SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Cuper 2023!
2023-02-27 17:06

Tyresö FF har genom ett långsiktigt arbete blivit mycket uppskattad som cuparrangör, självklart bidrar vårt arbete med ST-Cupen till detta, under lång tid världens största turnering för inomhusfotboll. Under 2023 arrangerar Tyresö FF följande cuper.

 

Vårcupen(Slutsåld!)
Dagar: 1-2 April
Ålderskullar: P/F 2012-2016

 

Kristi Himmelfärdscupen

Dagar: 18/5
Ålderskullar: F2009-2011

 

 

Nationaldagscupen

Dagar: 6 Juni
Ålderskullar: P2009-2011

 

 

Höstlovscupen

Dagar: 28-29 oktober
Ålderskullar: P/F 2012-2016

 

ST-Cupen

Dagar: 26/12 - 7/1
Ålderskullar: Öppen turnering

Anmälan

INFÖR DITT BESÖK
2023-02-01 08:16

Varmt välkommen till Tyresö och Tyresövallen!

 

Tyresövallen är Tyresö FF:s hemmaplan, och spelplats för majoriteten av föreningens arrangerade cuper. Den nya ishallen är under uppbyggnad, vilket innebär att det finns en del

avspärrningar i anslutning till vår A-plan.

 

Att tänka på:

- Tyresö FF har genom åren byggt upp ett gott renommé som arrangör, vilket i regel innebär att det kommer vara väldigt mycket verksamhet under cupdagarna på Tyresövallen. Se till att vara ute i god tid som deltagande lag, och sök direkt upp ansvarig cupgeneral på plats innan ni exempelvis börjar leta efter omklädningsrum och annat, så guidar vi er rätt.

- För att Tyresö FF ska kunna skapa positiva evenemang är det viktigt att du som besökare lyssnar till uppmaningar och instruktioner från personal på plats under turneringen. 

- Barnidrott är en lek, vilket innebär att det är vårt gemensamma ansvar att skapa en positiv atmosfär för alla barn, oavsett lagtillhörighet. 

 

Cafeteria:

- Tyresö FF har vår cafeteria öppen under alla evenemang, och är placerad på kortsidan mellan dom två planerna. I cafeterian kan du finna ett utbud om kaffe,te,läsk, godis, hamburgare mm. Kioskförsäljning är en viktig intäktskälla för föreningen, stötta oss gärna genom att handla under turneringen.

 

Så tar du dig till Tyresövallen:

- Tyresövallen ligger centralt i Tyresö, och du når anläggningen på ett smidigt sätt kollektivt, se hållplats "Tyresö Centrum", bussar går regelbundet från Gullmarsplan, restid ca 20 min. Se sl.se för detaljerad reseplan.

- Parkering finns direkt i anslutning till huvudentrén vid Tyresövallen, vid större cuper rekommenderar vi annars parkeringsgaraget i Tyresö Centrum, 5 min promenadavstånd från Tyresövallen.

 

Övrigt: 

Tyresö FF:s cuper är en fotbollsfest för hela familjen. Vårt köpcentrum Tyresö Centrum ligger 5 min promenadavstånd från Tyresövallen, och är väl värt ett besök om man mellan matcherna behöver aktivera ev medföljande syskon. Där finns ett gott shopping och matutbud. Vill ni som lag planera in en lunch mellan matcherna rekommenderar vi varmt ett besök på White Rice, som är föreningens cupsponsor. Boka plats genom att klicka här.

 

Adress Tyresövallen: Simvägen 4, 135 40 Tyresö.

 

Återigen varmt välkommen till Tyresö FF och Tyresövallen. Vi hoppas ni får en trevlig vistelse hos oss!

 

 

 

Stötta Tyresös Hjärta
En insamling för Tyresö Fotbollsförening
Swisha ditt bidrag till Tyresös Hjärta, Tillsammans för ett bättre Tyresö!
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen