SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tyresövallen och våra övriga arenor
Tyresövallen är föreningens och kommunens huvudarena för fotboll. Här spelas över 500 fotbollsmatcher varje år. Under säsong kan du klicka på den röda knappen till höger på sidan "Veckans matcher på Tyresövallen" för att se de kommande matcherna.

På idrottsplatsen finns två elvamannaplaner och inom kort även en sjumannaplan, alla med konstgräs.

Sedan några år byggs en ny ishall på Tyresövallens område. Den planeras vara klar tidigt på hösten 2022 och kommer troligtvis att bli vår hemvist för kansli, idrottsfritids och servering bland annat. När ishallen står klar kommer rivningen av den gamla ishallen att påbörjas för att bereda plats för Norra Tyresö Centrums fortsatta utveckling med byggande av bostäder.

Hitta hit
Länk till karta på Google.com

Tyresövallen - parkering
I slutet på Simvägen finns en parkeringsplats för knappt hundra bilar, du hittar den precis bredvid simhallen. Parkeringen är avgiftsfri och man får stå där i fyra timmar. Övriga ytor i det området ska du undvika då det råder parkeringsförbud i övrigt.

Det finns även möjlighet att parkera på vår gamla grusplan som ligger precis intill Tyresövallen. Den blir snabbt full men kolla om det finns plats. Du hittar dit genom att köra till Tyresö Centrums stora besöksparkering och därifrån köra igenom personalparkeringen (skyltat) och in på grusplanen. Alternativt är det Centrum-parkeringen som gäller och där gäller särskilda avgiftsvillkor.

Kommunalt
Kommer du med buss kan du ta valfri buss till Tyresö Centrum från Gullmarsplan, ca 15 minuter tar det!

På idrottsplatsen finns en välfylld cafeteria och det händer att vi även grillar hamburgare. Vår servering tar inte emot kontanter men du kan betala med de vanligaste konto- och kreditkorten samt Swish.

Vill du komma i kontakt med idrottsplatsens vaktmästarpersonal är telefonnumret 08-7127037. Tyresö FF når du vardagar kontorstid på 08-410 583 00.