SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

2023-04-28 10:29

 

Tyresö FF samarbetar med Tyresö Kvinnojour för att belysa våld mot kvinnor. Målsättningen med samarbetet är att sprida kunskap och information om detta, samt stötta organisationen finansiellt.

 

Tyresö Kvinno- och tjejjour är en ideell förening i Tyresö kommun utanför Stockholm. Föreningen är en del av roks (Riksorganisationen för kvinno–och tjejjourer i Sverige) och jobbar mot mäns våld mot kvinnor genom att stödja och hjälpa alla kvinnor och tjejer.

 

Är du utsatt för våld och vill komma i kontakt med deras samtalsmottagning? Klicka här.

 

Vill du stötta Tyresö Kvinnojour? Swisha till 1232683092.

Föräldrautbildning med Tyresö Kvinnojour
2023-04-28 10:27

Stort tack till alla föräldrar som besökte vår föräldrautbildning igår, som arrangerades i samarbete med Tyresö Kvinnojour och Manscentrum. En lyckad kväll full av givande samtal och diskussioner.

 

Samarbetet med Tyresö Kvinnojour och Manscentrum är en del av föreningens hållbarhetskoncept Tyresös Hjärta, som är samlingsnamnet på alla sociala projekt som bedrivs i föreningens regi.

 

-Tyresö FF strävar efter att vara Tyresös ledande samhällsaktör, och den mest attraktiva fotbollsföreningen i Södertörn. Då vi ser att psykisk ohälsa ökar bland barn och unga vill vi som förening vara med och bidra till att förebygga detta. Dessa forum är viktiga då detta är frågor som alla vi föräldrar funderar kring. Hur mår mitt barn, och hur kan jag som förälder diskutera dessa frågor med mitt barn på ett konstruktivt sätt utan att vara ”pinsamma mamma eller pappa”. Vi är jätteglada för den positiva feedback vi fått och vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete med Tyresö Kvinnojour och Manscentrum säger klubbchef Robin Grandin.

Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen