spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Bli medlem i Tyresö Fotbollsförening
BLI MEDLEM
Tyresö FFs Riktlinjer med anledning av Corona

Bäste TFF:are,

Först och främst hoppas vi utifrån det rådande läge med anledning av covid-19 att du och din familj mår bra.

 

Tyresö FFs riktlinjer för verksamheten (uppdaterad 2021-03-19)

Efter den senaste tidens utveckling av smittspridning har FHM och Regeringen kommunicerat nya direktiv som Stockholms Fotbollförbund översatt till vår del av idrottsverksamheten och de direktiv som beslutades gälla från måndag 1 mars kommer fortsätta gälla till minst 1 april. Ev. kan de nya direktiven förtydligas ytterligare när RF kommer med sina förtydliganden.

 

Från måndag 1 mars gäller följande

 

 • Alla lag får träna
 • Inga matcher tillåts oavsett ålder
 • Deltagande i turneringar och/eller läger är inte tillåtet oavsett ålder
 • Träning får ske både inom- och utomhus
 • Undvik kollektivtrafik
 • Byt om hemma - omklädningsrummen är tills vidare stängda
 • Vi fortsätter att avstå från fysiska möten som inte är kritiska för verksamheten

 

Vill du läsa mer om aktuella riktlinjer, kolla in dessa sidor
STFFs direktiv (uppdaterat 19 mars) (stff.se)

Folkhälsomyndigheten (FHM)

Svenska Fotbollförbundet (SvFF om restriktioner i Skåne)

Stockholms Fotbollförbund (StFF)

Riksidrottsförbundet (RF/SISU)

De riktlinjer som gällt sedan pandemin startade fortsätter att gälla

 

För spelare

 

i träning

- Stanna hemma om vid sjukdomssymptom

- Byt om hemma

- Dela ALDRIG flaska eller annan utrustning med någon annan spelare

- Sköt din hygien: tvätta händerna ofta och använd gärna handskar vid träning

 

i match

Tillsvidare så hälsar vi inte på varandra, motståndare eller domare på traditionellt vis

 

 

För ledare

Träning kan bedrivas på samma sätt som vanligt. I de lag/grupper där vi har ett stort antal spelare så rekommenderar vi träning i flera mindre grupper och att inte alla behöver ha samling samt avslutning tillsammans. Sett till övningsval kan man fundera kring en större andel av passet med övningar där spelarna inte har lika mycket fysisk kontakt som tex vid spelövningar på liten yta. Detta är inga krav utan saker som kan vara värt att tänka på.

 

För ledare gäller också

- Stanna hemma om vid sjukdomssymptom

- Byt om hemma

- Dela ALDRIG flaska eller annan utrustning med någon annan spelare eller ledare

- Sköt din hygien: tvätta händerna ofta och använd gärna handskar vid träning

 

All samling ska ske utomhus

Se till att spelare och ledare håller avstånd till varandra

Träna gärna på saker som inte innebär fysisk kontakt, använd gärna Supercoach som tips på sådan träning

 

 

För föräldrar

Avhåll er från att närvara vid träning och match. Detta gäller även syskon och andra släktingar. Om ni närvarar säkerställ då att ni håller avstånd till andra åskådare.

Om ditt barn visar någon som helst symptom är det viktigt att hen stannar hemma från verksamheten

Det är inte möjligt att spela fotboll utan att någon form av fysisk kontakt uppstår. Känner du dig osäker är det du som fattar beslut om ditt barns deltagande. Genom våra ledare gör vi allt för att minimera risken för smittspridning och kom ihåg att det är bra med fysisk aktivitet för våra barn.

 

En förutsättning för vår verksamhet, oavsett dagens situation, är våra fantastiska ledare. Varje dag bedrivs verksamhet på våra planer och det är såklart inte möjligt utan denna insats från frivilliga föräldrar och andra vuxna. Tänk på det nästa gång du har kontakt med ditt barns ledare, tala gärna om för dem hur uppskattad deras insats är!

 
Clara Andersson är tillbaka
2021-04-09 10:08

Efter säsongen 2018 lämnade Clara Andersson Tyresö FF för spel i AIKs akademi. Nu, dryga 3 år senare, är den unga ytterbacken tillbaka i den gulröda dressen. 

 

"Clara är en välskolad spelare. Hennes defensiva spelförståelse får henne att kliva in och vinna situationer innan de ens har uppstått och hennes offensiva egenskaper bidrar till att vi som kollektiv kan erövra ytor och spela förbi lagdelar i ännu större utsträckning. Hon är också ännu en i raden av unga spelare med ett intre utvecklingsdriv." säger huvudtränare Robin Carlén

Tyresö FFs fotbollsskola - Början på något stort!
2021-04-07 18:30

Den 1 maj sparkar vi igång fotboll för de allra yngsta spelarna i föreningen. Det är årets höjdpunkt att se alla dessa tjejer och killar äntligen få springa ut på planen och bli en del av vår fantastiska verksamhet. 

 

Är du minst 5 år och är sugen på att prova på fotboll, tveka inte. Anmäl dig och boka in 1 maj i kalendern - då ska du börja din resa till något stort!

 

Läs mer och anmäl dig här.

Nya Grönt Kort på väg!
2021-03-31 14:35

Tillsammans med Folksam har svensk fotboll initierat Grönt Kort, för att lyfta fram och visa på alla goda föredömen som finns inom barn- och ungdomsfotbollen. Kortet är matchens Fair play-pris och delas ut av ledarna och går till en spelare i varje lag som utmärkt sig på ett schysst sätt. Den som får kortet har utmärkt sig lite extra. Grönt Kort för Fair Play delas ut vid alla matcher i S:t Eriks-Cupen i åldrarna 8-14 år.

 

Klicka här för att läsa mer om Grönt kort och se filmen från Tyresövallen

S:t Erikscupens spelprogram är klart
2021-03-24 15:43

Nu är årets spelprogram klart och på förbundets hemsida hittar du alla våra lag och matcher. Klicka här och läs mer.

Tillsammans för en tryggare matchmiljö!
2021-03-22 09:45

2020 var året då vi inte fick följa med och titta på våra duktiga lag och heja fram våra hjältar. Ibland kunde vi ändå följa matcherna via någon av de streamingtjänster som finns kopplat till vår verksamhet. Lite frustrerande ändå att inte få stå där vid sidan om och stötta våra kämpar.

 

Stockholms Fotbollförbund har efter 2020 gjort en uppföljning med S:t Erikscupens domare om hur de upplevde matchmiljön och bland andra saker som kommit fram är att de upplevde året som lugnare runt planerna och därmed en lugnare matchmiljö. En tankeställare hos medarbetarna på förbundet och som resulterat i deras enda fokusområde 2021 - Bättre matchmiljö.

 

Tyresö FF kommer självklart vara med när Stockholms Fotbollförbund lanserar flera olika aktiviteter under året för att skapa just en bättre miljö för våra barn och ungdomar att spela match i. Till exempel kommer du att mötas av Trivsevärdar på Tyresövallen. Med ambitionen att negativa attityder och tillrop ska försvinna till förmån för uppmuntran, stöd och lyfta fram gläden och alla positiva värden som träningstillfället "Matchen" ska vara ska vi skapa ytterligare ett tillfälle till utbildning, utveckling och inspiration.

 

I 90 % av fallen är matchmiljön bra.
Tillsammans kan vi bättre.
Från 90 till 100.

 

Kolla in filmen, sprid den till dina vänner och bekanta, diskutera i föräldragruppen och nästa gång vi får följa med på matchen - Sprid glädje!

 

Är du intresserad av vad Trivselvärd på Tyresövallen innebär och kanske vill vara en del av den satsningen, hör gärna av dig till oss.

Nuvarande restriktioner förlängs till 1 april
2021-03-19 16:04

De restriktioner som har gällt för vår verksamhet sedan 1 mars förlängs och kommer att gälla till minst 1 april. Läs mer här.

Prova på domarskapet
2021-03-19 14:08

Trots pandemi kommer vi att utbilda både gamla och nya domare. Är du minst 14 år och aktiv spelare i Tyresö FF är du välkommen att göra en intresseanmälan till någon av våra kurser, klicka här och läs mer.

Digitala spelformsutbildningar hos STFF
2021-03-15 10:15
Stockholms Fotbollförbund erbjuder fler tillfällen för spelformsutbildning. Läs mer och anmäl dig på deras hemsida, https://www.stff.se/.../2021/mars/nya-spelformsutbildningar/
Egelryd återvänder
2021-03-05 09:58

Anfallaren Jennifer Egelryd har kommit överens med Tyresö FF om en comeback i den gulröda dressen. Egelryd kommer senast från spel i Sollentuna FK men har dessförinnan radat upp klubbar, nivåer och meriter som är få förunnat. SM-guldet med Tyresö FF 2012 och EM-silvret i F19-EM sticker ut allra mest. 

 

“Rekryteringen av Jennifer är en fullträff ur flera olika perspektiv. Vi får en smart offensiv spelare med många år på allra högsta nivå under bältet. Vi får dessutom in en person med en, för vår trupp, unik livserfarenhet. Faktorer som kommer bidra positivt i vår målsättning att vinna serien men också i vårt arbete att utveckla unga spelare.” Säger huvudtränare Robin Carlén

Förbundet ställer in cupspelen
2021-02-19 16:13
Vinnarna av Victoria Cup 2018/2019 (foto STFF)
Idag meddelade Stockholms Fotbollförbund att man ställer in sina senior- och juniorcuper. Anledningen är såklart pandemin och då det är knappt med tid innan man planerar att starta årets seriespel så kommer klubbarna och lagen få svårt att hinna med alla matcher om även cuperna skulle genomföras.

Tråkigt för Tyresö FF som har hela tre titlar att försvara, å andra sidan får vi vara regerande mästare ytterligare en säsong!
Ella Bergström flyttas upp till damlaget
2021-02-12 15:51

Försvararen Ella Bergström är den fjärde i raden av spelare att flyttas upp till damlaget från föreningens FJ-trupp. Bergström, född 2005, gjorde sin seniordebut i Victoria Cup under 2020. 

 

“Ella är en försvarare klippt och skuren för en ytterbacksroll enligt vårt arbetssätt. Hon har en förmåga att hitta linjebrytande lösningar med bollen och ser ut att trivas när hon tar sig in i de mer centrala ytorna av planen. Hon känns dessutom, trots sin unga ålder, erfaren och ‘seniormässig’ i sina beslut och sitt sätt att föra sig på planen.” Säger huvudtränare Robin Carlén

 

Carlén fortsätter

“Jag känner en stolthet över att vår trupp innehåller fyra spelare födda 2004 och 2005 den här säsongen. Framförallt med tanke på att alla fyra är med och konkurrerar om startplatser i en trupp som går för serieseger. Det är ett kvitto på att vi har en ungdomsverksamhet av hög kvalité och ytterligare ett bevis på att Tyresö FF är en bra miljö för unga spelare med höga ambitioner.”

Tyresö FFs herrlag laddar om inför 2021
2020-12-28 21:40
Foto Claus Meyer

Efter att en grupp spelare valt att lämna för andra klubbar eftersom de inte kände förtroende för den sportsliga ledningen, kommer Tyresö FF att ställa upp med ett till stora delar nytt lag i herrarnas div 2-serie 2021.

 

Att flera spelare valt att lämna är naturligtvis tråkigt på flera sätt, särskilt som att flera av dem är fostrade i Tyresö FF. Föreningen är dock väldigt trygg med det jobb som görs från A-lag och nedåt i åldrarna, och den verksamheten fortsätter med oförminskad styrka. Siktet för vårt representationslag på herrsidan är nu inställt mot en säsong där vi ska vara med och konkurrera med en trupp bestående av både egenfostrade spelare och intressanta nyförvärv.

 

Vi återkommer under vintern med information och nyheter!

VIP-dagar hos Länna Sport - 16-18 november
2020-11-16 09:36
Vår partner Länna Sport har ett fantastiskt sortiment både i butik och på webben. Som medlem i Tyresö FF får du varje år en inbjudan till VIP-dagar, endast för medlemmar i deras samarbetsklubbar, med rabatt på nästan alla prylar, dock inte klubbsortimentet som alltid är rabatterat för dig.

Erbjudandet gäller 16-18 november - både online och i butik!

Läs mer i bifogad inbjudan.

Ny tränare till damlaget klar
2020-11-06 16:16
Robin på Tyresövallen
Den största glädjen delar man som bekant med andra, i alla fall tycker vi Tyresö FF så. Det värmer alltid i djupt i skälen när våra spelare tar sig vidare i karriären och man på avstånd får följa deras fortsatta utveckling. Ett färskt exempel är Frida Thörnqvist som inför 2020 tog sitt nästa steg när hon gick till Hammarby som nyligen säkrade avancemang till OBOS Damallsvenskan.

En annan viktig person i vår verksamhet är såklart tränarna. Att få presentera Robin Carlén som damlagets nya tränare är väldigt spännande och kommer med en stor portion glädje då han visar på möjligheten till en karriärsutveckling i Tyresö FF även för tränare.

Robin började sin tränarkarriär i Tyresö FF 2013 och gemensamt har vi haft ambitionen att utvecklas tillsammans så att han nu tar steget från junior- till seniorverksamhet faller sig helt naturligt för oss.

När vi nyligen träffade Robin för att stämma av läget sa han så här.

Kan du berätta om din bakgrund som tränare?

"- 2021 blir min 13e säsong som huvudtränare. Under de åren har jag hunnit samla på mig erfarenheter från en rad olika klubbar och miljöer. Allt från bredaste bredd i Västergötland till elitförberedande akademiverksamhet i Stockholm. I Tyresö FF har jag varit verksam i de äldsta ungdomslagen i två perioder. Först en kort sejour 2013 och nu min pågående sejour som inleddes vintern 2015."

 

Hur kommer vi märka att Tyresö FF leds av Robin Carlén 2021?

"- Först och främst så gäller det att ta till vara på det fina arbete som gjorts tidigare. Det är ingen slump att 2020 blev ett så framgångsrikt år och det vore dumt att ignorera de bakomliggande faktorerna. Å andra sidan kan alla verksamheter alltid utvecklas och jag tror att mitt arbetssätt kommer bli en bra injektion på den punkten. Jag står för en fartfylld och offensiv fotboll uppbyggd av ett antal olika principer och taktiska strategier. Med ett tydligt arbetssätt och träningsmetodik är min övertygelse att vi får se en stor utveckling på såväl individ- som gruppnivå under 2021."


Under rådande pandemiläge så kommer det dröja innan damerna inleder säsongen 2021 som var tänkt att starta denna vecka. Men vi ser verkligen fram emot att följa Robins fortsatta utveckling i våra gul/röda färger.

ST Cupen 2020 är inställd
2020-10-30 09:52

Under lång tid har vi bollat med massor av olika uppslag och idéer för hur vi ska kunna genomföra ST Cupen under de omständigheter vi befinner oss i. Tyvärr finns det inte någon praktisk möjlighet för oss att kunna garantera att vi på ett säkert sätt kan genomföra turneringen och för första gången sedan början på 80-talet kommer hallarna i Tyresö gapa tomma och mängder med fotbollsspelande barn och ungdomar i Stockholm får vänta ytterligare ett år på att få uppleva fantastiskt roliga dagar tillsammans med oss.

Nu ser vi positivt på framtiden och börjar redan planera för nästa turnering jullovet 2021.

Följ oss på hemsidan eller i sociala medier för mer information om ST Cupen och vad som kommer att gälla framöver och se till att ta hand om varandra under tiden.

Tyresö FF - Stockholms bästa cuplag
2020-10-21 09:45
Damlaget vann Victoria Cup för tredje gången i rad
Tyresö FF är utan tvekan Stockholms bästa cuplag 2020. Tre finalplatser har nåtts och redan har en titel säkrats när damlaget finalslog Stuvsta i Victoria Cup. Det var lagets tredje raka titel i turneringen. Nu väntar finalmatcher för våra junior- och seniorkillar. Klicka och läs vad vår sportchef tycker om sitt första år i Tyresö FF.
Camp för tjejer på höstlovet
2020-10-07 15:50

Är du tjej mellan 8-12 år och tycker om fotboll så kommer nu en perfekt höstlovsaktivitet. Under ledning av duktiga kvinnliga tränare arrangerar Tyresö FF en Camp för tjejer under höstlovet på Tyresövallens nya konstgräs.

Campen pågår måndag – torsdag vecka 44 (26-29 oktober) mellan 12.00 – 15.00 och kostnaden är 600 kr för hela veckan.

Tillsammans med andra tjejer från framför allt Tyresö FF får du under höstlovet träna på dina färdigheter med utgångspunkt från spelet fotboll.

Anmäl dig redan idag via vår hemsida, klicka här.

(https://sportadmin.se/book/?F=527E1D98-90B1-40C8-8E8D-DFD490C02178)

Höstlovscamp 2020
2020-10-07 15:48
Vecka 44 är det höstlov och vi arrangerar som vanligt en Fotbollscamp för våra medlemmar. Är du 8-12 år och vill få möjlighet att träna på dina färdigheter tillsammans med andra spelare från framför allt Tyresö FF och med våra duktiga instruktörer som du kanske träffat på Träna mera så anmäl dig redan idag för att vara säker på att få plats.

Campen hålls måndag - torsdag (26-29 oktober) mellan 12.00 - 15.00 på Tyresövallens nya konstgräsplaner och kostnaden är 600 kr / deltagare.

Anmäl dig redan idag via vår hemsida, klicka här.
https://sportadmin.se/book/?F=527E1D98-90B1-40C8-8E8D-DFD490C02178

Vi ses på höstlovet!
Match bakom stängda dörrar
2020-07-09 15:01
Klockan 14 idag spelar våra herrar match borta mot Rynninge IK. Vi har blivit informerade om att pga rådande situation i världen så kommer matchen spelas bakom låsta dörrar. Vill ni följa matchen så kommer den livesändas på Solidsport.se/tyresoff
Endast 25 stycken biljetter kvar!!
2020-06-21 23:48

På grund av det rådande läget tillåter vi högst 50 personer i publiken på Tyresövallen och ber dig respektera detta. Tyresövallen kommer vid matchdag för våra seniorlag att vara stängd och kommer endast släppa in de som införskaffat sig en matchbiljett.

Vill ni se herrarnas premiärmatch mot Huddinge på plats nu på tisdag kl 20.00 så finns det ca 25 biljetter kvar att köpa. Om du vill närvara under tisdagskvällen behöver du följa dessa steg..
 
Anmäl ditt intresse för biljetter till kansli@tyresoff.se, ange hur många du vill ha.
Till de som vi kan erbjuda biljetter kommer vi under måndagskvällen att skicka en instruktion om hur man betalar och när vi mottagit betalningen så skickar vi en bekräftelse.

Vi kommer endast ha entrén mot grusparkeringen öppen till de som köpt biljett.

 

Självklart försöker vi göra allt för att du ändå ska kunna kolla på våra matcher om du inte hann få tag på en biljett.
På https://solidsport.com/tyresoff kan du enkelt och till en billig peng ofta se våra hemmamatcher sändas direkt och i efterhand! ❤️💛❤️💛


Äntligen sommarlov - starta sommaren med Tyresö FF
2020-06-09 08:14
Nästa vecka drar vår nya satsning på camper igång med duktiga tränaren Jeppe Mauritzson i spetsen.

Det finns fortfarande några platser kvar och sista dag att anmäla sig till campen vecka 25 är nu på fredag 12 juni. Läs mer om camperna och anmäl dig här.
Sara Frigren flyttas upp till damtruppen
2020-06-04 20:13

Sara är en stor talang född 05, med en bra teknink och spelförståelse. Sara startade sin fotbollskarriär 2011 i fotbollsskolan och nu 9 år senare flyttas hon upp till damtruppen. Det ska bli väldigt kul att följa Saras utveckling dom närmsta åren.

 

Tränare Victoria Sandell kommenterar Saras uppflyttning:

– Det känns väldigt bra att lyfta upp en spelare som är fostrad i Tyresö. Det visar att det görs ett mycket bra jobb med att utbilda våra yngre spelare i föreningen. Sara är en spelare med väldigt bra teknik och spelförståelse! 

 

Varmt välkommen till damlaget Sara, Lycka till ❤️💛

Mycket nära seriestart för våra seniorlag!!
2020-06-04 20:04

Regeringen och Folkhälsomyndigheten meddelade idag att reserestriktionerna i landet hävs. Detta betyder att det från och med den 14 juni inte längre kvarstår några hinder för seniorfotbollen att starta upp på alla nivåer.
SvFF kommer uppdatera sina riktlinjer för svensk fotboll under coronaepidemin. Dessa publiceras på svenskfotboll.se under fredag förmiddag.

- Ett mycket välkommet och glädjande besked för svensk fotboll. Nu finns den tydlighet som krävs för att alla delar av seniorfotbollen ska kunna komma igång från och med den 14 juni. Det är dock fortsatt lika viktigt att alla inblandade tar sitt ansvar och noga följer råd och regler för att förhindra smittspridning, säger Svenska Fotbollförbundets ordförande Karl-Erik Nilsson.

Med anledning av regeringens och FHM:s beslut kommer SvFF att uppdatera sina riktlinjer för svensk fotboll under coronaepidemin. Dessa publiceras på svenskfotboll.se under fredag förmiddag.

Sommarcamper med Tyresö FF
2020-05-18 13:17
Var med på någon eller några av våra lägerveckor på Tyresövallen under sommarlovet. Klicka här och läs mer.
Sommarcamp på Tyresövallen
2020-05-18 12:52

Deltag på en eller flera av våra temaveckor under sommaren, det blir glädjefyllda veckor med fokus på fotboll och med speciella teman varje vecka.

 

Under Fotbollscamperna i sommar få du tillsammans med andra spelare från Tyresö FF och andra föreningar en rolig och innehållsrik start eller avslut på sommarlovet. All verksamhet bedrivs i enlighet med fotbollens Spela, Lek och Lär som är grunden till vår egen spelarutvecklingsplan. Vi utgår från spelet och har ett fokusområde varje vecka. Veckorna 25 och 33 erbjuder vi även speciella målvaktsteman för dig som är intresserad.

 

Under veckorna 25*, 26, 27, 32 och 33 arrangerar vi våra camper på Tyresövallens konstgräsplaner alla vardagar mellan 09.00 – 15.00. Vi serverar lunch till alla deltagare varje dag.

 

Anmälan gör du genom att välja din/dina veckor på vår bokningssida som du hittar här.

 

*vecka 25 måndag-torsdag


Frågor om  campen besvaras av Jeppe Maurtzson, jeppe@tyresofotboll.se

Livestreaming av seniormatcher
2020-05-12 09:42

Äntligen drar serierna igång!

På grund av det rådande läget tillåter vi ingen publik på Tyresövallen och ber dig respektera detta. Tyresövallen kommer vid matchdag för våra seniorlag att vara stängd. Självklart försöker vi göra allt för att du ändå ska kunna kolla på våra matcher. På https://solidsport.com/tyresoff kan du enkelt och till en billig peng ofta se våra matcher sändas direkt och i efterhand. 

Nu drar Sanktan igång!
2020-04-17 18:19

Den senaste tiden har varit väldigt rörig gällande om och när våra respektive lag ska börja sina serier. Så sent som idag kom det senaste direktivet som vi har att förhålla oss till och Tyresö FFs inställning till den rådande situationen med pandemin har hela tiden varit att följa de direktiv som vårt styrande förbund (Stockholms Fotbollförbund och Svenska Fotbollförbundet) ger oss genom sina beslut.

 

Imorgon startar S:t Erikscupen, seriespelet för barn och ungdomar. Det innebär att de första av årets cirka 500 matcher spelas på Tyresövallen.

 

Vi uppmanar nu alla att ta del av de föreskrifter som gäller för fotbollsverksamheten på våra arenor och framför allt då Tyresövallen. Den största anpassningen är att antalet tillåtna besökare till våra idrottsplatser är väldigt begränsat och samtliga föräldrar, anhöriga och supportrar uppmanas att stanna hemma.

 

Vi kommer under vårsäsongen att tillsammans med SolidSport göra en extra satsning på att möjliggöra för våra lag att filma sina matcher så att du som supporter till våra lag ändå ska kunna se matcherna.

 

https://solidsport.com/tyresoff är platsen där alla föreningens lag och deras matcher kommer att finnas och vi hoppas att så många av matcherna kommer att finnas tillgängliga där. Du väljer själv om du vill köpa enstaka matcher eller om du vill ha månadsabonnemang. Till att börja med får alla som vill prova 7 dagar utan kostnad så passa på att prova tjänsten. Följ länken och läs mer.

 

Riktlinjer och regler för Tyresövallen är

 

 • Föräldrar, anhöriga och supportrar stannar hemma
  Om barnen är små och behöver stöd från sin förälder är det såklart okej att följa med men se till att vara så få som möjligt. Antalet personer som tillåts vara på idrottsplatsen är begränsat.
 • Ingen ska spela eller vara närvarande om man har symtom
 • Var extra noga med handhygien
 • Omklädningsrummen är stängda – Byt om hemma
 • Samling sker utomhus
 • Undvik att hälsa på varandra
 • Håll avstånd till varandra
 • Visa större respekt för andra människor än vanligt

 

 

Toaletter och kranar för vattenpåfyllning finns på idrottsplatsen, vi kommer prova att ha vår servering öppen men med restriktioner kring hur många kunder som får vistas där samtidigt och att all förtäring sker utomhus.

 

Vår önskan och förhoppning är att du som tagit emot denna information hjälper oss att sprida den till de som det berör. Då kan vi hjälpas åt att följa de riktlinjer och regler som finns i och med Covid-19, minimera smittspridningen och därmed också fortsätta få spela fotboll tillsammans.

 

Varmt välkomna alla spelare och ledare till en ny säsong på Tyresövallen!

Erbjudande till våra medlemmar
2020-04-09 12:35

På grund av den annorlunda tid vi lever i nu med Corona-krisen, så vill vi i Tyresö FF göra allt vi kan för att stötta våra fantastiska medlemmar och för att våra barn och ungdomar ska kunna känna glädje till fotbollen och till allmän fysisk aktivitet.

 

Som ett led i detta har vi erbjuder vi nu vår nya satsning Träna mera kostnadsfritt under våren. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig.

Information med anledning av Coronavirus - 7 april
2020-04-07 15:46

Hej TFF:are,

Inför S:t Erikscupens start på Tyresövallen den 18 april finns det en del saker att ta hänsyn till för dig som förälder, anhörig och supporter. Du kan läsa om dessa via denna länk.

Först och främst hoppas vi utifrån det rådande läge med anledning av covid-19 att du och din familj mår bra.

 

De senaste dagarna har det svängt rejält i information och besked från t ex Stockholms Fotbollförbund. Vi följer dagligen händelseutvecklingen och diskuterar åtgärder och hur vi ska applicera de förhållningssätt som våra styrande organ bestämmer att vi ska följa.

Det är glädjande att Folkhälsomyndigheten så tydligt värderar barns och ungdomars idrottande högt och vill att verksamheten ska fortsätta, självklart med stor hänsyn till de regler och riktlinjer som gäller för att vistas i samhället. Vi tycker också att det är viktigt att barn och undomar dels få ha kvar möjligheten till rörelse men också det sociala sammanhanget som idrottande innebär.

 

Vi förstår att det i dessa tider finns behov av riktlinjer att följa.

Vi vill därför med dessa rader förtydliga vad som gäller i föreningen:

 

För spelare

i träning

 • Stanna hemma om vid sjukdomssymptom
 • Byt om hemma
 • Dela ALDRIG flaska eller annan utrustning med någon annan spelare
 • Sköt din hygien: tvätta händerna ofta och använd gärna handskar när vid träning

 

I match

 • Tillsvidare så hälsar vi inte på varandra, motståndare eller domare på traditionellt vis

 

För ledare

Träning kan bedrivas på samma sätt som vanligt. I de lag/grupper där vi har ett stort antal spelare så rekommenderar vi träning i flera mindre grupper och att inte alla behöver ha samling samt avslutning tillsammans. Sett till övningsval kan man fundera kring en större andel av passet med övningar där spelarna inte har lika mycket fysisk kontakt som tex vid spelövningar på liten yta. Detta är inga krav utan saker som kan vara värt att tänka på.

 

 • All samling ska ske utomhus
 • Se till att spelare och ledare håller avstånd till varandra
 • Träna gärna på saker som inte innebär fysisk kontakt, använd gärna Supercoach som tips på sådan träning
 • Planera gärna för träningsmatcher men bjud in närliggande lag (Hanviken, Älta, Vendelsö osv). Starten för seriespelet är i dagsläget framflyttad till som tidigast 17 april och definitivt besked om detta kommer under början av nästa vecka.
 • När ni spelar, använd gärna möjligheten att streama era matcher via SolidSport så era supportrar kan följa er. Kontakta kansliet om ni vill veta mer om tjänsten!

