SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Medlemskap Tyresö FF
2023-03-29 12:30

Visste du att Tyresö FF har uppåt 4 000 medlemmar?

Där hajade du kanske till, men det skulle faktiskt vara ett faktum enbart om alla föräldrar i föreningen hade varit medlemmar. Tyresö FF är en av kommunens största idrottsföreningar, och tillsammans kan vi bygga föreningen ännu starkare. Som ett led i föreningens utvecklingsarbete arbetar vi för att stärka medlemskapet som en viktig del av föreningsidentiteten. För en symbolisk summa om 200 kr är du med och bidrar till föreningens fortsatta utveckling.

Tyresö FF är en medlemsförening. Det är våra medlemmar som väljer styrelse, röstar om avgörande beslut och formar föreningens framtid. 

Medlemsdemokratin är fundamentet vår förening vilar på. Utan medlemsdemokrati – inget Tyresö FF. I dagsläget har vi 1 492 medlemmar att tacka för det. Som den moderna fotbollen utvecklas kommer vi att behöva bli ännu fler och ännu mer engagerade medlemmar för att fortsätta förverkligandet av vår vision att vara den ledande samhällsaktören i Tyresö och den mest attraktiva fotbollsföreningen i Södertörn.

Var med på vår resa, och var en del i att forma framtidens Tyresö FF.

Bli medlem idag!

BLI MEDLEM!
2023-03-27 12:40

Bli medlem snabbt och enkelt på under 30 sekunder!

 

1) Öppna swish-appen, scanna in QR-koden ovan.

2) Du kommer nu till swish med förinställt belopp på 200 kr samt förinställt meddelande "Medlemskap Tyresö FF", det enda du behöver göra är att signera.

3) KLART! Varmt välkommen som medlem i Tyresös ledande samhällsaktör!

Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen