SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Fritids med idrottsprofil
2014 lanserade Tyresö kommun ett testprojekt där fyra intresserade föreningskonstellationer under en tid prova att anordna eftermiddagsfritids med verksamhetsprofil. Testet slog så väl ut att man nu bestämt att göra verksamheten till ett permanent inslag i kommunens fritidsutbud.
 
Tyresö FF har varit med sedan starten 2014. Vårt Idrottsfritids på Tyresövallen erbjuder ett brett sortiment av idrott- och fritidsaktiviteter och är ett komplement till de fritidsgårdar som vanligtvis finns i skolverksamheten och syftar till att ge barn möjlighet att välja fritids- och lovaktiviteter efter intresse för idrott. Då vår verksamhet utgår från Tyresövallen är fotboll självklart en stor del av aktiviteterna men vi provar många andra idrotter och gör flera utflykter varje år.
 
Verksamheten är en eftermiddagsverksamhet som håller öppet mellan 14-18 på lovfria vardagar och mellan 9-17 under loven (sommarstängt 5 veckor). Inom ramen för verksamheten erbjuds mellanmål varje dag, lunch under lovperioder, närvarokontroll och samma försäkringsvillkor som om man går på skolans fritids.
 
Vår vision med verksamheten är att den ska erbjuda våra barn och ungdomar en samlingspunkt där de kan känna tillhörighet, trygghet och känna sig välkomna, där de ges möjlighet att både i större utsträckning utöva sin favoritidrott och även få möjlighet att prova på nya idrotter på ett lekfullt sätt. Till vårt förfogande finns Tyresövallens idrottsområde med fotbollsplaner och ishall samt Forellhallen. Tyresö FF’s kanslihus på Tyresövallen är utgångspunkten där man startar upp varje dag.
 
För mer information kontakta verksamhetsansvarig Oskar Kaufmann, oskar.kaufmann@tyresofotboll.se 
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen