SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Gå-Fotbollen är tillbaka!

Tyresö FF kan glädjande meddela att Gå-Fotbollen gör comeback 2023 efter några säsongers uppehåll.  För Tyresö FF är det viktigt att alla människor i Tyresö, oavsett ålder erbjuds möjlighet till motion och socialt umgänge.

 

När vi fått ihop ett tillräckligt antal intresserade kommer vi att återkomma med ytterligare detaljer. Vår grundtanke är att bedriva gå-fotboll kring lunchtid en vardag varje vecka, där vi har 20-30 min uppvärmning, följt av gåfotboll i 45-60 min, för att därefter bjuda på fika(kaffe&fikabröd) i föreningens kafeteria. Gå-Fotbollen riktar sig till dig som är +50 år.

 

För intressanmälan, klicka här.

GÅ-FOTBOLLEN RULLAR VIDARE!
2023-05-10 07:42

Gå-Fotbollen fortsätter att växa, och igår var det dags igen. Efter ett fotbollspass bjöds det åter på fika av vår Huvudpartner SkandiaMäklarna.

 

Är du +50 år och är intresserad av rörelse och umgänge tillsammans med andra? Varmt välkommen till Tyresövallen kl 10.00 på Tisdagar.

 
Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen