Sverige möter Australien, Polen och Tyskland.
 
Stort grattis Alice önskar hela TFF-familjen! 
 
Ladda ner medlemsappen!
Nyheter från våra lag