Anmäl dig till Andelslotteriet!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Tyresö FFs Stödfond

Tillsammans med kommun, förbund och näringsliv driver vi ambitionen att ekonomiska förutsättningar inte ska vara ett hinder för att kunna och vilja vara med i Tyresö FFs verksamhet. Vi har under alla år haft en ambition att hålla våra verksamhetsavgifter på en nivå som ska möjliggöra för alla att kunna vara med oavsett ekonomiska förutsättningar. 

 

De avgifter som tas ut varje år är en förutsättning för att att kunna genomföra vår stora verksamhet. Vår ambition är att erbjuda en högkvalitativ verksamhet som ständigt utvecklas och bygger i grunden på de ideella insatser som görs av alla ledare, tränare, föräldrar och förtroendevalda.

 

För familjer som har svårt att klara de kostnader det innebär att vara med i Tyresö FF finns vår Stödfond som genom riktade insatser från näringslivet ger oss möjlighet att kunna stötta med bidrag till kläder och verksamhetsavgifter. Andra typer av kostnader, t ex deltagande i turneringar och träningsläger, kan inte täckas av medel från Stödfonden.

 

Ansökan görs genom att fylla i vårt frågeformulär som du hittar här.

Var med och utveckla Tyresö FF Stödfond

Tyresö FFs Stödfond finns genom att privatpersoner och företag skänker medel till fonden i syfte att bidra till att möjliggöra deltagande i föreningens verksamhet för de som annars inte hade haft ekonomiska förutsättningar att vara med. Vill du som privatperson stödja detta arbete och vår Stödfond kan du Swisha ett bidrag till 123 083 68 33. Märk betalningen "Tyresö FF Stödfond". Vill du som företag bidra till detta viktiga arbete, kontakta oss info@tyresofotboll.se