SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Tyresö FF

Vår första säsong med riktigt seriespel!
2023-03-23 10:38

S:t Eriks-Cupen

Våren 2023 börjar vi med seriespel i S:t Eriks-Cupen (Stockholms FF:s stora ungdomsturnering sedan 1958), eller Sanktan som den kallas. Något som vi ser mycket fram emot!

Spelschemat hittar ni här eller i SportAdmin appen.

 

Spelformen är 5x5, dvs fem spelare per lag på planen inklusive målvakter. Matcherna i Sanktan är 3*15 minuter med en kort paus mellan halvlekarna.

 

Vi kommer att skicka ut kallelser via SportAdmin inför varje match 6 dagar innan. Vi ber er att svara på kallelserna så fort ni vet om ni kan eller ej. Kolla alltid noga inför matchen var vi ska spela.

Samling alltid 30 minuter innan där matchen ska spelas.

 

Utrustning

Ledarna har med sig matchtröjor samt ett par målvaktshandskar. Strumpor och shorts fixar ni själva (t. ex genom Sportringen eller Länna Sport). Spelarna måste ha fotbollsskor och benskydd. 

OBS inga (eller tejpade) örhängen.

 

Träningstider

Från och med måndag den 27 mars tränar vi två gånger i veckan:

  •  Måndagar 18:00-19:15 på Tyresö skola 
  •  Torsdagar 16:45-18:00 på Tyresövallens A-plan

Inbjudningar till träningar kommer skickas ut två dagar innan via SportAdmin. Vi är tacksamma om ni svarar på kallelserna så att vi ser hur många tjejer som kommer till träningen.

 

SportAdmin

Ladda gärna ner appen SportAdmin så är det lättare att hålla koll på kallelser och matcher. 

 

Vill du också spela fotboll?

Har du en nyfiken kompis som vill testa att spela fotboll med oss? Vad kul! Då är hon varmt välkommen att prova på att träna med oss. Det är bara att kontakta oss här så kan vi berätta mer.

 

Vi ser fram emot en härlig fotbollssäsong!

Ledargänget

Malin, Calle, Sara, Rebecka och Caroline