 

För föräldrar

 • Avhåll er från att närvara vid träning och match. Detta gäller även syskon och andra släktingar. Om ni närvarar säkerställ då att ni håller avstånd till andra åskådare.
 • Om ditt barn visar någon som helst symptom är det viktigt att hen stannar hemma från verksamheten
 • Det är inte möjligt att spela fotboll utan att någon form av fysisk kontakt uppstår. Känner du dig osäker är det du som fattar beslut om ditt barns deltagande. Genom våra ledare gör vi allt för att minimera risken för smittspridning och kom ihåg att det är bra med fysisk aktivitet för våra barn.

 

En förutsättning för vår verksamhet, oavsett dagens situation, är våra fantastiska ledare. Varje dag bedrivs verksamhet på våra planer och det är såklart inte möjligt utan denna insats från frivilliga föräldrar och andra vuxna. Tänk på det nästa gång du har kontakt med ditt barns ledare, tala gärna om för dem hur uppskattad deras insats är!

 

 

Vad händer just nu?

 • Innevarande vecka arrangerar vi Påskcamp måndag-onsdag. Verksamheten kommer att vara anpassad efter de regler och riktlinjer som gäller.

 

 • Vi kommer inom kort att dra igång Träna mera, en efterfrågad verksamhet från de som vill träna mer än vad lagets egna verksamhet erbjuder. Vi kommer att erbjuda fritt deltagande i denna verksamhet under hela våren och mer information om det kommer inom kort. Dock kommer antalet platser att vara begränsat med hänvisning till rådande situation.

 

 • Om seriespelet påverkas under våren kommer vi tillsammans med närliggande klubbar och inom ramarna för direktiven att verka för att skapa en så bra och vanlig verksamhet som möjligt med många matcher mot närliggande lag.

 

 • Alla fysiska möten skjuts på framtiden. Föreningens årsmöte kommer att hållas så snart möjlighet ges.

 

Som tidigare gäller att hålla sig uppdaterad om hur situationen förändras och ev. nya riktlinjer beslutas. Några exempel är krisinformation.seFolkhälsomyndigheten och Stockholms Fotbollförbund.

Fotbollscamp på påsklovet
2020-04-02 00:20
Under påsklovets inledande tre dagar arrangerar vi fotbollscamp på Tyresövallens konstgräsplaner för dig som är mellan 8 - 13 år och det sker samtidigt som våren sägs komma till oss!

Missa därför inte att anmäla dig och passa på att möta värmen tillsammans med oss på Tyresövallen. Här kan du läsa mer och anmäla dig.
Brand på Tyresövallen
2020-03-25 10:46

Natten till onsdagen drabbades ett omklädningrum på Tyresövallen av brand. Som tur var fick räddningstjänsten vetskap om branden tidigt och kunde begränsa skadorna på ett fantastiskt sätt. 

De närmaste dagarna kommer sanering och planering av återuppbyggnad ske och vår verksamhet som sker i lokalerna kan komma att påverkas, däremot inte vår fotbollsverksamhet. Till en början kommer våra lokaler att vara stängda för all verksamhet under tiden brandröken ska tas bort. Uppskattingsvis kommer det ta resten av veckan.

 

Idrottsfritids får stort stöd från kommunen och Tyresö Handbolls motsvarighet och verksamheten fortsätter fast på annat håll.

 

Har du redan bokat eller behöver boka någon lokal för möte hör du av dig till oss via e-post eller telefon (kontaktuppgifter här). Samma sak om du behöver komma i kontakt med någon av vår personal på kansliet, kontakta oss innan du har för avsikt att komma förbi.

Coachintervju med Victoria Sandell
2020-03-22 11:11

Vi startar såklart med en klassisk faktaruta

 

Namn & Ålder – Victoria Sandell, 42

Bor - Farsta Strand

Position (när du var aktiv) – Jag var mestadels forward, men spelade ibland som släpande forward/offensiv mittfältare.

 

Vad var dina Styrkor som spelare? – Min spelförståelse men även att jag var en målgörare och gjorde många assister.

Vad är dina styrkor som tränare? – Det finns absolut mycket att jobba på, man är inte färdigtränad. Men jag skulle säga att jag har en bra spelförståelse som jag tror kan vara en fördel, är engagerad och vet vad som krävs. Jag gillar också att jobba i team, vilket jag tycker är en styrka. Jag är inte bäst på allt, utan jag vill att alla i teamet ska använda sina styrkor för att skapa det starkaste teamet. I den moderna fotbollen så jobbar många i team. För mig är det självklart att använda Kicki (Bengtsson), Peter (Thörnqvist) och Stefan Asp olika styrkor.

Förebild på fotbollsplanen? – Jag hade Zidane som förebild, sen gillade jag också Van Basten. Det visades inte så mycket damfotboll på TV när jag växte upp, Det var först när jag tittade på VM 1995 som jag insåg att det fanns många duktiga tjejer. Damfotboll har först de senare åren blivit lättare tillgängligt i tv och på andra plattformar.

Förebild på tränarbänken? – Jag försöker plocka styrkorna och det jag tyckte om från tränarna jag själv hade, Marika Domanski Lyfors (Victorias förbundskapten), och Thomas Dennerby Djurgården/Älvsjö och Förbundskapten, Anders Johansson (Victorias tränare i Älvsjö). Både Marika och Thomas är skickliga coacher, och Anders är också en väldigt skicklig tränare. Jag brukar säga att det var extra träningen med Anders 2002 som möjliggjorde framgången i VM 2003, som jag också tycker var mitt bästa år. Om jag kan mixa det bästa från dem så tror jag att det kan bli bra. Sen vet jag inte om jag lyckas!

Favoritklubb – Det är Manchester United - Det är pappas fel! Pappa har alltid gillat United och då har det blivit så att jag också gillar dem. Även Kicki är United supporter, vilket kul!

 

 

Lite mer tävlingsinriktade frågor inför seriestarten som ska starta om några veckor.

 

Tre spelade träningsmatcher hittills plus en tävlingsmatch, vad kan du säga om dem? (Intervjun gjordes innan BP matchen)

Vi har mött Enskede (Vinst 5-1), Segeltorp (Vinst 4-0) och senast hade vi Sollentuna (Vinst 3-1). När vi spelade mot Sollentuna lyckades vi väldigt bra med vårt försvarsspel, vilket är väldigt kul då vi har jobbat på det under flera veckor. Jag tror ett starkt försvarsspel är nyckeln till ett bra anfallsspel, om vi ligger rätt försvarsmässigt har vi många spelare med oss i anfall när vi vinner boll.

 

Hur känns laget såhär under försäsongen ? – Vi har haft en ganska tunn trupp under försäsongen pga. Skador och skavanker och vi ligger på ungefär 12-14 spelare på träningarna, vilket inte alltid är optimalt. Jag hoppas att alla är tillbaka till seriestart, men hoppas såklart att det sker tidigare. Vi har kommit igång med rotationsträning för våra juniorer, det finns väldigt många duktiga spelare. Många juniorer har även spelat matcher under försäsongen.

 

Några nyförvärv in eller påväg in?

I dagsläget har vi fyra nyförvärv. Evelina Ihl och Leila Baiche som både är mittfältare och kommer från Älvsjö, Evelina kör däremot just nu rehab. Sen har vi Klara Grahn som är forward från Notviken, som även har bakgrund i Piteå och Karolina Sundberg har också kommit in och är målvakt och från Mälarhöjden.

 

Nu ställdes ni mot Newroz borta i Victoria Cup för en vecka sedan, vad kan du säga om den matchen? Tog du med dig något speciellt från matchen?

Vi vinner med 16-4 trots att vi får 4 straffar mot oss innan matchen. Viktigt att påpeka är att de inte gör fyra straffmål mot oss, utan vi slarvar och släpper in ett spelmål. Det vi tar med oss från matchen är att vi vinner andra halvleken med 10-0 och fortsätter att spela anfallsfotboll. Även kul att påpeka att vi har fyra juniorer med oss, där två av dem startar matchen. Elsa (Bengtsson) gör fyra mål och visar på en måltjuv, Sara (Frigren) en väldigt duktig spelare som är skicklig med boll med bra spelförståelse. Linnea (Stridsberg), Anna (Tiricke) som gjorde också väldigt bra från sig.

 

Vilka förväntningar ska vi ha på Tyresö FF i årets division 1?

Vi ska sätta specifika mål under träningslägret men vi vill så klart inte hamna på en sämre placering än förra året då vi hamnade trea.

 

Vi tackar Victoria för att hon tog sig tid att medverka på denna intervju, håll utkik efter fler intervjuer.

Ni kommer bland annat få läsa om dessa..

* Niclas Thomasson (Tyresö Herrar)

* Josefin Lindberg (Tyresö Damer)

* Jeeppe Mauritzson (Huvudtränare Tyresö Herrar)

och mycket mer. 

Se även till att kolla in våra seniorslags sociala medier, där uppdateras allt från matchresultat till uppladdnind innan. 


Förlust borta på Grimsta IP
2020-03-22 10:54

Gårdagens match för våra damer borta på Grimsta IP var allt annat en enkel. Hemmalaget satte en hög press direkt och gör det bra. Kollektiv press brukar ju ofta vara ett effektivt sätt och Tyresö får bekänna färg flera gånger i inledningen av matchen. Med ett behärskat lugn reder de ut farligheterna som uppkommer.

 

Tyresö förivrar sig inte utan spelar lugnt och metodiskt. 12:e minuten fin boll från Moa Nilson Barkenheim upp till Klara Grahn som tydligt visat var hon vill ha bollen. Skottet från distans går tyvärr utanför målramen. I den 16:e minuten gör hemmalaget mål efter en dåligt slagen bakåtpass och en frispelad BP spelare. Jempa Bakai kommer återigen bra ut och gör sig stor men det blir istället för avslut, en pass snett inåt bakåt och i öppen kasse gör BP 1-0. Vi går mot pausvila men i den sista minuten blir det lite för plåttrigt spel i backlinjen och Tyresö sätter sig själva i svår situation mot ett högt pressande BP. Det resulterar i att hemmalaget ökar på sin ledning innan domaren blåser för halvtid till 2-0. Inte oförtjänt alls då BP haft de i särklass farligaste chanserna.

 

Hemmalaget gör 3-0 på en fin djupledsboll genom Tyresös försvar och helt frispelad gör BP spelaren inget misstag. 30 minuter kvar och Tyresö försöker verkligen men har riktigt svårt att komma till några riktigt klara målchanser. I den 68:e minuten kommer så chansen efter ett riktigt fint väggspel. Dock blir sista passen till offsidestående spelare och chansen uteblir. Istället kontrar BP men Karro Sundberg är på alerten och kan rensa undan. Tyvärr blir det ytterligare en chans för BP ett par minuter senare och ytterligare ett friläge. Välplacerat skott och 4-0.

 

I den 80:e minuten kommer reducering. Julia Salander spelar ut till Alma Stridh på högerkanten. Hon slår ett långt inlägg där Ida Ahlbom möter upp och trycker in bollen högt i mål 4-1. Riktigt snyggt mål faktiskt.

2 minuter senare får Alice Bergström en gratis boll i straffområdet. Hon vänder bort försvararen och placerar snyggt in bollen vid första stolpen 4-2. Vi går mot full tid men i sista spelminuten får BP ytterligare ett friläge när backlinjen hackar lite och offsiden upphävs. Alma Stridh gör ett fantastiskt hemjobb och lyckas få till en inspark för Tyresö istället för avslut BP. Matchen slutar 4-2 till hemmalaget och det var nog ett ganska rättvist resultat.

 

Nästa match är på lördag 28/3 kl 11.30 på Tyresövallen. Då kommer Stureby FF/Södersnäckorna på besök.

 

Vi ses där!

Avancemang i Stockholm Cup
2020-03-22 10:38

Gårdagens match vs IFK Österåker (div2) på ett blåsigt och svårspelat konstmatta på Åkersberga IP blev inget skönspel från något av lagen men Tyresö har bra kontroll på händelserna och går till halvtid med 0-1 efter att Dibba tryckt dit bollen från 11 meter.

I början av andra får TFF till en effektiv omställning och 0-2 görs av Thomasson, efter det tar IFK Österåker över mer och mer lyckas reducera på straffretur och kvittera efter 85 minuter.

Då det var Stockholm Cup så resulterar ett oavgjort resultat direkt i en straffläggning (5 st). Hjälten för dagen är 16-åriga målvakten Isak Holmberg som räddar 3 straffar under matchen (varav 2 under straffläggningen).

Målskyttar: M.Dibba (Straff), N.Thomasson
Straffskyttar: J.Kolarczyk, R.Lindström, H.Andersson, P.Moro & M.Dibba

 

Slutresultatet blir 4-6 (2-2, fulltid) och Tyresö FF avancerar vidare i cupen.

Tyresö FFs Riktlinjer med anledning av Corona
2020-03-16 11:16

Svenska Fotbollsförbundet har skickat ut direktiv till fotbollsklubbarna i Sverige med direktiv. Därför uppdaterar vi nu våra riktlinjer baserat på förbundets ställningstagande.

Föreningens prioritet är att i nuläget bidra till samhällets ansträngningar att begränsa ytterligare smittspridning. Vidare är det föreningens mål att ordinarie verksamhet så långt som det är möjligt, ska fortsätta som vanligt. Dessa riktlinjer ska vara ett stöd för att kunna uppnå detta mål. 


Riktlinjer:

 • Ordinarie verksamhet fortsätter med undantagen nedan, som vanligt
 • Handhälsningar före, under och efter träning och match bör undvikas
 • Spelare, ledare och andra deltagare som uppvisar förkylningssymptom får inte delta i verksamheten på plats
 • Kom i möjligaste mån ombytt till all verksamhet
 • Möten som inte är nödvändiga för att verksamheten ska kunna fortsätta bör skjutas upp eller hållas via telefon eller motsvarande
 • Svenska fotbollsförbundets utgångspunkt är i förbundstävlingar i seniorfotboll ner till div.1, dam och div. 3, herr ska tillsvidare genomföras
 • Förbundstävlingarna ska genomföras utan publik. Detta betyder i de aktuella fallen att funktionärer samt företrädare för myndigheter och media kommer att tillåtas närvara
 • Särskild bedömning behöver göras vid nationella tävlingar som kräver att lagen behöver resa
 • I enlighet med rekommendationer från Utrikesdepartementet avråds helt från utlandsresor

 

Föreningen bevakar och håller sig uppdaterad kring de rekommendationer som släpps från berörda myndigheter och andra aktörer. Föreningen kommer att följa beslut, anvisningar och rekommendationer från svenska myndigheter och är beredda att agera utifrån deras riktlinjer. Det sker som bekant uppdateringar kontinuerligt och osäkerheten är stor, där tidigare beslut, råd och riktlinjer kan komma att ändras snabbt. 

 

Avslutningsvis vill föreningen framhålla att fotbollen fortsatt ska vara en positiv kraft i samhället som bidrar till välmående, sammanhållning samt är en källa till glädje och skratt.

Inställd träningsmatch för damerna
2020-03-14 10:12
Dagens match (start 11:30) för damlaget mot Djurgården är inställd.
Lagfotografering inställd
2020-03-13 11:01
Tillsammans med många inblandade parter har vi beslutat att ställa in den planerade lagfotograferingen 14-15 mars och nytt tillfälle kommer att bestämmas och kommuniceras senare.

Hjälp oss gärna att meddela detta till dina lagkamrater så att alla får vetskap om beslutet.
Information med anledning av Coronavirus - 12 mars
2020-03-12 08:18

Under de senaste dagarna  ändrade Folkhälsomyndigheten risken för smittspridning i Sverige från måttlig till mycket hög. Den rekommendation som nu ges är att alla som har luftvägssymtom (även lindriga sådana) ska avstå sociala kontakter som riskerar att sprida smitta. Detta gäller oavsett om du går i skolan eller arbetar och självklart också i vår fotbollsverksamhet.

 

Med anledning av den nya rekommendationen från Folkhälsomyndigheten vill vi uppmana alla som har luftvägssymtom att inte delta i vår verksamhet förrän symtomen är helt borta. Ni som stannar hemma ska sjukanmäla er på samma sätt som vanligt genom att meddela din ledare.

 

Vi vill informera om att det har konstaterats att Tyresöbor med koppling till vår verksamhet blivit smittade av Covid-19 viruset. De har inte visat några tecken på symptom och bedöms därför inte sprida viruset vidare och deltar inte heller i vår verksamhet sedan en tid.

 

Precis som tidigare är det viktigt att du håller dig uppdaterad om hur situationen utvecklas. För att göra det enkelt för dig att göra det kan du följa Folkhälsoinstitutets information som uppdateras hela tiden. Du hittar den här.

Vardera träningsmatcher för våra seniorer
2020-03-06 20:22

Imorgon lördagen den 7 mars spelar först våra herrar träningsmatch mot division 3 laget Västerhaninge IF, med avspark klockan 11:30 på Tyresövallen. Ett jättebra tillfälle för våra ungdomar att komma upp och visa upp sig. Kan du inte närvara så livesänder vi såklart matchen på https://solidsport.com/tyresoff-herr/g/la2w8ysu

 

Efter du sett klart på den fighten så kan du ta dig till Sollentuna fotbollshall för att se på våra damer som kommer från en förkrossande 16-4 vinst i Victoria Cup och ska nu ta sig an Sollentuna FK som tidigare säsong spelade i Division 1 Norra Svealand.  Avspark är 14:00 

Målkalas för våra damer!
2020-03-05 16:07

Första omgången i Victoria Cup för Damerna och motståndet för dagen var Newroz FC.

Då de ligger i div 5 hade de inte mindre än 4! bonus straffar före matchen. 4 väldigt välslagna straffar men där Jempa Bakai i målet ändå kunde ta 1 av dem och innan domaren blåser igång spelet så leder hemmelaget med 3-0

Det märks tydligt att Newroz tänkt spela en defensiv fotboll och om möjligt satsa på kontringar. Tyresö får dominera totalt i bollinnehav och spel. Det är dock väldigt trång ju närmare målet Tyresö kommer och det är svårt att komma till några riktigt farliga avslut. I den 11:e minuten kommer ändå reduceringen. Ida Bengtsson skott från straffområdslinjen efter fint förarbete på vänsterkanten. Ett par minuter senare dags igen. Josefine Lindberg slår en fin boll upp mot en framrusande Elsa Bengtsson. In i straffområdets högra sida och där gör hon inget misstag utan trycker in sitt första mål vid den främre stolpen. Elsa Bengtsson får ytterligare en fin chans när hon centralt kommer fri i straffområdet. Makalös räddning av Newroz målvakten och returen går till Ida Ahlbom som tyvärr träffar ribban. 23:e minuten nu och nära kvittering. Skott återigen i ribban och sen studsar bollen på lite ben innan bollen rensas undan. Tyresö spelar lugnt och metodiskt mot en köttmur av vilt kämpande Newroz spelare. Lite oturligt för hemmalaget så slår de in bollen i eget mål i den 28:e minuten efter fint inspel från vänsterkanten av Leila Baiche. Ett par minuter senare så tar Tyresö Ledningen genom Alice Bergström. Helt otippat och från klar himmel så kan hemmalaget kvittera minuten senare då hela Tyresö står och sover lite. Det repareras omgående och ledningen tas återigen i den 32:a minuten när Alice Bergström serverar Leila Baiche en djupledsboll. I straffområdet placerar hon säkert bollen i mål till 4-5.

Nwroz sticker upp ytterligare några minuter senare och har ett friläge istraffområdet men Alma Stridh låter dem inte komma till avslut utan gör ett fantastiskt jobb och med en perfekt brytning kan slå bort bollen. Innan domaren blåser för haltidsvila gör Elsa Bengtsson sitt 2:a mål för dagen efter att Liela Baiche med otrolig fart kommit runt på kanten och spelat in bollen i straffområdet till Elsa som gör 4-6.

Andra halvlek fortsätter som den första. Sofie Thörnqvist som kommit in nu får bollen tämligen omgående och trycker från distans in bollen i mål till 4-7. Resten av halvleken blir en lång målkvalkad. Trots ett idogt kämpande Newroz ramlar målen in titt som tätt och när domaren blåser av matchen står det inte mindre än 4-16 till Tyresö FF.

Målskyttar:

Alice Bergström 4, Elsa Bengtsson 4, Julia Salander 2, Ida Ahlbom 2, Ida Bengtsson 1, Leila Baiche 1, Sofie Thörnqvist 1,

 

Båda laget ska ha en stor eloge. Newroz FC för att de kämpade och slet hela matchen trots att målen ramlade in. Tyresö för att de spelade sitt spel och med hela laget aldrig slutade anfalla.

Återigen måste man även lyfta fram de unga spelarna från FJ-A födda -05. Anna Tiricke, Elsa Bengtsson, Linnea Stridsberg och Sara Frigren. De spelar med sån självklarhet och lugn och kommer bli till stor nytta i Tyresö FF i framtiden.

Nästa match i Victoria Cup blir mot vinnarna i matchen mellan Bele Barkarby och Sollentuna. Även den på bortaplan.

Tävlingsmatchpremiär för våra damer
2020-03-04 12:30

Idag spelar vårt damlag sin första tävlingsmatch när de kliver in i Victora Cup, Newroz FC står för motståndet. Noterbart är att i truppen inför kvällens match finner vi inte två, inte tre utan fyra stycken spelare som är födda 2005. Ett par spelare från vårt FJ-lag har dessutom testat vingarna genom träningar med seniorlaget under vintern, och fler kommer få chansen eftersom konkurrensen inom FJ-Truppen är precis lika tuff som den behöver vara.

 

En rolig nyhet som bevisar detta är att 6 stycken tjejer fortfarande är med i de pågående uttagningarna till Distriktslaget för F05, noterbart är att enbart BP har fler antal spelare (7st). Totalt är 40 utespelare kallade till två träningsmatcher nästa vecka. Om våra tjejer hänger i och fortsätter ta för sig på samlingarna finns det chans att ett par av dem får spendera en vecka i Halmstad i juni.

Seniorlagens enda match i helgen
2020-02-28 15:15
Tyresö FF vs FC Stockholm Internazionale

Då damlaget har spelledigt i helgen pga stundande cupmatch samt träningsmatch nästa vecka/helg så kommer det på seniornivå spelas endast en match, och detta är inte vilken match som helst.

Imorgon kl 13.30 gästas vi av förra säsongens konkurrent FC Stockholm Internazionale i en spännande träningsmatch på Tyresövallen. Senaste gången lagen möttes på vallen blev det en förlust med 1-4.

 

Hoppas att du kan och vill komma ner och se herrarnas fight, OM inte så kommer vi självklart livesända matchen på solidsport.

Följ länken nedan bara

https://solidsport.com/tyresoff-herr/g/ehdccaps

Träna fotboll på sportlovet
2020-01-31 13:58

Tyresö FF arrangerar varje år ett flertal camper i samband med skollov. De är till för spelare som vill passa på att utveckla sina fotbollsegenskaper under ledning av nya och duktiga instruktörer.

 

På sportlovet kör vi under tre dagar eftermiddagspass där vi varierar innehållet mellan färdighets- och spelövningar med syftet att utveckla dina tekniska kunskaper.

Camperna är öppna för spelare mellan 8-13 år.

 

Klicka för att anmäla dig och läsa mer.

Tyresö FF satsar för framtiden
2020-01-02 17:55

2020 står för dörren och med det nya året kommer det hända en hel del i föreningen. Göran Persson, vår senaste medarbetare på vårt kära kansli, meddelade under hösten att han kommer att gå vidare i sin yrkeskarriär och slutar sin tjänst efter ST Cupen. Göran har varit en otrolig kraft som vi uppskattar att vi fått ha med i vårt team och såklart är det ledsamt att han väljer att sluta men samtidigt skickar vi med alla lyckönskningar till hans fortsatta jobbkarriär. Vi är trots allt mycket glada för att han kommer att fortsätta med sitt engagemang med flickor födda 2006 och även vara en stöttepelare i vår nya sportgrupp.

 

Under 2019 har styrelsen arbetat med att utveckla föreningens organisation för att matcha framtidens kravställning på en modern förening. Ett resultat av detta är att slå samman våra sportkommittéer till en gemensam sportgrupp och med ett tydliggjort uppdrag att leda hela vår sportsliga verksamhet framåt kommer Jeppe Mauritzson att ansluta till vår organisation från och med årsskiftet. Jeppe kommer tjuvstarta sitt uppdrag och besöka flera av våra lag under ST Cupen. 

 

Jeppe är 37 år gammal och har arbetat med fotboll på heltid sedan 2006. Mestadels har han arbetat i Stockholmsklubbarnas pojkakademier (AIK, BP och Hammarby), men även med seniorfotboll de två senaste i åren i Piteå IF. ”- Jag brinner för utveckling och utbildning av fotbollsspelare i alla åldrar och nivåer, vilket gör att jag ser väldigt mycket framemot att få påbörja mitt arbete i Tyresö FF!” sa Jeppe när vi träffade honom senast!

 

Vi ser också fram emot att Jeppe drar igång sitt arbete. Förutom att träffa våra lag kommer fokus ligga på att bygga en stark sportgrupp som tillsammans ska arbeta med att säkerställa en god tillväxt och gedigen fotbollsutbildning i Tyresö FF. En annan viktig del av Jeppes uppdrag i föreningen är att han kommer vara herrlagets huvudtränare. Det blir ytterligare ett viktigt steg för oss i ambitionen att fostra och förbereda många av våra duktiga och ambitiösa juniorer för att ta steget upp till våra seniorlag.

Har du några frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta kanslichef Robert Frinell, robert.frinell@tyresoff.se eller ordförande Stefan Osmund, stefan.osmund@tyresoff.se.

ST Cupen är igång
2019-12-27 14:39

Allas vår stolthet ST Cupen, en av världens största Futsalturneringar, är igång. Under jullovet spelas det fotboll i nästan 500 timmar i våra fina hallar runt om i kommunen. Insatsen från alla fantastiska föräldrar till våra fotbollsspelande barn gör det möjligt för alla barn och ungdomar att få delta i vinterns höjdare på hemmaplan!

 

Ladda ner SolidSport-appen och följ dina Tyresö FF-lag, få uppdateringar när de spelar och se matcherna både live och i efterhand.

När du har möjlighet, passa på att besöka hallarna och se på all fantastisk fotboll som våra lag visar upp. Våra serveringar i hallarna är kontantfria!

God Jul
2019-12-23

Tyresö FF önskar alla en riktig God Jul 

 

Vi ses under ST Cupen, i en hall nära dig

Julklappserbjudande - ST Cupen
2019-12-17

HO HO HO! 🎅🎄

 

Vi har den perfekta julklappen till dina nära och kära 🎁

 

Köp den här: Årets Julklapp

 

Ge bort ett presentkort i julklapp till någon du tycker om!
Presentkortet ger tillgång till livesändningarna för alla matcher i ST Cupen. Repriser ingår även exklusivt i paketet och dessutom finns möjligheten att ladda ner matcherna i efterhand.

ST Cupen närmar sig
2019-11-12

Anmäl ditt lag till vinterns roligaste futsalturnering

ST Cupen är en av Stockholmsfotbollens roligaste turneringar, en perfekt uppstart på den kommande säsongen. I fyra fantastiska idrottshallar i Tyresö kommun spelas över 1500 matcher under hela jullovet.

ST Cupen är en turnering som är öppen för nästan alla, det finns 37 klasser att välja mellan. 

Sista dag för anmälan är 30 november, möjligheten att anmäla sig till en klass kan stängas innan dess om klassen blir full.

ST CUPEN

 

Vi Livesänder alla matcher

Tillsammans med vår samarbetspartner Solidsport så kommer vi att livesända alla matcherna i alla våra hallar och redan nu kan du köpa Early Bird

Få tillgång till alla livesändningar från ST Cupen 19/20, live och i efterhand med All Access-paketet. Repriser ingår exklusivt och abonnemanget är giltigt till och med 2020-06-15. Nu till Early Bird-pris 149 SEK (ord. 179 SEK) fram till den 30 november!

Early Bird

Victoria Cup Final
2019-10-03
Matchstart 13:00 Boovallen

På söndag spelas det final i Victoria Cup på Bovallen 

 

Våra damer som är regerande mästare åker till Bovallen för att försvara pokalen, pokalen ska med tillbaka till Tyresövallen.

 

Damerna kommer att gå in med sina trogna bollflickor och Boo kommer gå in med sina bollflickor, kommer bli ett fantastiskt evenemang och en fest ni inte vill missa.

 

ALLA TILL BOOVALLEN 

 

Söndag 6/10 med matchstart kl 13 men kom i tid så ni inte missar inmarschen. 

 

VI SES PÅ BOVALLEN

Tyresö FF Höstcup
2019-09-16

Avsluta säsongen på bästa sätt på Tyresövallen helgen den 5-6/10 för tjejer & killar födda 2007, 2010 & 2012

 

Turneringen för er som vill prova på nästa års spelform och anmälan till turneringen hittar ni HÄR

Tyresöfestivalen
2019-09-12

Tyresö FF på Tyresöfestivalen SÅKLART                                                                         

Tyresöfestivalen arrangeras lördag 14 september klockan 12.00–17.00 i Stadsparken nära Tyresö centrum. Här samlas Tyresöbor, föreningar, lokalpolitiker och kommunala verksamheter för dialog, prova på-aktiviteter och nöjen.

 

Självklart är Tyresö FF på plats med en hel del aktiviteter och du hittar oss på ängen bredvid parkourparken. Vi slår upp portarna kl. 12 och vi hoppas att du besöker oss.

 

Vad händer under dagen?

-3v3 turnering vid Nyboda planen med start kl. 14, finalen spelas i den uppblåsbara fotbollsplanen nere vid parkourparken. Alla är välkomna att delta oavsett ålder & kön. Anmälan görs på plats i TFF tältet

-Spela fotboll i den uppblåsbara fotbollsplanen

-Testa dina skills i fotbollsdart, en gigantisk darttavla finns på plats

-Smartgoals tävling, vem är snabbast i teknikbanan med boll? Tävlingen pågår mellan 12-16, vinnaren kammar hem spelet Fifa19/PS4

-Specialerbjudande på TFFs Guldkollektion, passa på att shoppa supporterprodukter under dagen  

 

För att läsa mer om Tyresöfestivalen och vad som sker den aktuella dagen så klickar du här

 

Svenska Cupen den 18/9 TFF-AIK på Tyresövallen kl 19


Bajen till Tyresövallen
2019-08-09
Kom och stötta vårt damlag

Onsdag den 14/8 möter vårt damlag Hammarby i Svenska Cupen kl 20,15 på Tyresövallen

 

Ett Hammarby som ligger tvåa i Elitettan och våra damer behöver vårt stöd på Tyresövallen, bollen är rund och allt kan hända 

 

Så ta er ner till Tyresövallen onsdag den 14/8, tillsammans skapar vi den gula väggen och såklart ska vi ha fler TFFare på plats än bajare

 

Kan du inte vara på plats så livesänder vi matchen via solidsport, till sändningen

 

Hoppas vi ses

Arbete mot matchfixning
2019-08-07
Foto: Claus Meyer

2019 var året då Tyresöfotbollen och vårt herrlag efter en lång väntan var tillbaka i fotbollens finrum division II. Ett intressant år väntade med många spännande matcher med motståndare som Assyriska, Enskede och Haninge bland många andra. Under säsongen har vi nåtts av spekulationer kring uppgjorda matcher i vårt herrlags serie, division II Södra Svealand och efter den senaste tidens rapportering i media vill vi dela med oss av vår syn på vadhållning och matchfixning.

 

De senaste årens utveckling inom spelbolagsbranschen har möjliggjort spel inte bara på de vanliga högsta serierna, det finns även väldigt många bolag som erbjuder spel på lägre serier och då inte minst de där våra seniorlag spelar. Under sommaren har Svenska Fotbollförbundet begärt av Spelinspektionen att de ska stoppa spel på matcher i division II Södra Svealand. Spelinspektionens tolkning av lagen omöjliggör ett sådant beslut varför ansvaret helt faller på respektive spelbolag. I skrivande stund har Svenska Spel valt att ta bort serien från sitt utbud.

 

Tyresö FF ställer sig såklart bakom Svenska Fotbollförbundets arbete för att motverka matchfixning. Sedan ett par år har vi arbetat med egna riktlinjer kring spel på matcher där vi har någon form av koppling. Spelare och ledare i våra representationslag har informerats om hur föreningen ser på saken och har skrivit under att man tagit del av och förstått dessa regler.

 

Läs gärna vår policy för vadhållning tillsammans med dina föräldrar här, där hittar du även alla våra riktlinjer och policys.


Supercamp V33 på Tyresövallen
2019-07-20

Tillsammans med Supercoach och deras erfarna, professionella
tränare erbjuder vi dig nu chansen att utvecklas som fotbollsspelare
under fem dagars Supercamp på Tyresövallen.


Antalet platser är begränsat, först till kvarn gäller.

 

Till anmälan

Camp V25 på Tyresövallen
2019-06-11

Fortfarande finns det platser kvar till Camp V25 på Tyresövallen

 

Huvudledare för Camp V25 är våra herrlagsspelare Mattias Andersson & Nicklas Thomasson, med sig har dom noga utvalda spelare från Tyresö FF som utgör teamet i denna 3 dagars campen. Camp V25 anmälan

 

Vi påminner även om Supercamp V33 tillsammans med Supercoach och deras erfarna, professionella tränare erbjuder vi dig nu chansen att utvecklas som fotbollsspelare under fem dagars Supercamp på Tyresövallen. Camp V33 anmälan

En sorgens dag för svensk fotboll
2019-06-05
Foto från svenskfotboll.se
Idag skänker vi en tacksamhetens tanke till Lennart Johansson och hans familj för Lennarts gärning för Svensk fotboll under otroligt många år. Läs mer om vad han gjort och betytt för fotbollen både i Sverige och i världen på svenskfotboll.se.
Tyresö FF ordnar sommarjobb - i år igen
2019-06-04

Ett led i att skapa bra förutsättningar för föreningens äldre ungdomar att prova på ledarskap är vår satsning på aktiviteter i sommar. Tillsammans med Tyresö Kommun och Stockholmsidrotten planerar vi att skapa mängder med arrangemang under sommaren och till dessa behöver vi ambitiösa sommarjobbare med intresse för ledarskap av barn och ungdomar. Självklart när Tyresö FF är ”på stan” och arrangerar aktiviteter handlar mycket om fotboll, men vi tänker bredare än så och därför är det en fördel om du är allmänt idrottsintresserad.

 

Vi söker ett antal ungdomar, både tjejer och killar, till olika arrangemang under hela sommaren, du behöver vara född mellan 2001-2003 och personer som är skrivna i Tyresö kommun har förtur.

Sista ansökningsdag är 16 juni 2019.

 

Vi erbjuder anställningar i både föreningens regi och förmedlar sommarjobb till en aktivitetssatsning i samarbete med Tyresös Fritidsgårdar och i det senare fallet blir Tyresö Kommun din arbetsgivare. Vi erbjuder flera olika uppdrag, gemensamt för samtliga är att det handlar om maximalt 90 timmar per person. Vi tillämpar individuell lönesättning.

 

För varje uppdrag kommer en obligatorisk utbildning/information att arrangeras en vardagskväll i juni.
 

Välkommen att ansöka om ett sommarjobb tillsammans med Tyresö FF, fyll i formuläret som du hittar via denna länk.

Vårfestival på Tyresövallen
2019-04-24

Den 27 april på Tyresövallen är en dag du inte vill missa

 

-Träffa förbundskapten Janne Andersson och se honom vara delaktig i ett träningspass, A-Plan 11-12

-Stockholm Street Soccer är på plats & visar upp sina skills

-Supporterkollektionen GULD lanseras

-Köp dina nya Adidas fotbollsskor till rabatterade priser

-Spela 3vs3 i den uppblåsbara fotbollsplanen

-Spela Fotbollsbiljard & Fotbollsdart

-Spela FIFA mot en kompis i Adidas tältet

-Erbjudande från våra partners

-A-Dam och A-Herr spelar på Tyresövallen 

 

Självklart är kafeterian öppen hela dagen och grillen är laddad för att leverera hamburgare, vädret har vi fixat

 

Vi ses på Tyresövallen den 27 april

Nordic Invitational Cup 2019
2019-04-17

NIC Cupen som startade 2014 är en inbjudningsturnering för 14 åriga flickor och nu är det F05 som är arrangör av NIC Cupen

 

Helgen 19-21 april är det återigen dags för den populära NIC Cupen och som vanligt spelas den på Tyresövallen, kommer vara många heta matcher med spelande lag.

 

16 lag fördelat på Norge, Finland och Sverige som kommer att bjuda på fin fotboll i fint väder på Tyresövallen. 

 

Självklart är kafeterian öppen hela dagarna så kom ner till Tyresövallen, se flickfotboll av toppklass och njut av vädret.

 

Mer information och spelschema hittar du här

Entréavgift på Herrmatcherna
2019-04-12

Nu när Herrlaget spelar div 2 under 2019 så kommer vi ta ut en entréavgift på herrarnas matcher på Tyresövallen. Intäkterna går oavkortat till föreningens barn och ungdomar

 

Entrépris: 50:- och då får du även en kopp kaffe när du visar upp biljetten i kafeterian

 

Årskort: 350:- (Inklusive kaffe & herrarnas alla hemmamatcher samt cupmatcher)

 

Tyresö FF medlemmar går in gratis mot uppvisande av medlemskortet i appen. Fri entré för barn under 12 år

 

Vi ses på Tyresövallen

Öppet hus
2019-03-19
 
Livesändningar helgen 1-3 Mars
2019-02-28

En helg med mycket fotboll men man kanske inte hinner vara på plats på alla matcher. Vi har lösningen åt er som vill se matcherna ändå.

 

Vad sägs om A-Herr som kliver in i Stockholm Cup på Tyresövallen lördag den 2/3 kl 13,45?

Till livesändningen 

 

Vad sägs om att följa U15 från Helsingborg i Futsal SM med start redan fredag den 1/3 kl 18,40? Självklart livesänds alla Tyresö FFs matcher från Helsingborg 

Till livesändningen

 

Vad sägs om A-Dam som tar emot Djurgården på Tyresövallen lördag den 2/3 kl 11,30?

Till livesändningen

Nomineringar till Kultur- och idrottsgalan 2019
2019-02-19

Tyresö kommun vill uppmärksamma och hylla föreningslivet genom ett antal kultur- och idrottspriser. Kultur- och idrottsgalan arrangeras för nionde året i rad för att uppmärksamma de ideellt arbetande personer som gör stora insatser för sin förening och för Tyresö

 

Tyresö FF kan med stolthet informera om att vi är nominerad i 3 olika kategorier

Årets initiativ: Summer Challenge 135

Årets ledare: Göran Persson

Årets unga ledare: Mattias Andersson & Niclas Thomasson

 

 

Vem som slutligen vinner tillkännages först på Kultur- och idrottsgalan fredag den 15 mars.

 

Påsklov på Tyresövallen
2019-02-18
påsklovscamp

Är du hemma på påsklovet och vet inte vad du ska göra?

 

Tyresö FF har en perfekt lösning, var med på vår aktivitetscamp 16-18 april där vi blandar fotbollsträning med olika aktiviteter för er som är 9-13 år

 

Till anmälan

 

Vi kommer även att arrangera våra sedvanlinga camper V25 & V33 där vi just nu är inne i planeringsfasen.

Vill du veta mer om Camperna V25 & 33 så ska du hålla koll på vår Campsida som du hittar HÄR den sidan kommer att uppdateras

Vinn biljetter till Sverige-Tyskland
2019-02-18

Tävling – vad kan du om Råd och Vård för idrottsskador?

 

Nu har du och hela fotbollslaget chansen att se Sverige-Tyskland i en maxad landskamp på Friends Arena 6 april.

 

Svara på fem frågor om Råd och Vård för idrottsskador innan 22 februari, så har ditt lag chans att vinna 20 matchbiljetter och en coachväska från Folksam

 

Till tävlingen

 

LYCKA TILL

Heta matcher på Tyresövallen idag
2019-02-16

En fantastisk lördag som kan spenderas på Tyresövallen, ta en fika och titta på fotboll i det fina vädret.

 

Dagens agenda:

11,30 A-Dam - Bele Barkarby (Livesänds här)

13,45 A-Herr - Arameisk-Syrianska IF

17,30 F15 - Hammarby IF DFF

18,35 U16 - Boo FF (Livesänds här)

 

Vi ses på Tyresövallen

Nu går vi Live från Tyresövallen
2019-02-08
Nu går vi live på Tyresövallen

Kan du inte närvara på damernas träningsmatch nu på lördag el vill du se den i repris hemma i lugn och ro? Tillsammans med Solidsport så har vi har lösningen för dig

 

För att bli månadssupporter till A-Dam och full acces till alla deras matcher så klickar du här så får du all information som du behöver

 

Tyresö FF och Solidsport erbjuder alla våra lag att filma sina matcher, se sina matcher live el se reprisen hemma precis när du vill. Information kommer att skickas ut till alla lag inom kort.

 

Vill du som ledare i Tyresö FF filma era matcher redan nu så tveka inte att kontakta Göran så löser vi det.

 

Kontakt: goran@tyresoff.se 

U17 & P15 Spelar SM
2019-02-08

U17 deltog i P17 SM Kvalet i ST Cupen och tog sig hela vägen till final och med det så kvalificerade man sig till regionskvalet

Söndag den 10/2 starta gruppspelet och 3 tuffa matcher väntas i Svärtinge. Motståndet denna söndag är Jönköpings Södra, Trosa Vagnhärad och Smedby 

 

P15 deltog även dom  i P15 SM kvalet under ST Cupen och tog sig hela vägen till final som dom även vann och kvalificerade sig till regionskvalet.

Lördag den 9/2 startar gruppspelet och tre tuffa matcher väntas i Gävle. Motståndet denna lördag är Märsta IK, Kubikenborgs IF och Sandvikens IF.

 

Föreningen önskar spelare och ledare LYCKA TILL i Svärtinge & i Gävle 

Gott Nytt År alla TFF:are
2018-12-31

Vi tackar alla våra samarbetspartners för ett fantastiskt 2018.

 

Vi tackar alla våra ledare för ett fantastiskt engagemang under 2018, ni lägger ner många timmar i veckan för att ta hand om våra barn och ungdomar som vill lära sig mer om fotboll.

Ni är otroligt viktiga och inte bara för oss i TFF utan för hela samhället. STORT TACK

 

Gott Nytt År 

God Jul alla TFF:are
2018-12-21

Äntligen är det jullov och ledighet och skön samvaro med familj och vänner och lite ledigt från skola! Det är också roligt med juletider för att det då stundar ST Cupen - världens största inomhusturnering som arrangeras av Tyresö FF sedan 1981.

 

Under 9 dagar av jullovet spelas det fotboll hela dagarna och långt in på kvällarna i tre av kommunens idrottshallar och som vanligt är nästan alla TFFare med och spelar i våra många olika lag.

 

Totalt deltar mer än 500 lag, de flesta från Stockholm men med något mer långväga inslag genom lag från t ex Västerås.

Besök Tyresöhallen, Strandhallen, Slottshallen eller Forellhallen någon av dagarna mellan jul och trettonhelgen och ge gärna en uppskattande ryggdunk till alla våra spelares föräldrar som jobbar i våra hallar, serveringar och sekretariat.

Se matcherna direkt och i efterhand via mobilen

Ladda ner SolidSport-appen till din telefon eller platta och se matcherna direkt eller i efterhand, följ resultaten från matcherna live och dela dina upplevelser. 

 

Läs mer om ST Cupen och se hela spelprogrammet på www.stcupen.tyresoff.se och gilla ST Cupen på Facebook för senaste nytt!

 

God Jul alla TFF:are!

Statsminister Stefan Löfven på Besök
2018-11-12
Stefan Löfven på plan

Världens bästa ledare!

 

I Tyresö FF arbetar mer än 300 ledare för att skapa en meningsfull fritid för Tyresös barn och ungdomar som vill hålla på med fotboll och de arbetar oftast i det tysta!

 

Nu ska ni sträcka på er! Genom er insats har Tyresö FF uppmärksammats på absolut högsta nivå och idag fick vi besök av självaste Statsministern som ville veta mer om hur vi arbetar och hur vi lyckats så pass bra med att skapa verksamhet även utanför själva fotbollen.

 

Tillsammans med sitt entourage och ett stort pressuppbåd vallades Stefan Löfven mellan våra olika verksamhetsytor på Tyresövallen och han hann till och med med ett träningspass med våra duktiga tjejer och killar på Idrottsfritids!

 

Tack TFF-ledare för allt du gör för våra barn och ungdomar – din insats uppmärksammas på många håll!

Ny tränare till damlaget 2019
2018-09-28

Under året har Caroline Sjöblom, vår damlagstränare, fått erbjudanden om nya uppdrag vilket har landat i att denna säsong blir den sista i Tyresö FF för henne - denna gång. Även Peter Sjunnesson, en av de assisterande tränarna, har meddelat att han avslutar sitt uppdrag efter 2018. Båda kommer att tackas av nästa helg när damlaget spelar sin sista match för året, 14.00 på Tyresövallen.

 

Damkommittén har efter att Carro meddelat sitt beslut arbetat med att hitta en ersättare och nu har föreningen gjort klart med hennes ersättare. Victoria Sandell (tidigare Svensson) kommer att bli damlagets tränare från och med säsongen 2019. Hennes erfarenheter som spelare talar för sig själv och nu är det dags för henne att inleda sin huvudtränarkarriär efter att under 2018 ha genomgått SvFFs tränarutbildning Pro för elitspelare och vi är glada för att hon vill inleda sin satsning i Tyresö FF och stolta över att den verksamhet vi bedriver lockar personer med hennes bakgrund och erfarenhet till oss!

 

Tyresö FF har idag informerat om detta till partners och media och har du frågor kring detta är du välkommen att höra av dig till ordförande Christer Themnér (christer.themner@tyresoff.se) eller kanslichef Robert Frinell (robban@tyresoff.se)!

Gåfotboll på Tyresövallen
2018-09-06

Tyresö FF startar Gåfotboll  

 

Idag finns det många i gruppen på över 50+ som antingen tappat lusten att röra på sig såsom tidigare, gåfotbollen ska vara en ingång till att börja motionera igen.

 

Premiär torsdag den 13/9 kl 10  

 

Anmälan sker till goran@tyresoff.se

Varmt Välkomna

Fotbollsturnering på Tyresöfestivalen
2018-08-31

Imorgon lördag 1 september händer det mycket!

Tyresö FF är självklart med på Tyresöfestivalen som Tyresö kommun arrangerar sedan många år. Vi finns på plats för att träffa kommunens invånare.

 

Under dagen arrangerar vi 3 mot 3-turnering i vår populära uppblåsbara fotbollsplan. Samla ihop ditt egna 3-mannalag och anmäl dig till oss på plats senast 14.00!

Det händer massor med skoj på Tyresöfestivalen, t ex kommer Panetos och uppträder! Läs mer om Tyresöfestivalen på kommunens webplats.


Tyresö FF bjuder på Semlor
2018-03-01

Äntligen Fettisdagen och det bjuds på goa semlor ikväll 

 

På tisdag den 5/3 är det Fettisdagen och Tyresö FF bjuder TFF ledare på kaffe och semla mellan kl 18-20 på Kansliet 

 

Varmt välkomna på tisdag till en mingelkväll med dina ledarvännner 

 

Vi ses ikväll på kansliet

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
Damer, 09/04 10:08 
P2009 Strand, 22/03 17:07 
P2009 Strand, 12/03 13:50 
P2011 Östra, 12/03 10:42 
P2011 Östra, 09/03 14:57 
 
Våra sponsorer