spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Välkommen till styrelsens sida
Tyresö Fotbollförening är en ideell förening vars syfte är att bedriva fotbolls- och futsalverksamhet i Tyresö med inriktning på alla nivåer såsom barn, ungdom, junior och senior.
 

Styrelsen består av ordförande och det antal ledamöter som årsmötet bestämmer. Styrelsens huvudsakliga uppdrag är att genomföra den verksamhet som årsmötet bestämt och i enlighet med föreningens stadgar som du kan läsa här.

Styrelsen 2022/2023

Styrelsen i Tyresö FF är ett gäng blandat med erfarenhet och nya infallsvinklar samt med kunskaper och bakgrund som kompletterar varandra bra.

 

Styrelsens ambition framöver är att fortsätta arbetet med att utveckla Tyresö FF som en klubb där en stark ungdomsverksamhet bildar en bas för en seniorverksamhet som fortsätter att inspirera våra barn och ungdomar. Vi ska också bli bättre på att kommunicera med alla våra medlemmar och lyssna på era önskemål och synpunkter.

 

Undrar ni något är det bara skicka ett mail till styrelse@tyresofotboll.se eller prata med oss när ni stöter på oss på träningar, matcher eller på stan.

Styrelsen 2022/2023
 
Ordförande

Andreas Lövdahl

 

Ursprungligen från Köping men bor idag i Enskede. Har tre barn i äldre tonåren varav en spelar fotboll i Tyresö FF’s U19 lag där jag även är lagledare. Jag har även varit ungdomsledare i 11 år i en annan stor Stockholmsförening när min son spelade där.

 

 

 

I mitt yrkesliv är jag egenföretagare inom verksamhetsutveckling, bla arbetar jag bla med föreningsutveckling och andra projekt inom idrotten.

 

Jag är sedan drygt 20 år ordförande i en professionsförening inom idrott, hälsa och folkhälsa samt ledamot i ett fackförbund.

 

Jag känner att jag bidrar i TFF med min stora erfarenhet av arbete i föreningars styrelser samt många års arbete inom idrott och hälsa. Jag har också ett stort nätverk inom exempelvis svensk idrottsforskning.

 

För mig är idrotten en av de främsta arenorna för att stärka folkhälsan, socialt, mentalt och fysiskt. Det är idrottens viktigaste uppdrag.

 

Individens utveckling som människa och fotbollsspelare, ska alltid stå i fokus.

Vice Ordförande

Zandra Briseid 

 

Har en önskan om att så många som möjligt ska vilja stanna så länge som möjligt i föreningen både som aktiva och ledare. Arbetar till vardags som HR-chef, en roll jag älskar, och önskar bidra med mina lärdomar och kunskaper kring ledarskap samt strukturer som skapar förutsättningar för grupper att lyckas. Har 2 aktiva barn i föreningen och själv spelat i många år.

Sekreterare

Angela Berg

 

Jag är mamma till en son i U16 och en dotter i F09. Jag vill tillföra Tyresö FF en professionell syn på förening med både kortsiktiga och långsiktiga väl kommunicerade och förankrade mål som uppfyller medlemmarnas förväntningar. Både som ledare, spelare och förälder är min ambition att det ska vara tydligt vad man får och vad jag kan förvänta mig av föreningen. 

  • Jag vill tillföra en professionell syn på föreningen med både kortsiktiga och långsiktiga väl kommunicerade och förankrade mål som uppfyller medlemmarnas förväntningar.
  • Bidra till att Tyresö FF är det självklara alternativet söder om Stockholm oavsett vilken nivå du är på och vad du vill med din fotboll
  • Ta vid där föreningen är idag och bygga vidare på den fina historik som finns i föreningen och fortsätta dess utveckling in i framtiden  
Ledamot

Mikael Chevalier

Jag bor i Tyresö med min familj. Alla mina vuxna barn har hållit på med idrott, framför allt med fotboll. Jag var även hjälptränare till min äldsta dotter när hon var aktiv.

Två av mina yngsta barn spelar fotboll i P12 och F10. Jag är även hjälptränare för F10

Jag sitter i en styrelse en båtklubb, där jag senaste 6 åren har varit ordförande.

Jag driver flera bolag, som har med bygg och fastigheter att göra och har ett enormt driv och gillar att förbättra och effektivisera organisationer. Jag har ett stort kontaktnät och jobbar mycket med kommuner, stat och landsting.

Jag har ett enormt stort intresse för all idrott, följer det mesta på sociala medier, tv och även live i den mån jag hinner.

Vill kunna påverka samhällets och barns aktivitet, där jag ser att barnen behöver röra sig mer.

Ledamot

Karin Jutterström

Jag är tränare för F13. Civilt jobbar jag som Idrottslärare på låg och mellanstadiet. 

Jag brinner för föreningslivet. Jag vill också se att barn och ungdomar är aktiva långt upp i åldrarna då det gynnar både deras fysiska och psykiska hälsa. 

Ledamot

Fredrik Benson

 

Jag har två döttrar vilka spelar i TFF. Är lagledare för Flickor 2010 men driver även en volleybollförening i Tyresö med ungdomar från 14 år och uppåt.

Jag ser idrotten som samhällsbyggande! Via aktivt idrottande, självledarskap och engagemang inom idrott så bygger vi inte bara strukturer utan främst individer som även de kommer göra skillnad inom föreningsidrotten och i samhället. Min prioritet att få individer bemästra förmågan att förmedla kunskap, bidra till utveckling likväl som att utveckla det individuella ledarskapet.

Valberedning

I varje förening finns en av årsmötet utsedd valberedning och har som främsta uppdrag att till årsmötet föreslå personer att välja till olika förtroendeuppdrag.

 
Sammankallande för valberedningen i Tyresö FF är Åsa Swanberg. Ledamöter är Robert Frinell och Thomas Nylén.
Valberedningen kan du kontakta via e-post valberedningen@tyresofotboll.se.
Verksamhetsberättelser

Varje år görs en sammanfattning av vår verksamhet i något vi kallar för Verksamhetsberättelse. Här kan du läsa de senaste årens versioner av dessa.

 

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007