spela i TFF
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Välkommen till styrelsens sida
Tyresö Fotbollförening är en ideell förening vars syfte är att bedriva fotbolls- och futsalverksamhet i Tyresö med inriktning på alla nivåer såsom barn, ungdom, junior och senior.
 

Styrelsen består av ordförande och det antal ledamöter som årsmötet bestämmer. Styrelsens huvudsakliga uppdrag är att genomföra den verksamhet som årsmötet bestämt och i enlighet med föreningens stadgar som du kan läsa här.

Styrelsen 2021/2022

Styrelsen i Tyresö FF är ett gäng blandat med erfarenhet och nya infallsvinklar samt med kunskaper och bakgrund som kompletterar varandra bra.

 

Styrelsens ambition framöver är att fortsätta arbetet med att utveckla Tyresö FF som en klubb där en stark ungdomsverksamhet bildar en bas för en seniorverksamhet som fortsätter att inspirera våra barn och ungdomar. Vi ska också bli bättre på att kommunicera med alla våra medlemmar och lyssna på era önskemål och synpunkter.

 

Undrar ni något är det bara skicka ett mail till styrelse@tyresofotboll.se eller prata med oss när ni stöter på oss på träningar, matcher eller på stan.

Medlemmar i Styrelsen

Oscar Kumlin (Ordförande) – 48 år och bosatt i Tyresö. Jag är pappa till tre barn som samtliga spelar fotboll i Tyresö FF, och jag är ledare för två av deras lag, F13 och P09 Strand. Jag ser min roll som att ha dialog med våra medlemmar och tillsammans med kansliet och mina styrelsekollegor ta tillvara på våra medlemmars olika åsikter och omsätta dem till verklighet i föreningen. För mig är det viktigt att vi arbetar på ett transparent sätt och att samtliga medlemmar vet vad vi som förening kräver av dem och vad de kan förvänta sig av föreningen.

 

Lena Lindqvist - 52 år. Jag brinner för att idrott är något man ska hålla på med hela livet och då måste både kroppen och intresset hålla hela livet. Civilt jobbar jag på Folksam Idrott med bla skadeförebyggande inom idrott som tex Knäkontroll.

 

Thomas Nyhlén – 50 år. Jag blev invald i styrelsen efter de extremt framgångsrika sportsliga åren där vi i samband med detta dragit på oss en alltför stor kostnadskostym som slutade med konkurs. Sedan dess har mycket av arbetet handlat om att få ekonomin på fötter och jag har även arbetat med föreningens värdegrund. Jag brinner för bredden i idrottandet, och när jag får frågan hur det går för Tyresö FF burkar jag alltid svara hur vårt medlemsantal ökat, eller att vi arbetar oss uppåt ekonomiskt.

 

Claes Brikell – 55 år. Jag har två söner som har spelat i Tyresö FF under många år. Båda spelar seniorfotboll fortfarande men på annan ort i Stockholm. Själv har jag varit tränare i 20 år för flera ungdomslag men även för Tyresö FF’s herrlag under 6 års tid. Vi i föreningen vill att våra egna spelare når seniorlagen och måste titta över och lyfta utbildningen av dessa ytterligare för killarna och tjejerna på vägen dit. Jag brinner också för att vi har representationslag som alla u-spelare ser upp till. 


Daniel Frelin - 42 år. Jag är uppväxt i Tyresö och fotbollsfostrad i Tyresö FF. Fotbollstränare åt pojkar -11 Fårdala/Öringe. Har även medverkat som tränare på Träna Mera, involverad i Sportgruppen som Tyresö FF startade 2020. Jag engagerar mig i styrelsen för att bidra till att föreningen där jag upplevt så mycket både som individ och fotbollsspelare fortsätter att leva som den alltid gjort.


Angela Berg - 46 år, mamma till en son i U16 och en dotter i F09. Jag vill tillföra Tyresö FF en professionell syn på förening med både kortsiktiga och långsiktiga väl kommunicerade och förankrade mål som uppfyller medlemmarnas förväntningar. Både som ledare, spelare och förälder är min ambition att det ska vara tydligt vad man får och vad jag kan förvänta mig av föreningen. 

 

Martin Bogren – 52 år. Jag ledare P11 och P13. Jag vill bidra till att styrelsen uppfattas som närvarande i verksamheten och att föreningens mål och ambitioner ska vara tydliga och förankrade hos alla. Verksamhetens behov och intresse ska ligga till grund för föreningens långsiktiga mål. Genom en nära relation mellan styrelsen och verksamheten kan alla bidra till en gemenskap och framåtanda i Tyresö FF.

 

Caroline Persson - 38 år. Jag är bosatt i Tyresö och har en son som spelar i P11 Östra. Jag vill vara med att bidra till att klubben växer och jag brinner för att arbeta med gemenskapen mellan lagen.

 

Lars Eriksson - 50 år. Jag är bosatt i Tyresö sedan 13 år tillbaka. Har två döttrar och en son. Är ledare i U16 1 där min son spelar. 

Jag vill bidra till att styrelsen skall synas mer i verksamheten och att föreningens mål och ambitioner är enkla och tydliga genom hela verksamheten. Viktigt att vi har en tydlig kommunikation redan från start med våra yngsta utövare, följer upp och stöttar dem hela vägen upp till representationslagen. Verksamhetens behov och intresse ska ligga till grund för föreningens långsiktiga mål. Relationen mellan styrelsen och vår verksamhet måste stärkas så alla hjälper till att bidra till den gemenskap och framåtanda Tyresö FF står för.

 

Andreas Lövdahl (Suppleant)- 49 år. Ursprungligen från Köping men bor idag i Enskede. Har tre barn i äldre tonåren varav en spelar fotboll i Tyresö FF’s U19 lag där jag även är lagledare. Jag har även varit ungdomsledare i 11 år i en annan stor Stockholmsförening när min ena son spelade där. I mitt yrkesliv är jag egenföretagare inom verksamhetsutveckling, bla arbetar jag med föreningsutveckling och andra projekt inom idrotten. Jag känner att jag bidrar i TFF med min stora erfarenhet av arbete i föreningars styrelser samt många års arbete inom idrott och hälsa. Jag har också ett stort nätverk inom exempelvis svensk idrottsforskning.

Valberedning

I varje förening finns en av årsmötet utsedd valberedning och har som främsta uppdrag att till årsmötet föreslå personer att välja till olika förtroendeuppdrag.

 
Sammankallande för valberedningen i Tyresö FF är Per Lindström, övriga ledamöter är Åsa Swanberg och Lars Utter och valberedningen kan du kontakta via e-post valberedningen@tyresofotboll.se.
Verksamhetsberättelser

Varje år görs en sammanfattning av vår verksamhet i något vi kallar för Verksamhetsberättelse. Här kan du läsa de senaste årens versioner av dessa.

 

2020

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

2010

2009

2008

2007

 
Våra sponsorer