SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Succén fortsätter för Drive-In Fotbollen!
2023-05-13 17:38

Vår andra vecka av DRIVE-IN Fotboll vid Multisportarenan i Granängsringen är precis avslutad.

Vi tackar våra samarbetspartners Tyresö Bostäder AB samt COOP Farmarstigen som denna vecka bjuder alla barn på grillad kycklingkorv m bröd och festis!

Föreningens Drive-In Fotboll är en del av hållbarhetskonceptet Tyresös Hjärta, där Tyresö FF i samråd med Tyresö kommun och i samarbete med Huvudpartner Tyresö Bostäder AB eftersträvar att aktivera dom yngre ungdomarna som bor i området. Syftet är skapa meningsfulla aktiviteter för ungdomarna, och därigenom vara med och förebygga att dom blir rekryteringsunderlag till det kriminella nätverk som finns i Granängsringen.

 

Drive-In Fotboll kommer under 2023 att bedrivas under ett antal lördagar på våren nere vid Multisportarenan i Granängsringen samt under hösten.

 

Tillsammans för ett bättre Tyresö! 

 

DRIVE-IN FOTBOLL!
2023-05-07 12:36
Glada barn och ungdomar på Drive-In Fotboll

 

Föreningens Drive-In Fotboll är en del av hållbarhetskonceptet Tyresös Hjärta, där Tyresö FF i samråd med Tyresö kommun och i samarbete med Huvudpartner Tyresö Bostäder AB eftersträvar att aktivera dom yngre ungdomarna som bor i området. Syftet är skapa meningsfulla aktiviteter för ungdomarna, och därigenom vara med och förebygga att dom blir rekryteringsunderlag till det kriminella nätverk som finns i Granängsringen.

 

Drive-In Fotboll kommer under 2023 att bedrivas under ett antal lördagar på våren nere vid Multisportarenan i Granängsringen samt under hösten.

 

Tillsammans för ett bättre Tyresö! 

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen