SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Fotboll är världens roligaste fritidssysselsättning och att vara en del av Tyresö FF, oavsett om man är spelare, ledare eller förälder, ger dig värden som du har stor nytta av i alla andra sammanhang i livet.

På dessa sidor finner du som ledare, spelare eller anhörig information om hur vi bedriver verksamheten. Alla dokument är "levande" och uppdateras ganska ofta så kika hit med jämna mellanrum.
2021-02-18 15:57

Riksidrottsförbundet har för att möta utvecklingen i samhället beslutat om en ny strategisk inriktning som i stora drag syftar till att fler ska idrotta längre i livet och i en bättre verksamhet.

Detta kommer de närmaste åren att påverka oss i olika utsträckning. Redan 2017 kommer Tyresö FF att arbeta med att anpassa sin verksamhet och strategidokument till att möta både Riksidrottsförbundets och vårt specialförbund, Svenska Fotbollförbundets, olika strategibeslut.

 

Vill du veta mer om idrottens nya strategier kan du besöka RFs hemsida här.

2021-02-17 15:58

2016 fick Tyresö FF utmärkelsen Utmärkt förening av Tyresö kommun som ett bevis på att vi arbetat med och satsat på föreningsutveckling, värdegrunds- och kvalitetsarbete.
2021-02-16 15:59

För att säkerställa att föreningens verksamhet inte skiljer sig åt mellan alla våra olika lag har vi riktlinjer och värdegrunder som styr alla verksamhetsledare när de fattar beslut. Detta gör också att föräldrar och spelare kan läsa sig till vilka förväntningar man kan ha på sitt fotbollsspelande.

 

Tyresö FF följer Svenska Fotbollsförbundets filosofi i de flesta avseenden, inte minst när det gäller träning och match. Men även när det handlar om hur vi bygger organisation runt laget, när ungdomarna är mogna för att förberedas för elitverksamhet osv.


Tyresö FF satsar målmedvetet resurser på att utveckla tränarna i föreningen så att kvalitén på den verksamhet de representerar blir så hög som möjligt. Svensk Idrotts, och även vårt, övergripande mål är att få fler att vilja idrotta längre och med en mer genomtänkt och tydligare verksamhetsmodell tror vi att vi kan attrahera fler ungdomar att fortsätta spela fotboll längre upp i åldrarna. Vi behöver samtidigt möta ungdomarnas krav på verksamheten och vara drivande i att hitta nya former för hur framtidens förening och fotbollsspelande kan se ut.

Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen