SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Början på något stort

Dina första steg i Tyresö FF ska vara början på något stort och du ska känna dig trygg i att vi skapar förutsättningar för varje individ att försöka uppfylla sina drömmar. Vi vill nå många av barnen och ungdomarna i Tyresö och fostra framtidens spelare, ledare och medborgare.

 
Fotboll för de yngsta
Redan från 5 år är du välkommen att delta i vår verksamhet som vi i samarbete med vår Huvudpartner SkandiaMäklarna kallar SkandiaMäklarna Fotbollsskola. Alla som vill vara med eller bara prova på fotboll är välkomna. Fotbollsskolan drar igång i april och avslutas i september/oktober. Läs mer och anmäl dig till Fotbollsskolan här.

Våra barn- och ungdomslag
Från 7 år startar lagverksamheten och lagen tränar på olika platser i kommunen, oftast med utgångspunkt från vart man bor. Är du intresserad av att vara med i något av våra  lag gör du en intresseanmälan och vi kontaktar dig när vi kan erbjuda en plats. Du hittar vårt formulär för det här.

Junior- och seniorlag
Tyresö FF har en mångårig tradition av framgångsrika junior- och seniorlagsverksamheter. Jämlikhet är en viktig fråga i Tyresö FF och därför är det ingen skillnad på förutsättningarna för tjejer eller killar att få leva ut sin fotbollsdröm tillsammans med Tyresö FF. 

Vi lägger stor vikt vid att fostra spelare från tidiga år som ska bli goda ambassadörer för Tyresö FF och vi har under många år lyckats väldigt väl med det arbetet. Flera av våra ungdomsspelare har tagit sig vidare till större utmaningar och flera av dem hittar du idag i våra högsta ligor.
Kommande aktiviteter
Inga aktiviteter inbokade
Nyheter från föreningen