SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

2023-04-28 10:29

 

Tyresö FF samarbetar med Tyresö Kvinnojour för att belysa våld mot kvinnor. Målsättningen med samarbetet är att sprida kunskap och information om detta, samt stötta organisationen finansiellt.

 

Tyresö Kvinno- och tjejjour är en ideell förening i Tyresö kommun utanför Stockholm. Föreningen är en del av roks (Riksorganisationen för kvinno–och tjejjourer i Sverige) och jobbar mot mäns våld mot kvinnor genom att stödja och hjälpa alla kvinnor och tjejer.

 

Är du utsatt för våld och vill komma i kontakt med deras samtalsmottagning? Klicka här.

 

Vill du stötta Tyresö Kvinnojour? Swisha till 1232683092.

Föräldrautbildning med Tyresö Kvinnojour
2023-04-28 10:27

Stort tack till alla föräldrar som besökte vår föräldrautbildning igår, som arrangerades i samarbete med Tyresö Kvinnojour och Manscentrum. En lyckad kväll full av givande samtal och diskussioner.

 

Samarbetet med Tyresö Kvinnojour och Manscentrum är en del av föreningens hållbarhetskoncept Tyresös Hjärta, som är samlingsnamnet på alla sociala projekt som bedrivs i föreningens regi.

 

-Tyresö FF strävar efter att vara Tyresös ledande samhällsaktör, och den mest attraktiva fotbollsföreningen i Södertörn. Då vi ser att psykisk ohälsa ökar bland barn och unga vill vi som förening vara med och bidra till att förebygga detta. Dessa forum är viktiga då detta är frågor som alla vi föräldrar funderar kring. Hur mår mitt barn, och hur kan jag som förälder diskutera dessa frågor med mitt barn på ett konstruktivt sätt utan att vara ”pinsamma mamma eller pappa”. Vi är jätteglada för den positiva feedback vi fått och vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med Tyresö Kvinnojour och Manscentrum säger klubbchef Robin Grandin.

Åldersanpassade föreläsningar
2023-04-08 07:40

Som en del av Tyresö FF:s hållbarhetskoncept Tyresös Hjärta så genomför föreningen under hösten och vintern åldersanpassade föreläsningar inom områden som psykisk ohälsa, utsatthet i sociala medier, mobbning mm. Bakgrunden till initiativet är att ett större antal av föreningens ungdomsledare märker en tydlig skillnad mot tidigare, och att bla psykisk ohälsa blir allt vanligare. Detta vill Tyresö FF vara en aktiv part att förebygga.

 

Här ser ni ett urval av bilder från ett antal av dessa träffar.

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen